Viikon video

284 posts, 15 pages, 45,256 views

Avatar
#247 • • Edited ShapeShifter Guest

*clip* in my mind

Klassikkopätkä jostain ysärivuosilta.. kiva biisi kyl vieläkin, just kivasti kolkkiakin mukana ja tulihan tosta videon tytöstä nähtyä märkiä päiväunia sillon joskus :hah:



ok, ton ku huomasin ni pistetään sitten oma suosikki :hearts:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=4GgA0qqWOLk[/youtube]
Avatar
#252 • • yehaT Guest

The WiiDJ



Ohhoh olin kuullut tästä mutten ollut nähnyt. En usko että Traktor on ideaali softa tähän ellei ne ole sitä reippaasti kehittänyt sitten viimenäkemän. Eikös se ole aika hands on, eli pitää saada ajotukset kohtuu hyvin?

Tämä voisi olla hauskaa "jumppaa" toisella softalla mikä hoitaa kaikki ajotukset aina täydellisesti.

Tuo Wii-ohjain voisi olla muuten mielenkiintoinen myös esm laserin ohjauksessa, tosin pitäisi olla joku varosysteemi kyllä paikallaan että se pysyy jatkuvasti liikkeessä.
Avatar
#253 • • Edited yehaT Guest

911 Mysteries tuli eilen Diggarilta. Koska jäi näkemättä noin 30 min alusta, nii päätin 'kuuklettaa juutuubia' ja sieltähän se löytyi kokonaisuudessaan. Ei varmaankaan mtn uutta asiaan perehtyneille. Ja saattaa olla jo mainittuna tässä foorumissa, mut naulaa kyl ruudun ääreen aika tehokkaasti. Osa 2 kevän aikana Diggarilla.

Kesto noin 90 min.



Katoitko myös Google videon "Screw 911 Mysteries" - siinä kohta kohdalta käytiin läpi mitä mätää tuossa Mysteerissä on. Lopputuloksena MTV:n Fakta kanavan uskottavuus kyllä meni kokonaan kun näyttivät tuon Mysteerin.


Pikkukakkosen heikot jäät



Helmi! Ja psykedeelinen ku perkele!



:confused: Taitaa olla joku uus-versio kun vaikka olenkin nähnyt niin ei kyllä soundit tuoneet mitään mieleen. Joku tuolla mainitsikin kommenteissa että siinä 80 luvun versiossa ois syna-äänet ja eri möreämpi vokaali. Tässä versiossa äänipuoli oli kovin laimea eikä herättänyt mitään tunteita.

Nuo kommentitkin on aika käsittämättömiä, ainoa mikä ehkä vähän enemmän jännitti oli joku Rölli ja ainut mikä oikeasti pelotti oli haamujengi 2:n pahis - oli aika jännää yrittää mennä nukkumaan kun oli kerran unissa haahuillu leffan seteissä. Uskottelin sitten itselle että pahat unet tulee vain jos nukahtaa vas.kyljellä kun joku tälläistä neuvoi ja toden totta, ei ole ikinä tän jälkeen tullut painajaisia nukahtaessa muulla tavalla.
Avatar
#257 • • Hexe Guest



Tätäpä en tiennytkään Chicanen Saltwaterista.



Ton Clannadin väitetään olevan alkuperäinen mut mun isoisä väitti joskus kun kuuli ton et sekin biisi olisi muunnelma jostain englantilaisesta kansainsävelmästä joka on ekan kerran kirjotettu 1500-luvulla... Kuulopuhet tietyst vain mut...
Avatar
#258 • • _U Guest


Uskottelin sitten itselle että pahat unet tulee vain jos nukahtaa vas.kyljellä kun joku tälläistä neuvoi ja toden totta, ei ole ikinä tän jälkeen tullut painajaisia nukahtaessa muulla tavalla.



Öff-töpik:
itämaisissa perinteissä, kiinalaisessa lääketieteessä ja esim. buddhalaisuudessa ei suositella vasemmalla kyljellä nukkumista, koska sydän jää tällöin alapuolelle ja joutuu tekemään enemmän töitä kuin jos nukkuisi oikealla kyljellä. Pohjautuu fysiologiaan. Aika loogista. :)