KERMA KIITTÄÄ, KUMARTAA JA POISTUU TAKAVASEMALLE

47 posts, 3 pages, 7,419 views

Avatar
#21 • • Samuli Guest
kiitos kerman väelle kuluneista vuosista! kivaa oli monta kertaa ja samoin humala. nyt voikin hieman raitistua kun ei ole paikkaa minne mennä.

niin ja, pakkohan teidän juttujen on oltava hyviä kun sedukin kopioi suoraan nimet!
Avatar
#22 • • erkko Guest
Suurkiitokset myös mun puolesta Kerman porukalle lukuisista hienoista hetkistä tanssilattialla, baareissa, dj-kopeissa ja niiden laidoilla notkuessa -jopa vessassa ja jonossakin :) Jatkoa odotellessa..

We salute you.
Avatar
#23 • • supersamuli Guest

Suurkiitokset myös mun puolesta Kerman porukalle lukuisista hienoista hetkistä tanssilattialla, baareissa, dj-kopeissa ja niiden laidoilla notkuessa -jopa vessassa ja jonossakin :) Jatkoa odotellessa..



samat sanat. pitkä päätyyn ja perään...
Avatar
#24 • • hiski Guest
Kerma oli toinen koti.. Nyyh. Paikka jonne aina jotenkin kummasti viimeistään kolmelta eksyi, vaikka millä espoobaarikierroksella olisi ollutkin.

Paikka josta löytyi aina tuttuja ja jossa aina ihan himmee tunnelma niin tanssilattian kuin dj-kopin puolella.

Ja pakko antaa propsit uskomattomasta muuntautumiskyvystä! Uuudestaan ja uudestaan pienillä jutuilla ja välillä vähemmän isommilla rempoilla ja tuoreilla klubeilla paikka pysy 100% elossa tähän päivään asti ja jakso kiinnostaa aina vaan.

Tänks Toni & Co!

I <3 Kerma
Avatar
#25 • • alke Guest
ei kyllä sanoin pysty kuvaamaan sitä kiitollisuuden määrää joka tonille & co kuuluu..

kerma ja muut projektit hamasta alusta lähtien ovat aina olleet päräyttäviä, näyttäneet muille tietä ja vaikuttaneet suomen skeneen merkittävästi, enkä usko että tilanne olisi aivan sama jos tätä kaikkea ei olisi tapahtunut.

tippa linssissä tuhertaen ISO kiitos!
Avatar
#26 • • markkuj Guest
Joo, tollanen lista ja noi mestat on jotain käsittämätöntä. Sama juttu että oma musamaku ja edes ulkomaanmatkailu ei olis ollut samaa ilman kokemuksia jotka teidän porukka on täällä tarjonnut. Nylon ja Smile herätti nuoren miehen klubikulttuuriin kun sitä ennen oli luullut ravien ja muiden isompien tapahtumien olevan se juttu. Kerma taas on jaksanut pitää vanhan äijänkin pirteenä ja edes vähän uusissa soundeissa kiinni.

Mutta eikös "Metro Area Live" peruuntunut aikoinaan? Vai siirtyikö se vaan johonkin itselle sopimattomaan ajankohtaan? Listalla se on kuitenkin eli kai se sitten toteutui.
Avatar
#27 • • miikkah Guest

Smile, Nylon, Yam Yam, The Club, IT club, Soda, Kerma



heh, vaatimattomasti kaikki suomen parhaat klubit :heart:



Suomen vai Helsingin? :)
Avatar
#28 • • Samus Aran Guest

Mutta eikös "Metro Area Live" peruuntunut aikoinaan? Vai siirtyikö se vaan johonkin itselle sopimattomaan ajankohtaan? Listalla se on kuitenkin eli kai se sitten toteutui.



Metro Area heitti setin siinä baarin puolella jokunen vuosi sitten. Ukkojen toinen keikka tais sit peruuntua..

Ps. Toni, listalla ei näy, mut eiks Daniel Wang ollu kans mestoilla tässä suht lähiaikoina? Ihan ku ois ollu puhetta..
Avatar
#29 • • samppa Guest
Sinne meni sitten yksi iso syy muuttaa Helsinkiin. Kiitos kuitenkin tähänastisista.
Avatar
#30 • • unik Guest
Perjantai ilta ja himassa olen. Ajattelin et lähden Kermassa käymään illalla mut ei se taida enää onnistua... :(
Kiitoksia Kermalle lukemattomista unohtumattomista ja muutamista "unohdetuista" hetkistä. 7 vuoden aikana tuli aika ahkerasti käytyä mestoilla ja aina oli hubaa.
Oman dj-uran kohokohtia on ollut päästä soittamaan Kermaan: pääsaliin, talvipuutarhaan ja redrum:iin.
Parempaa henkilökuntaa on kyllä vaikea löytää. Kiitos kun jaksoitte allekirjoittaneen törttöilyä. :hah:
Berlin, Smile, Kerma...siinä kolmen kärki missä olen viettänyt parhaat&ikimuistoisimmat bailukokemukseni.
Ante

Posts: 16

#31 • • Ante

ps. ja oon kahteen otteeseen soittanut redrumissa ;)



Tässä todistusaineistoa

Pikkaisen jään kaipaamaan Kermaa - mihin sitä nyt vois lähtee tanssimaan hyvän musan tahtiin ja (lähes poikkeuksetta) tapaamaan tuttuja???
Avatar
#32 • • oddi Guest
Kiitoksia lukuisista elämyksistä, Kerma on todellakin mesta jossa on tullut käytyä ylivoimaisesti eniten misstään muista klubeista/baareista/ravintoloista. Varsinkin kovia iltoja on ollut bileet viikolla ja sunnuntaisin. Hyviä muistoja... UFO:n Toshiro Matsuura, joka oli varmaankin noin vuosi sitten viikolla soittelemassa breikkejä ja dancefloorjazzia, jota piti illan päätteksi kädenpuristuksin kiitellä. Muita huippuhetkiä oli keskiviikon Freeformit, ja ainakin yhet unohtumattomat UG:t jossa Sami Koivikko oli soittamassa. kanssa... Craze, Herbert, Susumu Yokota & muut FBI:t, Annie(ta kaikki rakastaa!), Tixa(aina) & 'the don' Lil Tony. ..ja äänentoisto. Tänks. Oli hauskaa. :heart:
Avatar
#33 • • [reiv:] Guest
Sanottakoon vielä tännekin:

Haluamme kiittää Kermaa loistavasta paikasta, mahtavista
bileistä, hienoista ihmisistä ja ainutlaatuisista kokemuksista.


Jäämme kaipaamaan,
Toma & Laura / [reiv:]
Avatar
#34 • • Toma Guest
Ja vielä henkilökohtaisesti voisi sanoa, että
kun pienen alkuihmettelyn jälkeen pari-kolme
vuotta sitten alkoi pitämään Kermasta, ei se
tunne ole kuin jatkuvasti kasvanut. Vasta pari
vuotta sitten UG:t lopullisesti kolauttivat Kerman
kuppiini ja siitä lähtien se on ollut lempipaikkani.

Nyt on vähän tyhjä olo, mutta kyllä se tästä.
Eteenpäin pitää aina liikkua, ja ehkä tämä
loppujen lopuksi osoittautuu jonkin uuden
aluksi.

Kiitos,
Toma
Avatar
#35 • • :t:c: : : Guest
With big rpescte to teh only club in Finland, allekirjoittaneen kermafiilistelyt top-10:

01. Jose Padilla

'Se yks sunnuntai ekan(?) koneiston jälkeen pisti kesäisen fiiliksen uudelleenmäärittelyyn hyvin helposti. Teknisesti Josehan ei oikein loista, mut biisivalintoihin on ollut kyl luottaminen (TJEU Cafe Del Mar series I-III).. Tuli korkkarista päähän (ku yks tyttö vähän tanssi pöydällä) ja muuta kivaa muistoo :D Lopussa paras meininki ikuna! ^____^'

02. Jazzanova's Knoblauch & Alex

'Talking All That torstait oli niiiiin mukavii, kun sai joskus mm. siellä tanssilattian puolella lööbailla sohvilla ja kuunnella siitä PA:sta maailman parasta downtempoa ja breiksii <3. Alex ja Jurgen muistaakseni veti 'pisimmät korret' mut en ole ihan varma smile17.gif, siks jaetulla sijalla sit nää kaks :)'

03. Idjut Boys

'Idjut Boysien eka visiitti tais tulla just 'housemusiikille sopivaan väliin' ja se oli kyl pitkään mielestäni parhaita iltoja kermassa. Siihen aikaan tosin itsekin asu Tampereella eikä Kermassa tullut oikein niin paljoa vielä käytyä. Oi niitä aikoja kun päivällä sinne vielä pääsi syömään ja sit pysty ostaan sellasen hienon Kerma -sytkärin :)'

04. Pussyn päättärit with Pete Heller, Kimik & TC

'Oma lehmä ojassa, mut ilta veti helposti sijoille parhaimmista omista keikoista ikina! Fiilistä oli paljon ja Pete Heller jatkoi Kimin pohjustuksesta erittäin mukavilla (vaikkakin paikoitellen aika diipeillä) biiseillä. Musakin soi siihen asti ku poliisit tuli ;) Vika biisi btw oli 90-luvun alusta sellainen pläjäys kun Sunscreem - Your Hands (The Smoothside Organisation Remix) <3'

05. DJ SS

'DJ SS retroili niin mukavasti soitellessaan Kermassa, että vanhakin breikkifiilistelijä tunsi olonsa kovin kovin kotoisaksi. Täytyy herätellä toivoo et joskus Suomeenkin saataisiin kemut missä Finn, SS, Grooverider ja muut vetää 95-96-97 setit <3 (nii joo ja se congo natty live tietty mukaan) :D'

06. Renaissance After Hours w/ Andry Nalin (Nalin & Kane), Coma, Kimik

'Oli kyl niin suomen Bedrock fiilistelyt et huh huh :D TJEU: Cass & Slide - Opera (Phantom's Only Mix) <3 ..älyttömän diippi biisi, mut tilanne klubilla aika hävytön.. Jälleen yks omia keikka fiilistelyi, kun B2B setti Andryn kanssa, oli kyl pirun hauskaa'.

07. Unity Birthday Bash

'Unityn synttärit sillee et se teatteri oli mukana siitä talvipuutarhan takaa oli muy bien! Aina sitä sen jälkeen haaveili et sellainen venuejärjestely olis toistekin tullut, mutta kun ei. Silloin oli ehkä muuten top 1 ahdasta ko. paikassa'

08. Rainer Truby

'Selektio oli kyllä niin kohdallaan et huh huh... Koko illalta ei kauheesti muistikuvia jäänyt, mut musa oli ainakin älyttömän hyvää'

09. Pussy w/ Cass

'Cass oli varmaan ainoa major DJ/tuottaja mitä tiedän, joka suunnilleen juoksi suomeen kuultuaan klubista ja et siel on Rane mikserinä ja hyvä PA ;D Settikin oli sit _saumaton_ ja näin jälkikäteen kun sitä on kuunnellut, erittäin laadukkaasti ohjelmoitu ja sit se lopetus... Kuinka moni muu lopettaa sellaisen meiningin jälkeen chillibiisiin (ja koko paska toimi viä täysillä<3)'

10. Useat peruslauantait etc w/ Tony, Tomi K & others

'Ärsyttävää kun meitsi ei tuosta trainspottailusta paljoa perusta, mut pikkutoni on ainoa DJ varmaan keneltä joutuu per keikka vaan *väkisin* uteleen jonkun biisin (sorry:D). Takuuvarma saundi ja settiohjelmointi. Tomi K:n niskoille pistän myös useat fiiiiilistelevät kesähousehetket Kerman tanssilattialla.


Bubbling under: Gilles, Aquasky, Laurent Garnier, Tiga, Rob di Stefano.. the list goes on..

--

Vielä kerran isot kiitokset... bileistä, kaikista epämääräisistä jatkoista, priimasaundista, parhaista pokeista (erityisesti vanha kasti) ja niistä tsiljoonista hyvistä hetkistä (plus yhdestä hätätie -kyltistä ;D).
Avatar
#36 • • Aulis_G Guest
Suomen kovin klubimesta ikinä.
Ei vaan löydy vertaista. Monia ihania, mukavia muistoja jäi.
Onneks on edes niitä :)

KIITOS Toni & co, teit(te) lähtemättömän vaikutuksen.
Avatar
#37 • • Lachesis Guest
Kiitos omastakin puolestani. Monta iltamaa tuli Kermassa vietettyä. Jos illanvietolta halusi musiikillista laatua, niin sieltä sitä sai.
Avatar
#38 • • tuitui Guest
Haluan kiittää omasta puolestani myös Kermaa.
Monia hauskoja hetkiä tuli siellä vietettyä :)


:happyroll:
Avatar
#39 • • pie Guest
Kiitokset Kerman porukoille myös minun puolestani. Eniten jään kaipaamaan FBI ja Freeform-iltoja, niitä kelpaa muistella vuosienkin päästä.
Avatar
#40 • • Jneedle Guest
Kiitos myös minunkin puolestani.
Kerman illat oli niin loistavia, että tuli turkasen usein täältä Oulusta saakka sinne vaivauduttua.
Artisti/dj joukko on niin huikea että totisesti harmittaa kun on asunut täällä ko. ajankohtina.

Kiitos ja kumarrus!