Half-Life 2

41 posts, 3 pages, 5,713 views

Avatar
#41 • • Superflyer Guest
KYLLÄ! KYLLÄ! Ei kai tähän voi muuta sanoa kuin että tämä peli on vienyt kyllä koko pelaamisen ihan uudelle tasolle. Teknillisellä tasolla mennään jo aika korkealla. Aänet, fysiikat, grafiikka, animaatio, hahmonmallinnus, kenttäsuunnittelu yms. uskomattoman realistista ja ennenkaikkea hyvin taiteellista sekä tyylikästä! Kaikki on tehty piirun tarkasti.

Pelikokemus oli lähempänä interaktiivista elokuvaa (sanan positiivisessa merkityksessä), kuin perinteistä peliä. Juoni rokkaa ihan uskomattomalla draivilla, 100 kertaa paremmin kuin monissa Hollywood leffoissa.

En tällä hetkellä oikein keksi mitään negatiivista sanottavaa. Peli oli mun mielestä just sopivan pitkä, koska tarina oli siinä se juttu ja se fiilis että nyt ollaan oikeasti mukana tässä hommassa. Peli oli putkimainen (aina oli vain yksi paikka tai ovi mihin mennä), mutta ei ainakaan mua häirinnyt, koska näin pysyi pelin keskipiste eli juoni hyvin hanskassa ja juuri sellaisena kuin tarinankirjoittajat ovat halunneet. Tosin välillä kyllä eksyin pahasti jonnekkin missä ei enää ollut pikselin pikseliä :D

Ehkä pieni miinus tulee pelin ongelmanratkaisutilanteista, jotka ovat aika idioottimaisia. Ottaen huomioon että peli pyrkii suureen realismiin ja samalla ongelmat ovat sellaisia mitkä oikeassa elämässä pystyisi ratkaisemaan sen kummempia nappeja painamatta tai vipuja vääntämättä. Myöskään kovin suurta uudelleen pelattavuuden arvoa ei välttämättä ole, mutta ainahan sitä voi counteria pelata netissä. Joo mutta paras peli ainakin tarinan puolesta mitä koskaan on tehty!

"Lamar?! Where did she go :confused: SCRIIIIK! :happyroll: