Loveparade Berlin 2002

62 posts, 4 pages, 11,657 views

Avatar
#41 • • TfO Guest
Nyt on reissuun lähtö aika houkuttavalla pohjalla... pahuksen majoitus vaan puuttuu eli tulee aika seikkailu jos liikkeelle pääsee.
Avatar
#42 • • Sampson Guest
ja varmaan majoituksen osalta olet varmaan vähän myöhään liikenteessä, nimittäin jos +1 000 000 ihmistä tunkee samaan kaupunkiin on kaikki hotellit aika tupaten täynnä. Tietysti retkeilymajoista kannattaa vielä kysyä mutta eiköhän nekin aika täynnä ole. Suomen retkeilymajajärjestön nettisivujen kautta kannattaa tarkistaa tilanne tai vaikka soittaa sinne?
Avatar
#43 • • TfO Guest
Joo siis kyllä siellä tilaa on vielä hotelleissa... ovat vaan aika arvokkaita tai sitten jossain vähän kauempana, mikä ei kyllä sinänsä haittaa. Se on paha varata etukäteen hotellia ei-kävelymatkan päästä tapahtumaan kun ei yhtään tiedä miten kulkuyhteydet siellä pelaavat.. ja miten lähellä mikäkin hotelli-itseasiassa on esim metroasemaa.
Avatar
#44 • • JFish Guest
Paradeen taas matka käy. Hotelli varattu ma->su jo hyvissä ajoin joulun jälkeen ja seisoo korttelin päässä zoosta.

Lovenationiin tai Love from aboveen tosiaan mielisi mennä, mutta jos tonne halleniin paljon suomalaisia tulossa, ni sinne kait sitten.

Viime vuonna just käveltiin Julilla ja joku tuli kolkuttamaan olkapäähän, et "turkusest taidatte olla?" Tietäähän tän turun murteen, kantaa läpi rekkojen popituksen

Taidan siellä hallenilla sitten huutaa "vittu, sauna, kossu ja perkele", ni eiköhän sieltä suomalaiset sitten vastaa

Minnes olette sopinut noita suomitreffejä?
Avatar
#45 • • climate Guest

Originally posted by paanos:
Berliinin poliisi on kuulemma huolissaan mahdollisista terrori-iskuista paraatissa, näin väitti jotkut radiouutiset Hampurissa. Nooh, toivotaan parasta

Avatar
#46 • • Juba Guest
Keskiviikkona lähtee kone ja meininkiä riittää aina maanantaihin saakka, aajee

Originally posted by JFish:
Lovenationiin tai Love from aboveen tosiaan mielisi mennä, mutta jos tonne halleniin paljon suomalaisia tulossa, ni sinne kait sitten.



Eipä ole paljoa tullut vielä suunniteltua minne suunnataan, mutta perjantaina kyllä the Love from Above vetää voiton. Ja mitä suomalaisiin tulee, niin eiköhän dykkii oo kuuntelemassa taas iso kasa (muistelee '99 paraatia kun tanssikorokkeella ympärilleen vilkuillessa pystyi melkein kuvittelemaan olevansa Nylonissa )

Lauantaina ois sitten alustavasti vuorossa Loveairport, mutta muut 3 yötä ovatkin sitten auki.

Työaikaa onkin hyvä kuluttaa näiden kalenterien kanssa:
Avatar
#47 • • climate Guest
Keskiviikolle lupaa hyvää säätä...

85.gif

High +33°c
Low +22°c
Avatar
#48 • • happyjoy Guest
Fuckparade pippaloissa suomalainen

Christiane_F_2_Kopie1.jpg

Myöskin 13.7. ko herra soittelee Lost in Love:ssa..



[ 09 July 2002: Message edited by: happyjoy ]
Avatar
#49 • • Sampson Guest

Originally posted by climate:
Keskiviikolle lupaa hyvää säätä...

85.gif

High +33°c
Low +22°c





Muut päivät menikin vähän kylmemmänpuoleisesti... No, ei nyt ihan kylmän puoleisesti mutta 23-25 astetta to - su ja lauantaiksi sadekuuroja... mutta eipä tuo haittaa ainakaan mua.

Line-up on tämännäköinen tänä vuonna:

18:00 Azzido da Bass (D)
18:20 Aran la-v (ISR)
18:40 Dero (ARG)
19:00 Blank & Jones (D)
19.20 Hardy Hard (D)
19:40 Felix da Housecat (US)
20:00 Chris Liebing (D)
20:20 Klang (MEX)
20:40 Miss Kittin (CH)
21:00 Hell (D)
21:20 Sasha (UK)
21:40 Paul van Dyk (D)
22:00 Rush (US)
22:20 Dr. Motte (D)
22:40 Timo Maas (D)
23:00 WestBam (D)
23:20 Hymne

että sellaista...
Avatar
#50 • • Paarma Guest
Noniin, tuli sitten kuitenkin buukattua eilen matka tähän suuntaan ;) Eiköhän perjantaina kohtaloksi koidu tuo perinteinen columbiahalle, lauantaina vois sitten suunnistaa hyvästelemään (?) tresor juan atkinsin voimin... Kaljaviesti 2002 alkakoon.

-"Let there be jauhemaksa"-
Avatar
#51 • • Tapi T Guest
Yksityiskohtaisia raportteja tämän vuoden paraatista saa sitten laittaa tähän alle.
Avatar
#52 • • Mark Guest

Originally posted by Sampson:


Line-up on tämännäköinen tänä vuonna:

18:00 Azzido da Bass (D)
18:20 Aran la-v (ISR)
18:40 Dero (ARG)
19:00 Blank & Jones (D)
19.20 Hardy Hard (D)
19:40 Felix da Housecat (US)
20:00 Chris Liebing (D)
20:20 Klang (MEX)
20:40 Miss Kittin (CH)
21:00 Hell (D)
21:20 Sasha (UK)
21:40 Paul van Dyk (D)
22:00 Rush (US)
22:20 Dr. Motte (D)
22:40 Timo Maas (D)
23:00 WestBam (D)
23:20 Hymne

että sellaista...



no jos joku viel valittaa et suomessa ei dj:t saa tarpeeks soittoaikaa ku niitä on liikaa per bile ni näköjään osataan muuallaki.. onko mitään maailman järkee pistää Sashan ja PvD:n tasosia soittajia soittaa 20 minsaa..? ihme touhuu..
Avatar
#53 • • Wayne G Guest

Originally posted by Mark:
onko mitään maailman järkee pistää Sashan ja PvD:n tasosia soittajia soittaa 20 minsaa..? ihme touhuu..



Aivan!

Ja Sashan soittaessa Xpanderia(RmX) ohjaaja käski ilmesesti lopettaa kesken kaiken ja Sasha veti kylmästi volat alas...kyllä harmitti.
Avatar
#54 • • Individual Guest
Tietenkään en ole tapahtumassa koskaan käynyt, mutta vaikuttaa, että money talks and bullshit walks...

Että saadaan vaikuttava line-uppi, joista jokainen huippu dj soittaa pohjalta pari kolme piisiä, kuin jossain vitun stadikan hyväntekeväisyyskonsertissa...

Noh, mutta se siitä...


T:Tero
Avatar
#55 • • Paarma Guest
Noniin, luvassa Vänrikki Pistoolin kootut tarinat -

Puukiväärit olalla ja sapelit tanassa 2002:

Perjantai pyörähti levykauppa&olutrallin jälkeen käyntiin perinteitä kunnioittaen columbiahallessa. PvD yllätti positiivisesti olemalla silmiin nähden vähemmän humalassa kuin aiempina vuosina, ja nyt äijän miksaustekniikka oli todella tarkkaa eikä esim. darudea kuultu illan aikana lainkaan ;) Pete Tong sitten hätkähdytti nostamalla jo entisestään isoa höökiä puskeneen PA:n tasoa _selkeästi_ kovemmalle, säälin korvatulpattomia. Setti oli aika sekalaista säkkiä, kokonaisuus rikkonainen, biisit tuntemattomia, osa hyviä, osa ei.

Housepuolella Xpress 2:n kuuden dekin kolmen jampan setti oli typistynyt rockyn yksilösuoritukseen, mutta tämä hoitui sitten sitäkin mallikkaammin, house/prog/teknokinsävytteistä hämmennystä erittäin nätisti yhdisteltynä.

Columbiassa tuli myös korkattua viikonlopun ensimmäinen hittijuoma RIGO jota ehtikin sitten nauttia ihan kiitettävästi reissun aikana. HieRIGO! Suomalaisiin vierailijoihin tuli taas törmättyä yllättävissä tilanteissa, pienet on piirit ;) Hengattiin mestoilla about aamukuuteen ja taksille mars..

Seuraava päivä valkeni hiostavana, peliliikkeenä oli puoliltapäiväinen kisajuomien nouto tuliasemaan (lavuaarikylmä olut tekee mofogutaa).. Aamulla punkassa chillatessa kannettava cd-soitin myös sanoi itsensä irti kesken raidan ("no disc"), tästä johtuen siirryimme paraati-live-tv-lähetyksen saundeihin jotka kuuleekin paljon paremmin telkkarin kautta kuin itse paikalla joka puolelta viiveillä kaikuen. Siinä tulikin sitten lojuttua sängyn pohjalla olutta & vodkaredaria siemaillen aina iltakybään asti jonka jälkeen lonnittiin siegessaulelle tsekkaamaan aina yhtä tyylikäs valoshow.

Saksaa koetteleva "NuRetroElektroPop"-buumi oli vahvasti edustettuna myös paraatissa, saundin voi kiteyttää aika hyvin yhteen raitaan- Fischerspooner:Emerge. Tämän tyylisiä sinänsä ihan hauskojakin raitoja kuultiin usean henkilön setissä.. Välillä paikallista VIVA-kanavaa vilkullessa tuntui siltä että joka toinen pyöritetty video edusti myös tätä tyyliä, varmaan jos tässä nyt ilmottaisin että edustan vaikkapa duoa nimeltä Zöpernikus feat. Marzipan niin kanavalta soiteltaisiin perään biisiä kuulematta josko lähtisin videontekoon ;)

Suuntana katubileiden jälkeen oli No Ufos @PolarTV, nämä tyypit osaavat järjestää todella tasokkaita bileitä jossa kaikki toimii alusta loppuun. Mesta oli erittäin tyylikäs, lineup sitäkin killerimpi. Täällä tuli sitten havaittua toinen hittijuoma, cocacolan valmistava "redbulllin kaataja" BURN, joka teollisuusliuottimenpunaisella värillään teki positiivisen vaikutelman (eivätkä 20+ sponssipaidoissa keikistellyttä mallikissaakaan nyt miinusta keränneet ;)

Bileet olivat levottoman laadukkaat, floorilta saattoi bongata mm. eräänkin hieman harvemmin parketteja koristavan kotimaisen esiintyjän notkumassa hymy huulilla, luxor the moonprince kuittaa..

Tähän väliin Kapteeni Auvinen sanoo: "Olen tällä päivämäärällä ojentanut kunniamerkit seuraaville taistelijoille esimerkillisestä palveluksesta:"

*Felix da Housecat

-miestä en kerinnyt kuulla kuin tuon 20min näsinneulasettinsä ajan, mutta asenne oli erittäin laid back & rock hard, daisy deen sanoin "chicago flavaaaaaaa" ;)

*Carl Craig

-Taas yksi elävä legenda kuultu, nähty ja hyväksi havaittu :) Miksaus oli kohdallaan, ja siinä vaiheessa kun mies tipautti Innercityn Good Lifen, elämä oli todellakin hyvällä mallilla. Kun vielä soppaan lisätään illan aikana hommattu "tyylikäs" Burn-aiheinen siirtokuvatatuointi, puolustuspeli alkaakin olla pelattu dönerkioskille..

*Miss Kittin

- viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä, paraden kuningatar hoiti homman todella hyvin kotiin, ainoa dj jonka näin paraatisetin aikana käyttävän levyä kymmenen sekunnin ajan täydellisen sopivasti päällä ja panevan takaisin säkkiin lätkäistäkseen uuden perään vaikka soittoaikaa oli tosiaan vain se edellämainittu 20min. ja näpit varmaan pikkasen hikoo puolen miljoonan kuuntelijan edessä ;) NoUfosissa neiti sitten veti livevokaaleita iki-ihanalla ranska-aksentilla puolen tunnin verran, ihan täyttä tavaraa. Joku vois hoitaa tämän henkilön suomeen pikimmiten. PS: Kittinin setin siis aloitti paraatitornissa Felixin Don't you want me-originaali johon neiti briljantisti selektoi Emmanuel Topin Lobotomie-raidan päälle, pure genious :)

Jepjep, sunnuntai kulukin sitten jumitellessa ja konetta venaillessa, ns. kukomavaa kansalle. Herr Doktor Morrengrund, Amiraali Ackbar & co kuittaa, keep it steady, ja vuoden pääst' taas..

Ainiin, tulipa sitten sakemanneissa vielä musakanavia selailemalla todistettua se valitettava tosiasia että Captain Jack on julkaissut uuden biisin :-U
Vielä kun korviini kantautuu tieto että Mo-Do tai vaikkapa Mr. President on pitkästä aikaa studiossa, voinkin päättää suosiolla maallisen vaellukseni ;)
Avatar
#56 • • Paarma Guest

Originally posted by RAVER:
Tietenkään en ole tapahtumassa koskaan käynyt, mutta vaikuttaa, että money talks and bullshit walks...

Että saadaan vaikuttava line-uppi, joista jokainen huippu dj soittaa pohjalta pari kolme piisiä, kuin jossain vitun stadikan hyväntekeväisyyskonsertissa...



Niin, no tapahtumahan on ilmainen, eli ei niitä deejiitä sinne kansan rahojen tavoittelemiseksi ainakaan niin useita ole buukattu :) Taitaa homma vaan olla niin että dr. mottella ja kumppaneillakin on jo niin paljon kavereita ympäri maailman että näin lyhyisiin "setteihin" on menty, mutta kukapa ei haluaisi soittaa sadoille tuhansille kuulijoille edes esim. kolmea lempikappalettaan ;)

Mutta itse olen aina ollutkin sitä mieltä ettei itse paraati sinänsä ole kuin ehkä ensimmäisellä kerralla jotain uutta ja eksoottista, sen jälkeen iltabileet on ne jotka ratkaisee, niissä sitten voi käydä kuuntelemassa kenet tahansa noista päivällä soittaneista hemmoista pidemmän slotin kera..
Avatar
#57 • • Sampson Guest

Originally posted by Paarma:
Niin, no tapahtumahan on ilmainen, eli ei niitä deejiitä sinne kansan rahojen tavoittelemiseksi ainakaan niin useita ole buukattu Taitaa homma vaan olla niin että dr. mottella ja kumppaneillakin on jo niin paljon kavereita ympäri maailman että näin lyhyisiin "setteihin" on menty, mutta kukapa ei haluaisi soittaa sadoille tuhansille kuulijoille edes esim. kolmea lempikappalettaan



jeb. Täysin samaa mieltä. Jotenkin mun mielestä tapahtuman luonteeseen kuuluu vain ne kuulutukset "Please welcome from Berlin, Germany - Paul Van Dyk..." etc. ja mitä enemmin niitä on niin sen parempi. Ei sinne mennä kuuntelemaan soittotekniikoita vaan tanssitaan vaan mielettömästi. Yhteenkuuluvuuden tunnetta ei voi sanoin kuvata. Eka kerta oli tietysti paras mutta kyllä edelleen nautin tuosta ihan mielettömästi.

Mun täytyy lisätä tähän mun seikkailuni jatkopippaloissa. Lovestern Galaktika ja Berliinin messukeskus paikkana. Jos joskus olen ollut isoissa bileissä niin perun sanani.

Ensivaikutelma oli kyllä suoraan verrannollinen tapahtuman massiivisuusteen. Isoja halleja taisi olla viisi kappaletta, joista pienin ehkä merikaapelihallin luokkaa ja isoin ehkä n. 5 kertaa merikaapelihalli (enkä yhtään liiottele) ja mikä oli vielä ihmeellisempää joka ikinen halli oli täpöten täynnä ihmisiä. Karkea arvio on yli 30 000 ihmistä?

2 ekaa hallia kierrettyäni oli jo aika hurja oli mutta niissä ei loppujen lopuksi mitään "ihmeellisyyksiä ollut" ( = muutama pieni laaseri ja paljon movingheadeja ja macceja). Suuntasimme sen jälkeen chilliin joka oli vaikuttava. Pururadan puruja + tekonurmeja + männynoksia, iso suihkulähde johon voi mennä lilluttelemaan jalkoja, suihkulähteessä pulputtuva vesi osuu isoon diskopalloon johon kohdistuu hitaasti liikkuvia movingheadeja, seinät on heijastettu täyteen hitaasti liikkuvia psykedeelisiä kuvioita ja hyvin kevyt chillimusa soi. Lattiat olivat täynnä ihmisiä jotka nukkuivat väsymystään ennenkuin jatkoivat biletystä. Tämä chilli jatkui vielä toiseen huoneeseen mikä oli hyvin edellisen kaltainen. Ulkona oli myös Beach-chilli, johon olivat rakentaneet hiekkarannan, roudanneet jostain bussin paikalle jossa oli baari ja mielettömän määrän terassi pöytiä yms.

Suunnistimme tämän jälkeen isompiin halleihin joissa oli aivan mielettömät valot. Laasereita, massiivisia rakennelmia ym. ym. Ei mun mielikuvitus löydä sanoja millä kuvaisin niitä.

Löysimme vielä Ministry of Sound -hallin hieman myöhemmin jossa oli soittamassa ainakin Timo Maas, Felix da Housecat, Green Velvet, Phil Fuldner, Tom Novy ja Moguai. Line-upit olivat muissa huoneissa myös tuota luokkaa... Yritä sieltä sitten valita haluamasi?

Kaiken kaikkiaan massiiviisuudessaan vaikuttavimmat bileet missä olen ollut. Ehdoton valinta ensi kerralla! Mutta joo... jatketaan toipumista...
Avatar
#58 • • Jaggeri Guest
Jeps, hengissä edelleen...
Ensinnäkin Paarmalle kiitokset again matkaseurasta (äkkilähtö oli ja tuli, mutta kyllä kannatti) ja mallikkaasta raportista, ei juuri lisättävää.

Originally posted by Sampson:
jeb. Täysin samaa mieltä. Jotenkin mun mielestä tapahtuman luonteeseen kuuluu vain ne kuulutukset "Please welcome from Berlin, Germany - Paul Van Dyk..." etc. ja mitä enemmin niitä on niin sen parempi. Ei sinne mennä kuuntelemaan soittotekniikoita vaan tanssitaan vaan mielettömästi. Yhteenkuuluvuuden tunnetta ei voi sanoin kuvata. Eka kerta oli tietysti paras mutta kyllä edelleen nautin tuosta ihan mielettömästi.



Paraati kyllä täytyy jokaisen kokea elämässään...mulle eka tai toinen reissu oli se "juttu" aikoinaan, viime kerrat on mennyt hotelli-tv:tä seuratessa. Siltikin Parade on mennyt mielestäni parempaan suuntaan koko ajan (lukuunottamatta sitä hemmetin Loveparade-tunnaria), huhujen mukaan paraatissa pääsi jopa tarpeilleen "muutaman" kaljan jälkeen ihan kohtuu ajassa....arvostan todellakin, että hädän tullen on edes se 100000 ihmistä vähemmän vellomassa ja viheltelemässä kun itse yrittää pitää karvahousunsa kuivana.

Kuvia tulee, kun sen aika on

[ 16 July 2002: Message edited by: Jaggeri ]
Avatar
#59 • • Individual Guest
Niin, noh, on se kyllä varmasti näinkin...Perun aiemman kommenttini, olishan se varmaankin mahtavaa tollaisella kattauksella päästä joskus bilettämään, vaikka oliskin parikyt minsaa per dj...
No ensi vuonna minut kyllä löytää ko. paraatista aivan varmasti!

Noh, Sampson, onhan kaikki kotkalaiset vielä hengissä ?


T:Tero
Avatar
#60 • • holle Guest
Jep, Saksalaiset, nuo kielitaidottomat ja palveluhaluttomat houkat, järjestivät taas oikein hyvät bileet. Ääni ja välot olivat kaikissa vierailemissani bileissä mielettömät ( Columbia, Patsas, Lovestern...) Muutenkin mukava lähteä välillä nollaamaan pois Kotkasta. Onneksi kohta on taas meripäivät ja pääsee laulamaan karaokea nuorisotalolle.. Upeeta saatana!