Uusimmat vinyylisi!

2,029 posts, 102 pages, 620,527 views

Avatar
#41 • • Quu Guest
Jospa Quu onkin tyytyväinen tohon Santerin remixiin? :)
http://www.discogs.com/release/150933Itseasiassa toi Sanderin remixi on kauheeta ja mitäänsanomatonta progea.

Lähinnä originaalin takia ostin, mutta yllätyksekseni tuo Oakenfoldin remixi on melko päheä. (ei siis trancea)

:)
Avatar
#42 • • Edited Samus Aran Guest
Olenko mä ainoa joka ei tajua tota (vitsiä?) biisiä?Joo, et oo ainoa. Tosin oon kuullut ton ainoastaan kerran ja silloinkin Kermassa Alex Barckin* toimesta. En vielä sillon tiennyt, mikä biisi oli kyseessä, mutta antoipahan ensimmäisen ja ainoan mahdollisuuden käydä hakemassa jotain juotavaa koko setin aikana. Ei toiminut mulle alkuunkaan, ainakaan siinä yhteydessä. Muistan viel, kun SAMi tuli hehkuttaa ja meikäläinen vaan mörähti jotain epämääräistä takas!

:p

Pitää kuitenkin tsekkaa viel tarkemmin, sen verran oon kuullut positiivista palautetta yllättäviltäkin tahoilta. Niin, otsikkoa kunnioittaen, uusin vinyyli: Underworld 'Second Toughest In The Infants', nyt löytyy kaikki Underworldin pitkäsoitot tässäkin muodossa!

EDIT: Muistikatkoksesta johtunut Carl Craigin syyllistäminen korjattu* ja Jazzanovan mies asetettu vastuuseen tekosistaan..
Avatar
#43 • • Quu GuestTosin oon kuullut ton ainoastaan kerran ja silloinkin Kermassa Carl Craigin toimesta.:D

Mainittakoon muuten vielä että Gilles Peterson ja Jazanovan Alex Barack soittivat myös tuon raidan kermassa.

:D :D :D
Avatar
#44 • • Edited Samus Aran Guest
:D

Mainittakoon muuten vielä että Gilles Peterson ja Jazanovan Alex Barack soittivat myös tuon raidan kermassa.

:D :D :DJa korjataan heti perään, että kyseessä oli kuin olikin Alex Barck, eikä C2, joka sen soitti (sorry Carl ;D). Kummillakin herroilla oli loistava hip hop/downtempo/R&B-osio setissään, joten tästä sekaannus. Alexin muuten niin loistavassa setissä biisi kuulosti kyllä todella heppoiselta ja kokonaisuuteen nähden irralliselta valinnalta, vähän samaan tyyliin kuin Gillesin eka ~1.5 h Kermassa, jonka jälkeen ei kyl enää usko/toivo miehen kykyihin riittänyt..
Avatar
#45 • • erik Guest
^__^
Jep, ikävän paljon jotunut tuotakin rallia kuulemaan laatu(tm)-bileissäkin!
Takuuvarma reissu baaritiskille.. kyseessä lienee kaljan myynnin vauhdittamis-kikka.
Avatar
#46 • • Quu Guest(sorry Carl ;D). Kummillakin herroilla oli loistava hip hop/downtempo/R&B-osio setissään, joten tästä sekaannus. [/B]Imho muuten tuon CC2:sen "loistava" osuus koostuin noin kolmesta keskinkertaisesta hiphopraidasta, sekä vielä keskelle settiä upotetusta tribe called questin remixistä joka myöskin kuultiin toistamiseen encorena. ;)
Avatar
#47 • • Samus Aran Guest
Imho muuten tuon CC2:sen "loistava" osuus koostuin noin kolmesta keskinkertaisesta hiphopraidasta, sekä vielä keskelle settiä upotetusta tribe called questin remixistä joka myöskin kuultiin toistamiseen encorena. ;)No imho, imho tietenkin!

:p
Avatar
#48 • • Timmo Guest
Laurent Garnier - Greed [World Wide Re-Works] 2x12"
Avatar
#49 • • liltony Guest
Mitä te höpötätte??? Eikö Justin maistu??

Sehän on kingi biisi kaikesta MTV hypestä huolimatta, jos Diggailee Michael Jacksonin Billie Jeania tai Princen When the Doves Cryta ei ole häpeä tykätä Justinista. Sen uusin on vielä kovempi, joka on vasta CDR vaiheessa (monen kovan UG djn listoilla, siis ecleettisten).

BTW Pharell Williams aka Neptunes eli heppu joka on tehnyt Justinin Biisin on nero, piste

Uusin ostos Pharell Williams - Frontin`(yah who rmx) Yam Who rec
Tiukka bootleg MTV hitistä, noin 85BPB orginali strechattu 112 BPM meid Tempo houseksi. Saattaa tulla lähi kuukausina Life saveriin. Orginali on tän hetken kovimpia soul/RnB biisejä.

ps. FBI ilta jossa oli Aril Brikha-IVO-Velcrot oli illan viimeinen biisi Rock Your Body, techno/electro/house friikit kiljuivat kun Justinin ekat rytmit lähti käyntiin. Myös Arilin mielestä pop musiikki on menossa hyvään suuntaan...:)
Avatar
#50 • • Edited Nautilus Guest


Uusin ostos Pharell Williams - Frontin`(yah who rmx) Yam Who rec
Tiukka bootleg MTV hitistä, noin 85BPB orginali strechattu 112 BPM meid Tempo houseksi. Saattaa tulla lähi kuukausina Life saveriin. Orginali on tän hetken kovimpia soul/RnB biisejä.Oikein! Satuin itsekin poistamaan tossa muutama viikko sitten sinkun Frontin'in originaalista versiosta... tuplana!(tarkoitus ois hieman harjoittaa jugglausta Pharrellin tahtiin ;) )

Ja mitä Pharrelliin muuten tulee, niin oon erittäin tykästynyt miehen tekeleisiin.. äijällä on oikeen Midaan kosketus, kun biisejä rustaa. Ja onhan hän ollut monessa mukana.. JT:n lisäksi tuottanut mm. Kelisille loistavaa matskua.. ...josta Gilles blokkasi yhdelle worldwide kokoelmalleen "Suspended" nimisen loistavan chillin raidan. :)

Luinpa muuten tossa jokin aika sitten nyt-liitteestä, että JT:n Rock your body oli alun perin kirjoitettu MJ:a varten, mutta herra oli passannut ja kyllä mun makuun miellän ton kyllä toimivan loistavasti JT:llä.

Ainiin... viimeisiä ostoja.. öö... kaikennäköista, mutta mainittakoon vaikka Sharon Reddin "Redd Hott" LP... helmi kasarilevy, jossa mm. "Never give you up", mitä De La Soul on samplannut biisissä "4 more (feat. Zhane)". Löytyy levyltä "Stakes is high"


edit: lisäystä
Avatar
#51 • • Samus Aran Guest


Mitä te höpötätte??? Eikö Justin maistu??

Sehän on kingi biisi kaikesta MTV hypestä huolimatta, jos Diggailee Michael Jacksonin Billie Jeania tai Princen When the Doves Cryta ei ole häpeä tykätä Justinista...Ei tod. ole kyse häpeästä (olisi vallan hölmöä hävetä biisiä, josta tykkää..) tai jostain MTV hypestä (ei ees näy koko kanava..). Kuten tossa kirjoittelinkin, niin ekalla kerralla en tiennyt mitään biisin taustoista/esittäjästä, en vaan huomannut siinä mitään erityistä, päinvastoin. Toista kertaa biisi ei olekaan vielä eteen tullut, pitänee joskus olla sun setti loppuun asti ;D

Billie Jean vertaus menee jo ihan yli hilseen, vaikka jotain semmosta ne muutkin puhuu :o
Avatar
#52 • • liltony Guest
Ei tod. ole kyse häpeästä (olisi vallan hölmöä hävetä biisiä, josta tykkää..) tai jostain MTV hypestä (ei ees näy koko kanava..). Kuten tossa kirjoittelinkin, niin ekalla kerralla en tiennyt mitään biisin taustoista/esittäjästä, en vaan huomannut siinä mitään erityistä, päinvastoin. Toista kertaa biisi ei olekaan vielä eteen tullut, pitänee joskus olla sun setti loppuun asti ;D

Billie Jean vertaus menee jo ihan yli hilseen, vaikka jotain semmosta ne muutkin puhuu :oKunhan vähän kiusasin;)

Mut tosiasia on et biisi on Billie Jeanin jälkeen yksi kovimpia poppi raitoja, Jackson teki mun mielestä tyhmästi kun ei uskonut Rock Your Body biisiin vaikka Pharrel sitä tarjosikin hänelle. Ois saannut Michael uudet nousut. No ehkä sen ei tarvii enään todistella mitään, mut anyway.

btw jos oot hankkimassa sitä levyä niin kannattaa etsiä 12" missä on instru versio, sekin toimii aika kympillä ja vielä jos saat harvinaisen Jenkki promon käsiin mistä löytyy acapella niin hommahan rupee toimii.

Pharrelin - frontin` kannattaa poistaa äkkiä life saverista se on vielä JT:tä kovempi juttu:)
Avatar
#53 • • espoo_rumpshaker Guest
frontin's a good pop song and the neptunes have got skills, no doubt, but personally I feel that they've produced a lot more interesting tracks from the whole "electronica" viewpoint than frontin' or anything with justin "toiletbrush 4 hair" timberlake on it... case in point would be for instance clipses "grindin", or from the current clones album the collaborations with busta rhymes & ludacris (name escapes me now).

plus for every "frontin'" there's quite a few songs which are fairly subpar nowadays, such as the terrible rolling stones remix - gone are the golden days of odb, kelis, mystikal et al it seems...
Avatar
#54 • • Edited hexasonik Guest
olen eittämättä puristinen vanhaan katsova kusipää tai jotain, mutta en millään onnisty ymmärtämään, mitä erityisihmellistä neptunes-tuotannoissa on. en kieltämättä ole äärettömän syvällisesti tutustunut herrojen pharrellin ja chad hugon (vai onko pharrell jo dumpannut vähemmän seksikkään sidekickinsä pois? :D tuotantoon, mutta kuulemani neptunes-tuotannot eivät ole mitenkään erityisesti sytyttäneet, vaikka ne ammattitaitoisia ja osin kekseliäitä ovatkin.


Billie Jean vertaus menee jo ihan yli hilseen, vaikka jotain semmosta ne muutkin puhuu :ojackoahan se jt koettaa apinoida, kimitysfalsettia, eleitä, tanssiliikeitä. imo se sielu mitä jackon ja princen laulussa on, timberlakelta puuttuu.

back to topic
viimeisin ostos: cliff nobles - love is all right (phil-la 7") oikeaa soul-musiikkia 60-luvun philadelphiasta. vinkki: löytyy 'the horse' -seiskan b-puolelta - toisin sanoen love is.. on horsen vokaaliversio.
Avatar
#55 • • hexasonik Guest


Jackson teki mun mielestä tyhmästi kun ei uskonut Rock Your Body biisiin vaikka Pharrel sitä tarjosikin hänelle. Ois saannut Michael uudet nousut.tää on kieltämättä totta, ainakin siinä mielessä että mikin ääreen olis saatu lauluääneltään huomattavasti vähemmän vastemielinen ratkaisu.:D
Avatar
#56 • • Samus Aran Guest


..jackoahan se jt koettaa apinoida, kimitysfalsettia, eleitä, tanssiliikeitä. imo se sielu mitä jackon ja princen laulussa on, timberlakelta puuttuu.Jep, mutta tos ylempänä puhuttiin ymmärtääkseni biisien tasosta ja imo Justinin esittämä 'Rock Your Body' ei yllä lähellekään Jacksonin Billie Jeania.

Kävin äsken Striitissä kuuntelemassa biisin albumi-version alusta loppuun ja mikään ei muuttunut, vokaalien rytmitys oli edelleen ihan miellyttävä, bassokuvio toimiva, mutta itse laulusuoritus puuduttavan heppoinen. Kertosäekin tuli liian usein suhteessa sen kantavuuteen. Tuotanto siis ihan ok, mutta laulusta uupui särmä ja sielu (imo, imho jne.). Jackon esittämänä ja co-tuottamana tää ois luultavasti toiminut mullekin..
Avatar
#57 • • Quu GuestKävin äsken Striitissä kuuntelemassa biisin albumi-version alusta loppuun...Itselleni tämä raita aukesi vasta lukuisien kuuntelukertojen jälkeen. Ja melkein paranee vanhetessaan.

Laita vaikka radio nrj päälle puoleksi tunniksi niin that should do it... ;)
Avatar
#58 • • Samus Aran GuestItselleni tämä raita aukesi vasta lukuisien kuuntelukertojen jälkeen. Ja melkein paranee vanhetessaan.Ok,

mm. yllä mainituista syistä pahaa pelkään, et tän biisin kanssa ei käy niin. Toivottavasti oon väärässä, hyviä biisejä ei oo koskaan liikaa...

Uusin vinyyli: Stasis 'Inspiration'
Avatar
#59 • • Phatbot Guest


... case in point would be for instance clipses "grindin", or from the current clones album the collaborations with busta rhymes & ludacris (name escapes me now).Totta, grindin on loistava biisi! Samoin 'when the last time'.


plus for every "frontin'" there's quite a few songs which are fairly subpar nowadays, such as the terrible rolling stones remix - gone are the golden days of odb, kelis, mystikal et al it seems...


taitaa olla kavereilla liian monta rautaa tulessa, uusii neptunesin tuotoksiahan tulee nykyään pari tusinaa viikossa. Ei siinä paljoa jää tilaa luovuudelle, vaikka aina välillä sieltä jotain hyvää tuleekin. Kuten Justinin Like I Love You. :)
ja N.E.R.D.in 'In search of...'-levy , joka parani huomattavasti kun levy tehtiin uusiks oikeil soittimilla.
Mut sit on taas niitä tusinatuotoksia, kuten snoop doggin beautiful, jonka taustat on kuultu jo ennenkin. Rautaa pitää takoa, kun se on kuumaa, mutta kohta se sulaa ja menee viemäristä alas, jos ei taso lähde taas kohta nousuun.

Takasin topiikkiin:
Ikon - Tricolour (7")
Dizzee Rascal - I Luv U (12")
Amon Tobin - Collaborations (12")
Avatar
#60 • • hexasonik Guest


Jep, mutta tos ylempänä puhuttiin ymmärtääkseni biisien tasosta ja imo Justinin esittämä 'Rock Your Body' ei yllä lähellekään Jacksonin Billie Jeania.aivan, sitähän mäkin koetin ilmaista.. biisin taso, sielukkuus, whatever.. jacko on sentään joskus levyttänyt hyviä biisejä, timberlake ei ole eikä tule..

samus, mainitsit biisin stasis-inspiration. onko kysessä sama stasis joka on aikanaan levyttänyt mo'waxille?