Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 662,979 views

Avatar
#181 • • Ms.JackAss Guest
Nyt olen pyörinyt noin 2.5 vuotta bileissä...enkä ikinä ole ottanut piriä. Mulle vauhdin antaa nipsut, joita en ole joutunut rouskimaan ikinä paljon(yleensä puolitoista=kattaa jatkotkin). Pitää tietenkin katsoa ettei innostu liikaa...koulukin pitää siitä huolen
Monet "bilekaverit" luuleekin että olen kova vetämään piriä, nipsuja ja kaikkee muuta mahollista. Joskus tietty tulee niitä aikoja, kun pitää päästä jokaisiin bileisiin,mutta joskus taas ei olekaan mitään kovin hyvää tulossa, niin on hyvä mennä poikaystävän kanssa elokuviin ja vaikka ravintolaan syömään ym ym.
Silloinhan on kaikkein kivointa mennä bileisiin kun on ollut kuvioista vähän aikaa poissa. Kaikki ihmisetkin tuntuu paljon mukavimmilta, kun niitä ei joka pe-la näe...sori vaan
Nähdään pian (2.6) Feenixissä!
Avatar
#182 • • H.Abismo Guest
Alkaako Hesari tulla vastaan? On pitkä stoori, mut asenne hiukka järkevämpi, ehkäpä... no tässä ote HS 26.5:

Vapaa kannabis valtaa alaa Euroopassa

Huumepolitiikka on lieventynyt Euroopassa viime vuosina selvästi, ainakin jos kehitystä arvioidaan kannabistuotteiden dekriminalisoinnilla eli käytön sallimisella. Kovienkaan huumeiden sallittu käyttö ei ole harvinaista Euroopassa.
Pehmeän huumepolitiikan pioneerityötä on tehnyt Hollanti, missä kannabis-tuotteet laillistettiin jo 70-luvulla. Nyt marijuanaa ja hasista saa ostaa laillisesti erityisistä kahviloista.
Monien huumeiden vastustajien yllätykseksi huumekuolemien määrä Hollannissa on kuitenkin yksi alimmista EU:ssa. Klassinen porttiteoria, jonka mukaan kannabiksen käyttö johtaa koviin huumeisiin, ei siis näytä pätevän - ainakaan Hollannissa.
Hollantilaisen Trimbos-instituutin vertailun mukaan vapaa kannabis ei myöskään johda nuorten kohdalla laajaan suosioon. Kun 15-vuotiaista briteistä 41 prosenttia on kokeillut kannabista, on sama luku Hollannissa "vain" 24.
Tämän vuoden alussa Belgia laillisti kannabiksen henkilökohtaisen käyttämisen. Kannabiksen myynti ja suurten määrien valmistaminen on kuitenkin edelleen kiellettyä, eikä hollantilaisia coffee-shopeja ole tulossa kadunvarsille. Terveysministeriön perustelun mukaan kannabista ei ole syytä kohdella eri tavoin kuin alkoholia tai tupakkaa.
Myös Sveitsissä kannabiksen käyttö ja pienimuotoinen myynti aiotaan laillistaa. Jo nyt monet liikkeet kauppaavat huumehamppua, vaikka eivät satoa saakaan myydä. Kannabista olisikin melko vaikea kitkeä Sveitsistä, sillä maan nuorisosta neljäsosa polttaa marijuanaa tai hasista.
Sveitsi on ollut yksi liberaaleimmista eurooppalaisista maista: "parantumattomille" heroinisteille kun annetaan valvotuissa olosuhteissa ilmaiseksi huumeannoksia. 1998 Sveitsissä kuitenkin torjuttiin ehdotus, joka olisi laillistanut kaikkien huumeiden käytön.
Italiassa ja Espanjassa on kaikkien huumeiden käyttö ollut sallittua jo pitkään. Tuorein huumelinjauksia keventänyt maa on Portugali, missä uudet huumelait tulevat voimaan heinäkuussa.

Tanskassa puolestaan on keskusteltu Hollannin esimerkin seuraamisesta. Jo nyt on tavallista, ettei narkomaanilta oteta pidätettäessä pois omaan käyttöön tarkoitettua huumeannosta. Käytännön perustelu on looginen: narkomaani joutuisi tekemään uusia rikoksia hankkiakseen annoksen menetetyn tilalle.
Kreikassa käytäntö on ainakin suomalaisittain ajateltuna nurinkurinen: kannabiksesta saattaa seurata kovempi rangaistus kuin heroiinista. Kreikkalaisen logiikan mukaan heroinisti tarvitsee ainetta fyysisesti enemmän kuin kannabiksen käyttäjä, joten heroinistia ei pitäisi rangaista riippuvuudestaan.
Yleisesti ottaen Euroopassa pyritään nyt siihen, että rangaistuksen sijaan huumeidenkäyttäjä saataisiin irti riippuvuudesta esimerkiksi vieroitushoidolla.
Vaikka huumeiden käyttämiseen suhtaudutaan sallivammin, ei huumerikoksia katsota suopein silmin. Tästä kertoo jo sekin, että koko 90-luvun huumerikoksiin liittyvät pidätykset ovat kasvaneet rajusti lähes kaikissa EU-maissa.
Huumeiden vapauttamisesta käytävässä keskustelussa tuntuu olevan loputon määrä ratkaisemattomia kysymyksiä.
Miten esimerkiksi voidaan samanaikaisesti hyväksyä huumeiden käyttö mutta kriminalisoida kaupankäynti? Eikö juuri käytön laillistaminen houkuttele rikollisjärjestöjä markkinoille? Portugalin politiikka onkin herättänyt närkästystä Suomessa, sillä Schengenin myötä pelätään huumeiden leviämistä.
Huumeiden puolustajat ovat vedonneet yksilön oikeuksiin: jos esimerkiksi huumeiden hankkimiseen ei liity rikosta eikä käyttäjä vahingoita muita, ei valtiolla pitäisi olla oikeutta puuttua asiaan. Näin on ajateltu esimerkiksi Kanadassa, jossa valtio katsoo, ettei sillä ole rahkeita puuttua kansalaisen oikeuteen kasvattaa hamppua.
Vastaväitteen mukaan valtiolla on velvollisuus suojella kansalaisia itseltään kuten esimerkiksi liikenteessä turvavöillä ja kypärillä. On myös ajateltu, että valtiolla on oikeus ylläpitää kansalaistensa terveyttä korkeiden sairaanhoitomaksujen vuoksi.

Huumeiden kannattajat perustelevat näkemystään myös sillä, että laillistamalla huumeet valtio voisi paremmin kontrolloida kauppaa, käyttöä ja huumausaineiden puhtautta ja saada samalla verotuloja.
Vastustajat ovat ampuneet näkemyksen alas: valtiojohtoinen huumekauppa ei poistaisi laittomia huumediilereitä, jotka valmistavat epäpuhtaampia huumeita halvemmalla.
Keskusteluun on haettu vertauskohtia myös Yhdysvaltojen ja Suomen kieltolaeista, jotka rikastuttivat salakuljettajia mutta eivät onnistuneet raitistamaan kansaa. Vaikka juoppoutta ei saatukaan kitkettyä, ainakin Yhdysvalloissa juoppojen ja maksakirroositapausten määrä väheni kieltolain aikana.


Suomi ei tue vapaata huumepolitiikkaa

Suomella ei ole aikomuksia lieventää nykyisiä huumerajoituksia.
"Suomella ei ole pienintäkään painetta huumeiden vapauttamiseen", korostaa huumepolitiikasta vastaava ministeri Osmo Soininvaara.
Suomi voisi Soininvaaran mukaan kuitenkin selkeämmin erotella kovat ja miedot huumeet toisistaan.
Suomessa huumeidenkäyttö muihin maihin verrattuna on vähäistä, mutta heroiinikuolemien määrä suhteellisesti korkea. Tähän ongelmaan sosiaali- ja terveysministeriössä etsitään ratkaisua erottelemalla miedot ja kovat huumeet suoraan rangaistusasteikossa.
"Se ei muuttaisi nykyistä rangaistuskäytäntöä, mutta saattaisi vaikuttaa siihen, etteivät samat kauppiaat myisi kannabista ja heroiinia", Soininvaara selvittää.
Vuonna 1995 Suomesta löytyi yksi heroiiniin liittyvä kuolemantapaus. Vuonna 1997 heroiinikuolemia oli jo 27 ja vuonna 1999 46 tapausta. Vuoden 1999 tapauksista yli puolet koski alle 25-vuotiaita.
Esimerkiksi Hollannissa heroiinikuolemien määrä on pienempi kuin Suomessa. Laillistamalla miedot huumeet Hollanti on saanut kovien huumeiden käytön laskuun.
"Kannabiksen käytössä haitat tulevat kuitenkin esiin pitkällä aikavälillä", Soininvaara painottaa. Hänen mukaansa Hollannin tapaus on kiinnostava, mutta Suomi seuraa sitä sivusta.
"Jos he tekevät tuollaisen ihmiskokeen niin me ehkä sitten katsellaan kuinka siinä käy."
Euroopan suhtautuminen huumeisiin vaikuttaa väistämättä myös Suomen tilanteeseen niin käytännön kuin politiikankin tasolla.
"Jos sillä tavalla käy, että Suomea ja Ruotsia lukuun ottamatta kaikki Euroopan maat vahvistavat kannabiksen niin sitten tilannetta täytyy katsoa uudelleen. Siihen on kuitenkin pitkä matka, eikä minun ministerikaudellani asialle tarvitse korvaa lotkauttaa", sanoo Soininvaara.

Tällä hetkellä huumeita vastaan yritetään taistella lähinnä karsimalla tarjontaa. Soininvaara myöntää, että huumeriippuvaisten hoito on Suomessa retuperällä ja se hyödyttää nimenomaan huumekauppiaita.
"Tehokas tapa vähentää heroiinikauppaa on järjestää hoito huumeriippuvaisille. Huumekauppa toimii siten, että koukkuun jääneet saavat oman heroiininsa ilmaiseksi kun hankkivat asiakkaita. Hoidolla viedään kauppiailta myyjät ja asiakkaat."
Sosiaali- ja terveysministeriö yrittää nyt voimakkaasti painostaa kuntia ja sairaanhoitopiirejä, jotta ne järjestäisivät korvaushoidon eivätkä vaan puhuisi siitä.
"Tehdäänkö sitä metadonilla vai properonorfilla on sitten makuasia - kunhan tehdään".
Suomessa ongelmakäyttäjiä arvioidaan olevan 15 000-30 000.

Että näin. Onhan tässäkin sammakoita, mut alkaisko keskustelu jo täälläkin?

Keep The Faith!

- openhymiöforum -
Avatar
#183 • • Deity-1 Guest


"Suomella ei ole pienintäkään painetta huumeiden vapauttamiseen", korostaa huumepolitiikasta vastaava ministeri Osmo Soininvaara



Hmmm? Puhuukse nyt huumeista yleensä??

Noh anyways..
Porttiteoria toteutuu niin kauan kun mä joudun menee hakeen kannabista tatuoiduilta prätkäjengiläiseltä tms. epäilyttävältä tyypiltä joka mielummin myis mulle jotain mistä se sais enemmän voittoa jne.
Tunnen varmaan vaan huonoja tyyppejä kun en tunne yhtään diil*... kröhöm.. henkilöä joka myis ainoastaan noit miedompia aineita..

"OK. Surely HE did it but the society is to blame.."
Avatar
#184 • • Phoboz Guest
Ms. JackAss:

Nyt olen pyörinyt noin 2.5 vuotta bileissä...enkä ikinä ole ottanut piriä. Mulle vauhdin antaa nipsut, joita en ole joutunut rouskimaan ikinä paljon(yleensä puolitoista=kattaa jatkotkin). Pitää tietenkin katsoa ettei innostu liikaa...koulukin pitää siitä huolen



Luulet tosissasi, että kaikki syömäsi nipsut ovat sisältäneet pelkkää MDMA:ta? Ei millään pahalla, mutta jos et ole jokaista testannut, niin on turha edes yrittää kusettaa itseään tyyliin "ikinä en oo pirii vetäny".
Avatar
#185 • • pakana Guest

Originally posted by Phoboz:

Luulet tosissasi, että kaikki syömäsi nipsut ovat sisältäneet pelkkää MDMA:ta? Ei millään pahalla, mutta jos et ole jokaista testannut, niin on turha edes yrittää kusettaa itseään tyyliin "ikinä en oo pirii vetäny".



hei, hei, hei. mitäs sä nyt oikein poroilet?

jos toinen ei nimenomaan tarkotuksella oo kiskonu piriä, niin sillon se ei oo kiskonu piriä. jos jossain namusessa on neitosen tietämättä sattunu olemaan nimellinen osa amfetamiinia, niin eihän se nyt oo mitenkään päin sama asia ku tietosesti käyttää sitä.

ja toisekseen, ei se nyt oo niin kovin kummonen aine. turha tehdä jostain valkosesta jauheesta ongelmaa ylenmääräsellä kohkauksella tai liikakäytöllä.

kokeilut ei muuta kenenkään elämää suuntaan tai toiseen, pitkäaikanen ja liian runsas käyttö taas voi tehä elämästä helvetin

...mut syöpä paketti voita päivässä vuoden ajan ja kerro jouluna mikä on fiilis- pitäskö voi siis kieltää kun äijä kuoli siihen. liika on liikaa, myös päihteissä.

:jii:
Avatar
#186 • • vaavu Guest

Originally posted by H.Abismo:
Monien huumeiden vastustajien yllätykseksi huumekuolemien määrä Hollannissa on kuitenkin yksi alimmista EU:ssa. Klassinen porttiteoria, jonka mukaan kannabiksen käyttö johtaa koviin huumeisiin, ei siis näytä pätevän - ainakaan Hollannissa.
Hollantilaisen Trimbos-instituutin vertailun mukaan vapaa kannabis ei myöskään johda nuorten kohdalla laajaan suosioon. Kun 15-vuotiaista briteistä 41 prosenttia on kokeillut kannabista, on sama luku Hollannissa "vain" 24.



Kas kas, kerrankin hyviä pointteja. Aika harva kaduntallaaja varmaan tietää että heroiiniriippuvaisten määrä Hollannissa on huomattavasti alhaisempi kuin monissa ns. tiukan huumausainepolitiikan maassa, ja heroiinia käyttävät ihmiset ovat järjestään vanhemmasta päästä, harvoin nuoria ihmisiä. Toisin on esimerkiksi Ruotsissa, jossa taistellaan rajuin otteen huumeita vastaan. Ruotsin heroiiniriippuvaisten määrä on samalla tasolla kuin USA:ssa, ja siellä käyttäjät nimenomaan ovat nuoria, hiljattain kuvioihin mukaan tulleita.
Avatar
#187 • • 029 Guest

Originally posted by Varvana:
Kas kas, kerrankin hyviä pointteja. Aika harva kaduntallaaja varmaan tietää että heroiiniriippuvaisten määrä Hollannissa on huomattavasti alhaisempi kuin monissa ns. tiukan huumausainepolitiikan maassa, ja heroiinia käyttävät ihmiset ovat järjestään vanhemmasta päästä, harvoin nuoria ihmisiä. Toisin on esimerkiksi Ruotsissa, jossa taistellaan rajuin otteen huumeita vastaan. Ruotsin heroiiniriippuvaisten määrä on samalla tasolla kuin USA:ssa, ja siellä käyttäjät nimenomaan ovat nuoria, hiljattain kuvioihin mukaan tulleita.



Olgelmanahan tässä on, että porttiteoria toimii - mutta suomessa, ja suureltakin osin juuri suomen tiukan linjan takia...

...ja niin kauan, kuin porttiteoria suomessa toimii on muutosta huono odottaa.

Siinä on yks umpikuja tän maan meiningissä - tosin toinen riskitekijä minkään aineen laillistamiselle täällä on myös ns. kaamosmasentuminen , josta myös allekirjoittanut talvisin kärsii.

Jengi on täällä Suomessa niin kireetä talvisin, että sitten aineita kiskotaan kanssa kunnolla saadakseen dopamiinit (tms.) liikkeelle (alcoholi, " huumeet " + masennuslääkkeet) ja keskieurooppalainen kohtuukäyttö tuntuu täällä olevan mahdottomuus millä tahansa aineella.

Tietty ois sellanen kompromissi, jos lainsäädäntö aina muuttuis toukokuussa ja sit taas kiristyis talveksi
( kyllä - ylläoleva lause oli sit herja eikä argumentti =) )
Avatar
#188 • • pakana Guest

Originally posted by 029:
Olgelmanahan tässä on, että porttiteoria toimii - mutta suomessa, ja suureltakin osin juuri suomen tiukan linjan takia...



Porttiteoriahan on todellakin validi ja tarkkaan harkittu teoria, joka pohjautuu tutkittuun tietoon ja ennen kaikkea käyttäjien omiin kokemuksiin. Tottakai se toimii, eihän sitä ole keksitty vain pelottelemaan ja vääristelemään mielikuvia kannabiksesta. Kannabiksen poiskitkemisellähän päästäisiin saman tien eroon myös vahvojen huumeiden käytöstä, sillä kannabiksen kadottua kukaan ei enää tutustuisi muihin saasteisiin.

Käydään läpi ne vedenpitävät argumentit porttiteorian puolesta vielä kerran. Tahtoisin tällä tavoittaa etenkin kaikki kannabiksen aktiivikäyttäjät, jotka joutuvat kamppailemaan portin imua vastaan päivittäin.


"Sama myyntipaikka"

Koska samassa paikassa myydään sekä kannabista, että amfetamiinia ja heroiinia, käyttäjät siirtyvät miedoista vahvoihin. Tätä väitettä tukee myös aikaisemmat havainnot keskioluen myynnistä samassa tilassa maidon kanssa, kuten useissa elintarvikkeiden välityspaikoissa on tapana. Maidon käyttäjät vaihtavat yleensä viimeistään loppuviikosta keskiolueeseen.

Kauppiaat vauhdittavat tätä siirtymistä mainonnalla- päivittäistavarakauppiaat painetuin mainosjulistein ja päihdyttämistavarakauppiaat esittelemällä hyvinvoivia heroinisteja, joiden silmät ja käsivarret toimivat voimakkaina kannustimina hankkia ikiomat ruiskut. Myös nykyaikaisissa huumausainemarketeissa tavatut ammattikäyttäjät houkuttelevat uusia käyttäjiä kertomalla loistokkaasta elämästään. Televisio antaa usein liian rujon kuvan käyttäjien arjesta- viimeistään tositarinat heroiinikoukun autuudesta saavat tiukammitkin vastustajat tarttumaan riemusta kiljuen ruiskuun.


"Päihtymiskokemukset"

Koska kannabis on käyttötarkoitukseltaan, vaikutuksiltaan ja käyttötavoiltaan erittäin lähellä suonensisäisiä huumeita, siirtymiskynnys näihin madaltuu. Kun käyttäjä oppii olemaan "pilvessä", syntyy heti vastustamaton halu olla "ruiskuissa". Kun käyttäjän toleranssi kannabiksen rentouttavaa vaikustu kohtaan kasvaa, vaihdetaan yleensä amfetamiiniin tämän olon saavuttamiseksi.

On luonnollista siirtyä näennäisen harmittomasta polttelusta itsensä piikittämiseen. Kannabispiiput, etenkin nk. "bong-piiput" muistuttavat yleisimpiä ruiskumalleja, ja useat käyttäjät kertovatkin tarttuneensa ruiskuun ensimmäisen kerran erehdyksessä.


"Kaikki ovat kokeilleet ensin kannabista"

Tuoreimpien laajojen, syväluotaavien käyttäjähaastatteluiden pohjalta voidaan julkisuudessa sanoa varmana tietona, että kaikki kovia huumeita kokeilleet ovat ensin kokeilleet kannabista. Kun Etelä-Koreassa tehtiin samansisältöinen kysely kaikkien alkoholinkäyttäjien keskuudessa, paljastui, että kaikki ovat ennen viinakokeilujaan käyttäneet maitoa- suurin osa haastatelluista tunnusti upottaneensa jopa useita maitoannoksia päivässä. Maito kriminalisoitiin välittömästi tienä alkoholismiin.


voimaa, veljet ja siskot, vastustaa portin imua.

:jii:
Avatar
#189 • • Bella Guest
Mä lueskelin Pocahontasin juttuja ja mun on pakko kertoo sulle että olen entinen pirihuora. En todellakaan ole siitä ylpeä. Mä aloitin ihan samalla tavalla kuin sä, mutta ei menny kauaa ku mä tein/annoin ihan mitä vaan että saisin ees yhet linet. Mä olin varmaan tosi vittumainen silloin, mutta en mä muistele pelkästään huonolla niitä aikoja... Mutta en haluu myöskään enää IKINÄ olla sellainen. Kyllä mä vieläkin rouhin välillä...
Mä todellakin toivon ettei susta eikä kenestäkään muusta täällä tule samanlaista pirinistii kun mä olin!
Mä muuten kerroin siitä vanhemmilleni kun en enää jaksanut valehdella ja olin kolme kuukautta "hoidossa" tätini luona Pohjanmaalla.null
Avatar
#190 • • Pocahontas Guest

Originally posted by Bella:
Mä lueskelin Pocahontasin juttuja ja mun on pakko kertoo sulle että olen entinen pirihuora. En todellakaan ole siitä ylpeä. Mä aloitin ihan samalla tavalla kuin sä, mutta ei menny kauaa ku mä tein/annoin ihan mitä vaan että saisin ees yhet linet. Mä olin varmaan tosi vittumainen silloin, mutta en mä muistele pelkästään huonolla niitä aikoja... Mutta en haluu myöskään enää IKINÄ olla sellainen. Kyllä mä vieläkin rouhin välillä...
Mä todellakin toivon ettei susta eikä kenestäkään muusta täällä tule samanlaista pirinistii kun mä olin!
Mä muuten kerroin siitä vanhemmilleni kun en enää jaksanut valehdella ja olin kolme kuukautta "hoidossa" tätini luona Pohjanmaalla.null




Ei oo pelkoo
Avatar
#191 • • R24 Guest

Hesari:
Vastustajat ovat ampuneet näkemyksen alas: valtiojohtoinen huumekauppa ei poistaisi laittomia huumediilereitä, jotka valmistavat epäpuhtaampia huumeita halvemmalla.


Ja mä ostan joka viikonloppu vedellä jatkettua olutta 2 mk pullo.
Jep, jep.
Avatar
#192 • • Dani Cior Guest
Eihän huumeiden valmistaminen maksa paljon mitään, hinnat voisi pienellä satsauksella viedä vaikka kuinka alas. Toi Sveitsin malli kuulostaa aika hyvältä ja humaanilta, heroiini on kuitenkin niin sairas ja vaarallinen aine kuin voi olla. Sillä ei tosiaan ole leikkiminen. Kuten William Burroughs sanoi: 'smack is the ultimate merchandise', ja niin ovat crack, ja spiidi addiktoituneelle. Asiakas ryömii kauppiaan luo kun kauppatavaraa tuskin pystyy edes mittaamaan rahassa ollenkaan. Kaikki on kaupan - never trust a junkie.

Silti, toi vasta-argumentti huonolaatuisemmista aineista kuulostaa aika lässytykseltä. Kuinka iso osa alkoholikaupasta Suomessa on pimeää? Aika minimaalinen osa sanoisin, silti suomalaiseen junttikulttuuriin jonkun Coffee Shop systeemin etablointi kuulostaa pitkään aikaan täysin mahdottomalta.

Hienoa Bella että olet päässyt yli sun addiktiosta.

Itse olen siitä lähtien kun näin ekat spiidituttuni tuntenut syvää aversiota ja melko lailla selittämätöntä inhoa koko ainetta kohtaan. Sitä paitsi mä en oo ikinä tajunnut mihin pitäisi piristyä? Ei maailmassa tarvii kuin chillaa...
Avatar
#193 • • Pilkku Guest

Originally posted by Dani Cior:
Itse olen siitä lähtien kun näin ekat spiidituttuni tuntenut syvää aversiota ja melko lailla selittämätöntä inhoa koko ainetta kohtaan. Sitä paitsi mä en oo ikinä tajunnut mihin pitäisi piristyä? Ei maailmassa tarvii kuin chillaa...



Tiedän just mitä tarkoitat. Yksi mun hyvä kaveri oli aika pahasti jumissa ja se sammu ojaan talvella ja minä tietysti jouduin kantamaan hänet kotiin sieltä. Ei ollut niin kivaa kun se tyyppi oli ihan läpimärkä ja oli joku -15 astetta pakkasta.
Avatar
#194 • • MikkiHiiri Guest

Originally posted by Pocahontas:
Huumeet kuuluu tähän,ja ne on tullu pysyäkseen,mutta kun niitä osaa käyttä, on kaikki ihan ok.NE PITÄÄ OSATA PITÄÄ HANSKASSA!!!!!!!!!Ei oo vaarallisia huumeita,on vaarallisia käyttäjiä.



En millään haluaisi saarnata, mutta kyllä vaarallisia
huumeita on olemassa. Jospa saatkin jotain shittiä
joskus käteesi.. sama kun saat ryssistä tuodusta "viinasta"
itsesi sokeaksi (tosin siellä missä minä asun, ei ole
tapauksia ilmennyt)


Mutta jos tämä kerran on ainut huumetopicci,
haluaisin mielipidettä:

Mitkä ovat teidän mielestänne pahin rave-huumekansa ja perustelut?
Eli missä ollaan bileissä eniten pöllyssä?

Itse heittäisin tähän 2 mielestäni pahinta: britit, jenkit.

Perustelut: ei ole täyttä todellista tietoa, mutta tuntuu
kuuluvan asenteeseen, että raveissa töytyy olla huumeessa.
Avatar
#195 • • Deity-1 Guest

Originally posted by Dani Cior:
Sitä paitsi mä en oo ikinä tajunnut mihin pitäisi piristyä? Ei maailmassa tarvii kuin chillaa...



Ja sä oot mummielestä yks niitä ihmisiä joidenka _oikeesti_ pitäs chillaa Niin että ymmärrettävästi et tajua miks ihmeessä jonkun pítäs piristyä

Sitäpaitsi mitään ei o pakko jos ei halua... Paitsi ehkä kuolla, mutta siitäkään en oo niin varma..

t:freak-on-a-leash
Avatar
#196 • • H.Abismo Guest
Hesari 4.6. Kaupunki-osa:

"Ambulansseilla kiireinen lauantai

Nuoret söivät liikaa hasista

Helsingin pelastuslaitoksen ensihoitopalvelulla oli kiireinen lauantaivuorokausi, kun samalle päivälle osuivat koulujen päättäjäiset, Suomi-Saksa-jalkapallo-ottelu Olympiastadionilla ja Eaglesien konsertti Areenassa.
Lauantain kello 9:n ja sunnuntain kello 9:n välisenä aikana pelastuslaitoksella oli 135 ensihoitotehtävää, kun niitä normaalina viikonloppuvuorokautena on noin 100.
"Se on yli 30 prosenttia enemmän kuin tavallisesti", päivystävä lääkintäesimies Tommi Sivula laskeskeli sunnuntaina.

Eniten oli myrkytyksiä ja kaatumisesta aiheutuneita vammoja. Myös heikentyneet yleistilat, pahoinpitelyt ja rintakivut kuuluivat asiaan. Kuten uusienvuosien ja vappujen kiireet, hässäkkä oli ennakoitu.
"Me ollaan huomattu vuodesta toiseen, että näihin juhlapäiviin kannattaa satsata", Sivula sanoi sunnuntaina.
Pelastuslaitos oli laittanut liikenteeseen kolme ylimääräistä ambulanssia. Ensihoitoa antamalla ehkäistiin poliklinikkojen ruuhkautumista.
Vakavimpia tapauksia oli kolmen nuoren sairaalaan johtanut hasiksen syönti.

Helsinkiläisnuoret olivat valmistaneet internetistä saadun ohjeen perusteella nk. hasiskakkuja, jotka he söivät. Kokeilu karkasi käsistä ja nuoret joutuivat ensihoidon jälkeen sairaalaan. Horrokseen joutuneille hasiksennielijöille annettiin ensin lääkehiiltä aineen imeytymisen ehkäisemiseksi.
"Ilmeisesti hasismäärä oli suurehko. Sitä oli nielty suun kautta. Se on poikkeuksellinen tapa ja meni överiksi", Sivula määrittelee.

KIMMO OKSANEN / Helsingin Sanomat"

Tällänen detalji löytyi tänään. Vaikkakin tollanen övereily on aikas typerää ja ajattelematonta, ni jos se oli pahin tapaus kiireiseltä lauantailta Stadin kokosessa mestassa ni pottiin menee. Kai ne kannakokit piti jostain syystä nostaa esim. niiden "totuttujen" pahoinpitelyjen rinnalle ja ohikin...

Toivottavasti gastronomit on jo kunnossa, hereillä ja nyt mittakaavat hallussa. Hyvä pointti jutusta on muistaa et ilta voi lörähtää punttiin aika helposti kannikallaki (vars. syömällä, ku sei mee ohi ihan hetkessä, eikä laattaaminenkaa enää auta ku kerran on tärähtäny...), ja sit ei oo kivaa kellään. Se on vähän sama ku huitasis eurokossun parilla huikalla ja... no niin.

Sinänsä paasaus typeryydestä&ajattelemattomuudesta tulee pahan nolopunan takaa, iteki tuli tehtyä pari väärinkäsitystä&virhepäätelmää (lue: mokaa&sekoilua) vkonloppuna, mut silti uskallan "irvailla", ennen ku vedän pussin päähän ja teen jacksonit takavasuriin... No tulihan oltuu avajaisis ja päättäreis, sitten niin.

PiisAut!

- hissunhymiökissun -
Avatar
#197 • • Bella Guest

Originally posted by Dani Cior:
[QB]
Hienoa Bella että olet päässyt yli sun addiktiosta.

QB]



Mä olen kyllä ylpeä itsestäni, mutta mä en kadu päivääkään! Mun mottonikin on: Älä kadu tekemääsi, kadu tekemättä jättämistäsi." Mulla ei mennyt missään vaiheessa överiksi, haluun vaan muistaa kaiken tekemäni selvästi, jotta mulla olisi vanhana mummona paljon onnellisia muistoja!
Avatar
#198 • • Anonymous Guest

Originally posted by Dani Cior:
Itse olen siitä lähtien kun näin ekat spiidituttuni tuntenut syvää aversiota ja melko lailla selittämätöntä inhoa koko ainetta kohtaan. Sitä paitsi mä en oo ikinä tajunnut mihin pitäisi piristyä? Ei maailmassa tarvii kuin chillaa...



Mitä turhaan. Kyllä jokainen tietää mitä omalta elämältään haluaa (speederitkin). Ainahan sitä voi loppettaa jos haluaa.
Avatar
#199 • • Taurus Guest

Originally posted by Bella:
Mä olen kyllä ylpeä itsestäni, mutta mä en kadu päivääkään! Mun mottonikin on: Älä kadu tekemääsi, kadu tekemättä jättämistäsi." Mulla ei mennyt missään vaiheessa överiksi, haluun vaan muistaa kaiken tekemäni selvästi, jotta mulla olisi vanhana mummona paljon onnellisia muistoja!



Olit huorana, ja "ei mennyt överiksi"?? Mikähän sitten olisi överiksimenoa?
Avatar
#200 • • pakana Guest

Originally posted by Taurus:
Olit huorana, ja "ei mennyt överiksi"?? Mikähän sitten olisi överiksimenoa?



överiksimenon määrittelee ihan tasan tarkkaan jokainen itse, et sinä. lähe muualle tuomitsemaan ja muista plur.