Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 661,901 views

Avatar
#61 • • Anonymous Guest

Originally posted by Quantum:
Itse en käytä, mutta voin uskoa, että pari kertaa kun on kuosannut ei pippalot maistu muuten.



Huhhhuh, ei pidä paikkaansa, kuten monet on tässä jo sanoneet... En ymmärrä miks streitit olettaa aina, että kerran jotain testattuasi, olet jotenkin huonompi tai tyhmempi ihminen? Suurin osa jengistä kuitenkin osaa A)bilettää selvinkinpäin, B)tajuavat liikakäytön typeryyden. Jos alunperinkin on tarpeeks järkeä päässä, kun lähtee testaileen, ei se järki siinä samassa mihinkään katoa.
Avatar
#62 • • Anonymous Guest

Originally posted by Laura:

En sano tod että huumeet parantais, tottakai ne "pahentaa miestä" mut ei ne tee siitä ihmisestä huonoa ihmistä.


Minun silmissäni tyyppi mikä kuosaa / käyttää "kohtuullisesti" on tasan huonompi ihminen kuin tyyppi mikä ei käytä. Kohtuukäyttöä ei mielestäni ole.

Originally posted by Laura:

Pitäiskö sun mielestä kaikki pari vuotta poltelleet laittaa johonkin suljetulle osastolle ja unohtaa sinne vai voisko niitä auttaa ehkä lopettamaan kokonaan olemalla ystävä ja tukemalla niitä?




Pitäisi, todellakin, suljettu osasto mahdollisimman kaukana yhteiskunnasta. Unohtaminen taas on huono vaihtoehto, koska se ei aute asiaa. Pakkohoito on pop ja
Kuinkahan monta kertaa on noitakin yritetty auttaa ja ymmärtää ja kuinka moni noista on tahtonut tulla autetuksi. Joku minua fiksumpi on sanonut, ettei ketään voida pelastaa itseltään. Jos joku käyttää ja toteaa että: "HEI TÄMÄ ON KIVAA !!!11!1" kuinkas kerrot sille, ettei niin saa tehdä, sä olet sairas ja nyt pitäisi mennä hoitoon... EI toimi. Mutta en mä tahdo ystävää, joka kertoo mulle miten essot on tehneet sen elämästä hienon: "aiemmin mä olen sellainen normaali nörtti, mutta kun mä olin vetänyt essoa mä löysin itseni ja uskalsin ottaa kontaktia muihin ihmisiin" PASKAT !!! Ei tollasta kukaan tarvi... tuollainen "ystävä" on pahimman laatuinen pelkuri, joka ei uskalla voittaa edes itseään.

Originally posted by Laura:

Jos sulle joskus käy niin huono mäihä että sekoat johonkin päihteisiin, toivon todella että kukaan ei unohda ja hylkää sua sen takia!



Mä en sekoa, ja jos sekoan, toivon, että joku ampuisi minut, koska se on mielestäni oikein..


---k0ne

Saatana, tulipas taas vihaista viestiä!
Avatar
#63 • • Anonymous Guest

Originally posted by Dani Cior:
Tarkoitus oli sanoa väkivaltaiset huumediilerit. Ilman diilereitäkin voi olla kysyntää, ainoa mitä ei ole on tarjonta. Kun tarjonta ja kysyntä kohtaavat tapahtuu kauppaa.
Basic economics.



Nyt kun Eurooppa yhdentyy ja suomeen tulee yhä enemmän ulkomaalaista syntyperää olevaa väestöä ja rajat aukenevat tms. En ole rasisti, mutta tietyistä maista peräisin olevien ulkomaalaisten sosiaalisesta taustasta johtuen heissä riittää potentiaalisia diilereitä lähes loputtomasti ainakin enemmän kuin suomalaisista. Huumebisnes on suomessakin siirtynyt lähes kokonaan virolaisten ja venäläisten käsiin (kukapa ei pieniä riskejä ottaisi jos yhdellä keikalla voi saada parinvuoden palkan). En usko, että huumeiden hinnoista tai saatavuudesta tulee ongelmia tulevaisuudessakaan vaikka poliisille annettaisiin kuinka paljon tahansa resursseja. Myönnän toki, jos poliisille annettaisiin rajattomat toimivaltuudet ongelma saataisiin kuriin, mutta kuka haluaa elää sellaisessa yhteiskunnassa?? Paljon parempia tuloksia saataisiin laittamalla nämäkin resurssit haittojen minimoimiseen tähtäävään toimintaan. Kuten asialliseen ja totuuden mukaiseen valistukseen, yleisimpien nykyään käytössä olevien huumaavien aineiden vaikutusten tutkimiseen. Monista aineista on nykyään saatavilla vain käyttäjien empiiriseen arvioon perustuvaa materiaalia eikä perusteellista tutkimus aineistoa.


Originally posted by Dani Cior:
Silti ainakin kevyempien aineiden diilerit tyydyttävät mielestäni aivan hyväskyttäviä asiakaskunnan tarpeita, jos puhutaan vastuullisista aikuisista. Lapset ja alaikäiset ovat aivan eri asemassa.



Mitkäs sitten luokittelet kevyemmiksi aineiksi?


Originally posted by Dani Cior:
Turha sun tai mun on lähteä psykoanalysoimaan miksi ihmiset vaikka pitävät teknosta, ehkä se on vain yksi coping metodi muiden joukossa. Kuitenkin hermostolliset sairaudet eivät ole kovinkaan erilaisia kuin somaattisetkaan sairaudet. Mä oon opiskellut biologiaa, joten kuinka tekniseksi haluat tän keskustelun. Eikä ole sun tai mun valinta, paitsi jos kyse on resurssien priorisoinnista eli ottaa huomioon elämän rajoittuneet resurssit, päättää missä vaiheessa toisen elämä on elämisen arvoista ja missä ei. Tuo menee muuten dogmaattiseksi natsismiksi kuten Hitlerillä tai linkolalaiseksi fasismiksi.



OFF TOPIC WARNING!!!
Minun isä ukkoni totesi teknon olevan jumputusta, joka en tehty ärsyttämään ihmisiä. Onhan sekin näkemys. Eihän kukaan voi periaatteessa tietää miksi tykkää jostakin asiasta. Ellei sitten näe asiaa niin, että tunteet on kehittyneet auttamaan ihmistä selviytymään elämässä. Minun mielestäni ihmisen mieli koostuu tasoista. Ylimmällä tasolla on tietoinen ajattelu. Alemmalla tasolla on tunteet, vaistot ja se, että tavallaan tietää miten missäkin tilanteessa tulee toimia. Eläimet on jääneet tuonne alemmalle tasolle ja ihminen on tunnetusti ainoa eläin, joka kykenee ylemmän tason ajatteluun. Ihmisen vapaa tahto ja ajattelu on vain harhaa, joka on olemassa pelkästään siksi, että oppisimme ajattelu ja toiminta tapoja muilta ihmisiltä. Onhan tämä vähän kylmä näkemys ihmisestä, mutta ainakin jonkinlainen teoria. Myönnän kuitenkin, että kokonaisuus on suurempi kuin osiensa summa.

Minä pidän teknosta ja bileistä samasta syystä miksi pidän urheilemisesta. Saa kosketuksen omaan kehoonsa, tunteisiinsa, unohtaa hetkeksi arjen huolet ja on kivaa olla hyvässä kunnossa.

Otan itselleni vapauden päättää kuinka kauan elämäni on elämisen arvoista. Minun mielestäni se on ihmisarvoni väheksyntää jos joku väittää etten saa päättää omasta elämästäni ja kuolemastani itse, koska elämäni ja kuolemani vaikuttaa muihin ihmisiin otan ratkaisussani myös nämä seikat huomioon. Tämä kuulostaa melkein itsemurha kirjeeltä... Enpä voi sille mitään, että kelailen pääni sisällä näitä asioita melkein joka päivä. Silti en koe itseäni mitenkään erityisen masentuneeksi ihmiseksi.
OFF TOPIC WARNING ENDS!

Living_Boy
Avatar
#64 • • Oku Guest

Originally posted by k0ne:

Minun silmissäni tyyppi mikä kuosaa käyttää "kohtuullisesti" on tasan huonompi ihminen kuin tyyppi mikä ei käytä. Kohtuukäyttöä ei mielestäni ole.



Tälle näkisin mielelläni jonkinlaisen perustelun.

Mihin vedät rajan hyväksyttävän käytön ja väärinkäytön välille? Oletan, että sinunkin mielestäsi jonkinlainen päihdyttävän aineen käyttö on kohtuullista. (esim. kupillinen teetä iltaisin voisi olla esimerkki tämmöisestä)


Pitäisi, todellakin, suljettu osasto mahdollisimman kaukana yhteiskunnasta. Unohtaminen taas on huono vaihtoehto, koska se ei aute asiaa. Pakkohoito on pop ja


Toivottavasti uhoat vaan lämpimiksesi, etkä oikeasti ole tuota mieltä. Mitä luulet että tästä seuraisi käytännössä?


"aiemmin mä olen sellainen normaali nörtti, mutta kun mä olin vetänyt essoa mä löysin itseni ja uskalsin ottaa kontaktia muihin ihmisiin" PASKAT !!! Ei tollasta kukaan tarvi...


Minä olen sitä mieltä, että kohtuullisen suuri osa suomalaisista voisi hyötyä lyhyestä mdma-terapiasta.

[ 19 April 2001: Message edited by: Oku ]
Avatar
#65 • • WolDe Guest
Nyt herää kysymys:

minkälaisessa ympäristössä ihminen on kasvanut tai viihtyy jos on täysin nollatoleranssi-linjalla?

niissä piireissä missä liikun, on ihmisiä jotka käyttävät ja eivät käytä, monien asenteet ovat muuttuneet koska ovat tajunneet että esim pilvellä ei tapa itseään ja asioista puhutaan niinkuin ne oikeasti ovat...

jos pakkohoitoon pitäisi joutua ensimmäisen kokeilun jälkeen, niin sanotaan että jos joka viides(nuori) on kokeillut pilveä.... ?

tälläinen kyttäys/dissaus asenne aiheuttaa vain sen että edes "kohtuukäyttäjät" eivät uskalla puolustaa itseään koska heti tulevat leimatuksi "narkeiksi" tai muutenvaan erittäin huonoiksi ihmisiksi, mediakin katsoo että myös ihmiset sisällä skenessä eivät usko että "kohtuus" on edes olemassa oleva käsite...

kaiketi sitten olen liian kiltti ihminen, en sano että elämää paljon nähnyt mutta en itse pysty tuomitsemaan enään ketään yhden asian tai teon pohjalta. niin paljon olen jo nähnyt.

anteeksi, mutta säälin ihmisiä jotka eivät uskalla katsoa asiaa toiselta kannalta, siinähän voisi jopa ymmärtää.
Avatar
#66 • • Cee Guest
Munkaan mielestä mitään kohtuu käyttöä ei ole, ja miten voisi olla? Koska onhan sekin säännöllistä käyttöä jos sä käytät esim. nyt vaikka aina bileissä, sittenhän sä menet bileisiin vaan useammin että saat aineita käyttää. tai sitten et. mutta käytät kuitenkin aina säännöllisesti niitä aineitas bileisssä. ta sitten kun olet vaikka jonkun tietyn ihmisen seurassa tms. Ja pilven polttaminen on ihan yhtä huono juttu kun mikä tahansa muukin.
Avatar
#67 • • zander Guest
Mun mielestä on ihan ymmärrettävää, etteivät järkkärit halua ihmisiä bileisiinsä kuosaamaan. Konemusiikin julkisuuskuva ei ainakaan parane näiden Iltalehti/-sanomat
juttujen myötä. Sen lisäksi, että huumeisiin liittyvä julkisuus saa mummot ja vaarit ja isit ja äidit kauhistelemaan, se myös vetää puoleensa ihmisiä joille musiikki ei ole koko hommassa kovinkaan olennaista.

Kohtuukäyttö on sana, joka pomppaa tässä topikissa jatkuvasti esiin. Jos käytän päihdettä x kohtuudella, niin enhän ole mikään ongelma.
IMHO kohtuukäyttö- sanaa ei voi liittää huumeisiin. Mulle jonkin aineen kohtuukäyttö tarkoittaa käyttöä, jolla _ei_ pyritä päihtyneeseen tilaan. Eli lähinnä siis yhden/kahden alkoholiannoksen (12g) nauttimista. Tuolla annoksella ei tajunnantason kannalta merkittävään humalaan normaalikokoinen ihminen pääse.

Kaikissa päihteissä on hyvä muistaa, että vanha nyrkkisääntö (useimmiten) pitää paikkansa. Jos käytät päihdettä sinulla on 2 ongelmaa. Se, että käytät ja se miksi käytät.

Mun puolesta voi jokainen käyttää mitä huvittaa, kunhan vain muistaa käyttää bileissä myös sitä musiikkia
Avatar
#68 • • Dani Cior Guest

Originally posted by Smile_Boy:
[qb]OFF TOPIC WARNING!!!
Minun isä ukkoni totesi teknon olevan jumputusta, joka en tehty ärsyttämään ihmisiä. Onhan sekin näkemys. Eihän kukaan voi periaatteessa tietää miksi tykkää jostakin asiasta. Ellei sitten näe asiaa niin, että tunteet on kehittyneet auttamaan ihmistä selviytymään elämässä. Minun mielestäni ihmisen mieli koostuu tasoista. Ylimmällä tasolla on tietoinen ajattelu. Alemmalla tasolla on tunteet, vaistot ja se, että tavallaan tietää miten missäkin tilanteessa tulee toimia. Eläimet on jääneet tuonne alemmalle tasolle ja ihminen on tunnetusti ainoa eläin, joka kykenee ylemmän tason ajatteluun. Ihmisen vapaa tahto ja ajattelu on vain harhaa, joka on olemassa pelkästään siksi, että oppisimme ajattelu ja toiminta tapoja muilta ihmisiltä. Onhan tämä vähän kylmä näkemys ihmisestä, mutta ainakin jonkinlainen teoria. Myönnän kuitenkin, että kokonaisuus on suurempi kuin osiensa summa.

Otan itselleni vapauden päättää kuinka kauan elämäni on elämisen arvoista. Minun mielestäni se on ihmisarvoni väheksyntää jos joku väittää etten saa päättää omasta elämästäni ja kuolemastani itse, koska elämäni ja kuolemani vaikuttaa muihin ihmisiin otan ratkaisussani myös nämä seikat huomioon. Tämä kuulostaa melkein itsemurha kirjeeltä... Enpä voi sille mitään, että kelailen pääni sisällä näitä asioita melkein joka päivä. Silti en koe itseäni mitenkään erityisen masentuneeksi ihmiseksi.
OFF TOPIC WARNING ENDS!

Living_Boy[/QB]



Oothan sä filosofi!


Vielä eksistentialistinen deterministi kaiken lisäksi.

Usein kyllä tuntuu että tunteet on kehittyneet elämän sotkemiseksi, mutta ehkä se johtuu siitä että ne tunteet alunperin soveltui savannilla keihään kanssa pomppiseen eikä tietokoneistuneeseen nykymaailmaan.

Biologiassa ei mitään elämää arvoteta ylemmäksi tai alemmaksi, kaikki elämä on vain elämää olkoon se rakenteeltaan monimutkaisempaa tai simppelimpää.

Ehkä olisi ollut muitakin ihmisenkaltaisia kädellisiä jotka olisi pystyneet korkeamman tason ajatteluun mutta homo sapiens sapiens sopeutui paremmin ympäristöönsä ja aiheutti muiden sukupuuton.

Kyllä vapaata ajattelua on sikäli mitä ihmisen aivosysteemi sallii, ajatteluhan on symboleiden pyörittämistä, kun otetaan symbolit irti konteksteistaan ja laitetaan ne uusiin asiayhteyksiin. Kyllä tietyissä rajoissa ihmisellä on vapaata ajattelua, varsinkin kun ajatustoimintaa pystyy ohjaamaan ja suuntaamaan. Eli se että symbolit tulevat ulkomaailmasta ei rajoitaa ajatusmaailmaa paitsi sikäli kuin että ihminen ei pysty irtaantumaan omasta kokemusmaailmastaan kovin helposti, kaikissa sci-fi leffoissakin on aina se ihmisen kokemusmaailma vaikka kuinka mielikuvituksellisia yritetään olla.


Omastakin mielestäni elämä tuntuu olevan enemmän kuin osiensa summa.

Ja kannatan myös ihmisen oikeutta arvokkaaseen kuolemaan.

Monista aineista on nykyään saatavilla vain käyttäjien empiiriseen arvioon perustuvaa materiaalia eikä perusteellista tutkimus aineistoa.



Kyllä sitä tutkimustietoa löytyy maailmalta aivan perkeleesti.

Mitkäs sitten luokittelet kevyemmiksi aineiksi?



Yleisesti ottaen pilvi on suurimmille osasta ihmisiä kevyt aine, MDMA on melko kevyt ja amfetamiinijohdannaiset ovat kevyehköjä aineita. Tietty kohtuudella nautittu alkoholi on kevyttä.

Itselleni kohtuukäyttö tarkoittaa hallittua käyttämistä, se että käyttäjä hallitsee aineensa ja käyttä sitä järjellisesti omaksi hyödykseen. Tunnen lukuisia näin aineita käyttäviä ihmisiä.
Avatar
#69 • • Husu Guest
Sen enempää enää tähän tunneperäiseen itsegeneroituun sillisalaattiin kommentoimatta (omat sanani olen sanonut aikaisempiin topikkeihin), pistän muutaman mietelauseen, kerran nyt tulee tätä plattariakin luettua pitkästä aikaa

We don't see things as they are. We see things as we are. - Anais Nin

Realize that if you have time to whine and complain about something then you have the time to do something about it. - Anthony J. D'Angelo

Just because you've been wiping your ass for twenty years, that doesn't mean you've been doing it right. - John Winsett

When you were born, you cried and the world rejoiced. Live your life so that when you die, the world cries and you rejoice. - Unknown (Indian proverb)
Avatar
#70 • • jUSSi Guest

Originally posted by Oku:
Minä olen sitä mieltä, että kohtuullisen suuri osa suomalaisista voisi hyötyä lyhyestä mdma-terapiasta.



Miten tästä 'terapiasta' olisi hyötyä?

Kaikista tulisi koko ajan iloisia ja hymyileviä ihmisiä? Muuta amerikkaan, jos haluat kaikkialta hymyä ja tekoiloa. Täällä suomessa hymyillään vain silloin kun siihen on todella aihetta (mikä on hyvä).

--- Vuodatus alkaa

Miksi ihminen haluaa ylipäänsä käyttää huumeita? Saavuttaakseen jonkun tietyn olotilan, jota ei muuten pystyisi saavuttamaan? Trendin takia? Siksikö, että se kuuluu 'asiaan' tai on sallittu 'yksilönvapauden' nimissä? Pitääkseen hauskaa? Saadakseen enemmän irti musiikista?

Mitä niistä huumeista saa, jota ei muuten saisi? Yhtenäisyyden tunnetta? Euforiaa? Voimaa? Rohkeutta? Empatiaa? Täytettä tyhjyyden tunteeseen? Jännitystä?

Minua kiinnostaa tietää miksi ja mitä varten ihminen käyttää huumeita?

Minulle huumeet eivät ole ikinä tarjonneet muuta kuin hetkellistä jännitystä. Kuitenkin paljon jännittävämpää on seurata oman suosikkifutisjoukkueensa pelejä. Kaikki tunteet pystyy kokemaan selvinpäin ja yhtenäisyyden tunnetta voi kokea vaikka futisjoukkueessa. Eikä se ilo omien 'rajojen' rikkomisesta kauan kestänyt ennen kuin tuli morkkis. Jäljelle jäi vain kysymys, että miksi ihmisen tarvitsisi käyttää huumeita ja miksi minä kokeilin?

Kokeilu jäi kokeiluksi omasta tahdosta.

Jos on jotakin tunnetta vailla niin oman elämäntilanteen pohtimisella ja tarpeen vaatiessa sen muuttamisella tunteen pystyy aivan varmasti saavuttamaan. Koko ihmisen tunneskaala on kaikkien saavutettavissa. Ilman tajusteita.

Tässäkin topikissa monet puolustavat käytön sallimista ja kysynkin, että miksi niitä huumeita pitäisi käyttää? Siellä on takana varmasti paljon syitä, mutta niistä ei kovin moni puhu...

---
[pakollinen disclaimer: Minä olen henk.koht. kokeillut k-tuotteita ja e-vitamiinia paljon nuorempana. Ja sain niistä irti ainoastaan ahdistusta, irrallisuutta ja masennusta sekä hirveän nälän... puhumattakaan siitä raadollisesta ja pelottavasta ilmapiiristä mikä huokui diilereiltä ja muilta asianosaisilta. (Kavereillani oli jo puoliautomaattinen 9mm pyssy kun otin heihin hieman etäisyyttä.)]
Avatar
#71 • • Anonymous Guest

Originally posted by Oku:
Mihin vedät rajan hyväksyttävän käytön ja väärinkäytön välille? Oletan, että sinunkin mielestäsi jonkinlainen päihdyttävän aineen käyttö on kohtuullista. (esim. kupillinen teetä iltaisin voisi olla esimerkki tämmöisestä)



Suomessa on laki huumeista, ja se laki kieltaa muutamia aineita. Mielestäni alkoholi tuli myös laittaa kiellettyjen listalle, ja samoin kofeiini tms. muut jotenkin valvottavaksi, ettei joku Oku ota niistä ongelmaa ja rinnasta essoja piriä kahvia ja teetä samoiksi aineiksi. OTA SILMÄ KÄTEEN JA KATSO TUOTESELOSTETTA... -tana

Originally posted by Oku:


Toivottavasti uhoat vaan lämpimiksesi, etkä oikeasti ole tuota mieltä. Mitä luulet että tästä seuraisi käytännössä?



Käyttäjät laitettaisiin lukkojen taakse kunnes ne olisi terveitä... Ihan oikein mun mielestäni. IMO edelleen: "Kama on tyhmää --> Kama tekee tyhmäksi."

Originally posted by Oku:

Minä olen sitä mieltä, että kohtuullisen suuri osa suomalaisista voisi hyötyä lyhyestä mdma-terapiasta.



Just... Sitten kaikki "ahdistuneet" tekno-pellet jms kertoo lääkäreilleen miten "paha niiden on olla" ja kiltti lääkäri sanoo: "Tässä on sulle lappu terapiaan ota essoa ja ole onnellinen." Vittu ! Mikä on vikana kun ei selviä itse omista ongelmistaan ja pitää ottaa siihen jotain douppia (oli se sitten farmaseutilta, tai diileriltä)

Kaman käyttäjät, KAIKKI, On heikompia ja huonompia kuin puhtaat/vahvat tyypit, jotka osaa ottaa itse asiansa hoitoo, ilman että vetoaa siihen, miten kivaa on vetää essoja, ja mitä "hyötyä" siitä on.

Uskon, että kun kama on kielletty, on myös oltu tosissaan. En myöskään näe mitään syytä laillistaa ainuttakaan tuotetta, kemiaalista tai luonnollista.


---k0ne

War against drugs...
Avatar
#72 • • anqqa Guest
Suoraan MoSsin sivuilta.. ei hyvin mee enklantilaisillakaan.

Cocaine use on the increase
A recent survey showed that half of all kids take cocaine. The survey, done by The Face magazine estimated that 45 per cent of people aged between 16 and 26 have tried the drug. 1,000 people were interviewed for the survey, which found that 86 per cent of youth in Brighton admitted to having tried cocaine. Many surveyed claimed they thought cocaine use was less dangerous than ecstasy.
Avatar
#73 • • 029 Guest

Originally posted by k0ne:
Vittu ! Mikä on vikana kun ei selviä itse omista ongelmistaan ja pitää ottaa siihen jotain douppia (oli se sitten farmaseutilta, tai diileriltä)

Uskon, että kun kama on kielletty, on myös oltu tosissaan. En myöskään näe mitään syytä laillistaa ainuttakaan tuotetta, kemiaalista tai luonnollista.


---k0ne

War against drugs...



Oikeesti...

ota selvää ihmisen biologiasta ja hermoston toiminnasta ennenkuin alat selvittää isoon ääneen miten kaikki on samalla lähtöviivalla.

Järki käteen - tottakai pitää hei lääkitä jengiä kellä hermosto toimii päin kättä. Sitä mukaa, kun joku aine todetaan terveyttä edistäväksi (eli jos plussat on huomattavasti suuremmat kuin miinukset )on mielestäni se otettava heti terveydenhoidon piiriin, että ne keitä ahdistaa pääsevät myös ns. hyvän olon elämän piiriin.

Toiset syntyy vaan heikompina ja toisten hermosto tarvitsee "auttajia" ollakseen samalla tasolla, kuin parempionnisten (kelle on mm. helppo pysyä raivoraittiina).

Ja ennen, kun vastaat tähän kireenä niin kehotan asian kaks kertaa kelaamista. . .

Miks yleensä on lääkkeet ja lääkeaineet? Varmaan just siks, että kaikkien elimistö ei välttämättä pärjää ilman niitä tai parannu ilman ulkopuolisia elimistön auttajia.

[ 20 April 2001: Message edited by: 029 ]
Avatar
#74 • • Anonymous Guest

Originally posted by 029:
Oikeesti...


Miks yleensä on lääkkeet ja lääkeaineet? Varmaan just siks, että kaikkien elimistö ei välttämättä pärjää ilman niitä tai parannu ilman ulkopuolisia elimistön auttajia.

[ 20 April 2001: Message edited by: 029 ]



Tiedän... itse puhuin huumeista ja siitä, miten niitä ei tule suvaita!!! Jos on syytä ottaa lääkkeitä, niin hyvä. Mutta tiedän muutaman tapauksen joilla on uppereita vain koska kiltti lääkäri uskoi "syvään masennukseen". Niitä sitten vedetää pe ja la iltaisin kun se on kivaa...


---k0ne

Insuliinihoitoinen diabeetikko jo vuodesta -84
Avatar
#75 • • 029 Guest

Originally posted by k0ne:
Tiedän... itse puhuin huumeista ja siitä, miten niitä ei tule suvaita!!! Jos on syytä ottaa lääkkeitä, niin hyvä. Mutta tiedän muutaman tapauksen joilla on uppereita vain koska kiltti lääkäri uskoi "syvään masennukseen". Niitä sitten vedetää pe ja la iltaisin kun se on kivaa...


---k0ne

Insuliinihoitoinen diabeetikko jo vuodesta -84



Joojoo, mutta aikasemman postauksen perusteella sulla oli aika fasistinen asenne heikompia ihmisiä kohtaan.

Sanoithan tuossa ylempänä juuri ettet pidä minään niitä ihmisiä ketkä on niin heikkoja ettei saa asioitansa kasaan ilman farmaseuttien/diilereiden " lääkintää ".
Avatar
#76 • • Anonymous Guest

Originally posted by 029:
Joojoo, mutta aikasemman postauksen perusteella sulla oli aika fasistinen asenne heikompia ihmisiä kohtaan.

Sanoithan tuossa ylempänä juuri ettet pidä minään niitä ihmisiä ketkä on niin heikkoja ettei saa asioitansa kasaan ilman farmaseuttien/diilereiden " lääkintää ".



Heikompia ne on jos ne antaa periksi kamalle. Ei niillä ole mulle mitään väliä.

Ja farmaseutit otin tuohon mukaan, kun joku Oku meni ehdottamaan mdma-terapiaa sopivaksi hoitokeinoksi... Se on ihan ymmärrettävää, jos on pakko käyttää lääkkeitä pysyäkseen terveenä, mutta tyypit, mitkä väärinkäyttää lääkkeitä on riistaa.


---k0ne

To hell and back again
Avatar
#77 • • Mya Guest

Originally posted by k0ne:
[QB]

Kaman käyttäjät, KAIKKI, On heikompia ja huonompia kuin puhtaat/vahvat tyypit, jotka osaa ottaa itse asiansa hoitoo, ilman että vetoaa siihen, miten kivaa on vetää essoja, ja mitä "hyötyä" siitä on.


QB]




En mäkään haluu puolustella huumeita, mutta toi sun huumekielteisyys on musta jo hiukan liian rankkaa... Miten sä yleensä pystyt elämään, kun sä noin paljon inhoot huumeita ja niiden käyttäjiä ?? Niitä meinaan pyörii sun ympärilläsi ja varmasti paljon, mutta sä et sitä huomaa. Varohan vaan, paha narkkari tulee ja syö sut

Alahan säkin keskittymään johonkin muuhun, kuin noin tiukkaan huumeiden vastustamiseen, sillä just noi sun kommenttisti saa mut ainakin kiskomaan kamaa vaan enemmän ( no tää oli vitsi) sua ärsyttääkseni.

Ja kuten monessa paikassa on jo aikaisemminkin todettu, niin ei ne huumeet täältä maailmasta enää mihinkään katoa, mun mielestä nyt tosiaan pitäisi keskittyy siihen, että se kaman kiskominen ei menisi liiallisuuksiin. Ja tosiaan, että se ois vaan ns. virkistyskäyttöä (nyt huumeiden vastustajat ottaa TAAS tostakin herneen nenäänsä, hih). Mutta onhan se ikävää, kun niihin aineisiin jää niin helposti koukkuun, mutta kuollaanhan me kaikki kuiteskin joskus

...niin vielä, että ei munkaan mielestä ne huumeet ole mikään saatanaan COOL asia, mutta onhan ne tätä päivää... Ja muistakaahan, ei ne huumeet oo todellisia, se on pelkkää illuusiota se
Avatar
#78 • • Anonymous Guest

Originally posted by Maya:

Miten sä yleensä pystyt elämään, kun sä noin paljon inhoot huumeita ja niiden käyttäjiä ?? Niitä meinaan pyörii sun ympärilläsi ja varmasti paljon, mutta sä et sitä huomaa. Varohan vaan, paha narkkari tulee ja syö sut



Mä elän ihan loistavasti... En mä ajattele huumeita/niiden vastustamista kokoaikaa, se on vaan päällä silloin kun joku puollustelee niiden käyttöä.

Mä en myöskään usko, että "paha narkkari tulee ja syö mua", koska ne ei tee niin. Niitä voi pyöriä mun ympärillä bileissa tms niin paljon kun niitä huvittaa, mutta mun elämässä ei ole sijaa sellaiselle roskalle, joten ei mun ystävissä ole sellaisia.


---k0ne

Paskat kuuluu vetää alas pöntöstä
Avatar
#79 • • Anonymous Guest

Originally posted by Dani Cior:
Usein kyllä tuntuu että tunteet on kehittyneet elämän sotkemiseksi, mutta ehkä se johtuu siitä että ne tunteet alunperin soveltui savannilla keihään kanssa pomppiseen eikä tietokoneistuneeseen nykymaailmaan.



Miksi ihmisten pitäisi muuttua soveliaammaksi tietokoneille. Mikseivät tietokoneet voisi muuttua sopivimmiksi ihmiselle? Ehkä joskus tulevaisuudessa ihmisestä jalostetaan kaikki tunteet pois turhina (tehokkuuden ja käytännöllisyyden nimissä). Onko ihminen silloin enää ihminen? Minä en halua luopua tunteistani ne on minulle luksusta (vaikka ajavatkin minut irrationaalisuuteen, turhiin-, tyhmiinkin asioihin ja vakavimmassa tapauksessa jopa todelliseen typeryyteen). Vai onko mitään järkeä esimerkiksi hyppiä ympäri salia jossakin hikisessä teknoluolassa (6h putkeen) korvia raatelevan paukkeen soidessa ympärillä (pahimmassa tapauksessa tätä jatkuu vielä jossakin jatkoilla pitkälle aamuauringon nousuun)?

Ei tässä elämässä muutenkaan ole järkeä. Vai mitä järkeä on siinä, että nuoret pojat viettävät elämästään melko isonosan näpelöimällä tietokoneita yötä päivää jossakin hikisessä toimistossa ja siitä vielä maksetaan??

Originally posted by Dani Cior:
Kyllä vapaata ajattelua on sikäli mitä ihmisen aivosysteemi sallii, ajatteluhan on symboleiden pyörittämistä, kun otetaan symbolit irti konteksteistaan ja laitetaan ne uusiin asiayhteyksiin. Kyllä tietyissä rajoissa ihmisellä on vapaata ajattelua, varsinkin kun ajatustoimintaa pystyy ohjaamaan ja suuntaamaan. Eli se että symbolit tulevat ulkomaailmasta ei rajoitaa ajatusmaailmaa paitsi sikäli kuin että ihminen ei pysty irtaantumaan omasta kokemusmaailmastaan kovin helposti, kaikissa sci-fi leffoissakin on aina se ihmisen kokemusmaailma vaikka kuinka mielikuvituksellisia yritetään olla.



Minä näen ihmisen ajattelun kuppina, jossa on palloja. Oletetaan, että yksi pallo on jokin symboli, toimintatapa, kokemus tai ajatus (miten haluaa niitä nimittää). Joku näkymätön käsi heittelee näitä palloja sinne sinun kuppiisi sen mukaan missä sinä sitä kuppiasi milläkin hetkellä tahdot heilutella. Toisilla on isompi kuppi johon mahtuu enemmän palloja toisilla taas pienempi, johon vähemmän. Sen takia itsenäinen ajattelu on harhaa, koska ne pallot on olemassa jossakin riippumatta siitä kupista jossa ne on. Jollakin hetkellä ne on siellä kupissa ja jollakin taas poistuvat sieltä. Kyllähän tätä tietysti voi nimittää itsenäiseksi ajatteluksi. On vaan seksikästä sanoa, että itsenäinen ajattelu on harhaa.


Originally posted by Dani Cior:
Kyllä sitä tutkimustietoa löytyy maailmalta aivan perkeleesti.



Niin löytyy, mutta suurin osa ihmisistä, jotka keskustelevat huumeista eivät ole tutustuneet yhteenkään tutkimukseen. Silti heillä on vankka käsitys huumeita vastaan (ei-käyttäjät) tai huumeiden puolesta (käyttäjät). Lähes jokaista ihmistä tässä maailmassa on huumattu useilla eri kemikaaleilla laillisilla (tai laittomilla), tökitty piikeillä (lääkärin toimesta jos ei omasta). Lähes kukaan ei ole täysin puhdas, kukaan ei ole streittari. Lähes kaikki douppaa itseään jollakin aineella vähintään multi-vitamiini kapseleilla (vaikka käytöstä ei välttämättä ole osoitettu mitään etua muuta kuin puutos tiloista kärsivälle).

Originally posted by Dani Cior:
Yleisesti ottaen pilvi on suurimmille osasta ihmisiä kevyt aine, MDMA on melko kevyt ja amfetamiinijohdannaiset ovat kevyehköjä aineita. Tietty kohtuudella nautittu alkoholi on kevyttä.



SMILER DRUG INFO DO NOT BELEVE IF U DONT WANT TO! YOU HAVE BEEN WARNED!
Riippuu mitä tarkoittaa kevyellä MDMA ei varsinaisesti aiheuta juuri minkäänlaista hengenvaaraa terveelle ihmiselle, mutta liian suurina annoksina ja liian usein varsin syövyttävää aivoille varsinkin muistille saattaa myös aiheuttaa joillekin yksilöille vakavia mielenterveydellisiä ongelmia, johtuen voimakkaasta vaikutuksesta psyykkisiin toimintoihin.

Amfetamiini johdannainen -> efedriini käytetty tuhansia vuosia kiinassa tukkoisen hengityksen hoitoon ja piristämiseen. Oikeilla annoksilla turvallinen ellei kärsi sydän ja verisuoni sairauksista. Väärillä annoksilla käytettynä, jopa tuhoisampaa elimistölle ja hermostolle kuin puhdas amfetamiini.

Methamphetamine taas syö dopamiini reseptoreita aivoista kuin leipää ja vaurioittaa elimistöä aiheuttaen munuais- ja maksa vaurioita. Joita puhdas amfetamiini sulfaatti ei tee...

Terapeuttisilla annoksilla käytettynä puhdas amfetamiini sulfaatti on jopa terveellisempää kuin efedriini, mutta amfetamiinia sulfaattia on helpompi väärinkäyttää sen euforisista vaikutuksista johtuen suuremmilla annoksilla.

Pilven polttelukaan ei taida varsinaisesti kehittää aivoja, mutta varsin harmiton päihde jos verrataan vaikkapa tupakkaan tai alkoholiin. Jos maailmasta pitäisi kieltää joko alholi tai pilvi. Kieltäisin alkoholin.

Nämä on vain minun mielipiteitäni, jotka olen tässä elämäni varrella eri menetelmiä käyttäen kehittänyt pääni sisälle. Kaikki kemikaalit toimivat eri ihmisillä eri tavalla ja toiset kestävät aineita paremmin kuin toiset. Järkevä ihminen ei kuitenkaan välttämättä tarvitse huumeita ja typerät tarvitsevat sitäkin enemmän.
WARNING ENDS!

Originally posted by Dani Cior:
Itselleni kohtuukäyttö tarkoittaa hallittua käyttämistä, se että käyttäjä hallitsee aineensa ja käyttä sitä järjellisesti omaksi hyödykseen. Tunnen lukuisia näin aineita käyttäviä ihmisiä.



Ei se silti tarkoita sitä, että se olisi turvallista tai hyväksyttävää. En väitä kuitenkaan, että maailma olisi parempi ilman huumeita.

[ 20 April 2001: Message edited by: Smile_Boy ]
Avatar
#80 • • Anonymous Guest

Originally posted by jUSSi:
Minua kiinnostaa tietää miksi ja mitä varten ihminen käyttää huumeita?

Minulle huumeet eivät ole ikinä tarjonneet muuta kuin hetkellistä jännitystä. Kuitenkin paljon jännittävämpää on seurata oman suosikkifutisjoukkueensa pelejä. Kaikki tunteet pystyy kokemaan selvinpäin ja yhtenäisyyden tunnetta voi kokea vaikka futisjoukkueessa. Eikä se ilo omien 'rajojen' rikkomisesta kauan kestänyt ennen kuin tuli morkkis. Jäljelle jäi vain kysymys, että miksi ihmisen tarvitsisi käyttää huumeita ja miksi minä kokeilin?



Ehkä tässä on vaan kyse siitä että ihmiset ovat vain niin erilaisia. Jos sinä et ole saanut mitään irti mainitsemistasi päihteistä ei tarkoita että jotkut muut eivät saisi niistä iloa.
Esim. Minä en ole koskaan ymmärtänyt miten ihmiset saavat selvästi kiksejä urheilun seuraamisesta. En ymmärrä miten ihmiset oman suosikki joukkueen voittaessa ovat selvästi euforisessa tilassa (ilman mitään päihteitä). Itse asiassa olen joskus jopa pitänyt itseäni epänormaalina kun en näe siinä mitään iloitsemisen aihetta että Suomi voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden tms.
Urheilun seuraaminen ei siis ole minun juttu, mutta ymmärrän sen että toisille se voi tuottaa suunnatonta iloa.