onx mittää?
616 posts, 31 pages, 212,800 views
Etenkin sinihomejuusto wörkkii erittäin hyvin!
Yxin kotona kax. nyt kaipais jotain parhaita jauhelihareseptejä. ku ei jaksa itelle väsää mitään ihmettä.
onx mittää?
Yxin kotona kax. nyt kaipais jotain parhaita jauhelihareseptejä. ku ei jaksa itelle väsää mitään ihmettä.
onx mittää?
Yxin kotona kax. nyt kaipais jotain parhaita jauhelihareseptejä. ku ei jaksa itelle väsää mitään ihmettä.
onx mittää?
mitä hyvää voisi tehdä karpaloista?
_o/* = jos joku rupeaa lässyttämään rusinattomasta maksalaatikosta, niin tuun vetään turpaan.
Tapi T ja muut keittiötaikurit:
mitä hyvää voisi tehdä karpaloista? Karpalopuuro jo kyllästyttää. Noita kun löytyy pakastimesta ja pitäisi vähän tyhjentää sitä.
Joulupöytään pitäisi laittaa hirven kulmapaisti, mutten oikein haluaisi sitä ihan kaikkein perinteisintä vaihtoehtoa, eli pinnan kiinni paistamisen jälkeen uuniin porkkanoiden ja sipulin kanssa. Hyvää tulee niinkin, mutta nyt jotain uutta jouolupöytään.
Onko muita ideoita?
Jos omistat kiertoilmauunin.
Ota väripintaan
Mausta
Käärikelmuun haluttuun muotoon, mieluiten pötköksi
Uuni 120-130 c
Tarkkaile kypsyyttä lämpömittarilla (mmm.. 53 c sisälämpö medium riippuu lihan koosta)
Lihaa ei kannata paistaa pannulla "kiinni", sillä se on legenda joka ei toimi. Mitä suurempi lämpötilaero on lihan pinnan ja paistopinnan välillä, sitä enemmän liha menettää nestettä = sitä sitkeämpi.
Kuten tapi sanoi, 100 asteinen uuni, jos aikaa on, niin jopa tämän alle.
Kuten tapi sanoi, 100 asteinen uuni, jos aikaa on, niin jopa tämän alle.
Totta, tutkittu asia tuo liha pinna kiinni polttaminen.
Mutta vain kunnon kulinaristit ("mittarit") huomaavat asian.
Lähinnä paistamisella ennen uuniin laittamiseen on sen esteettisen ilmeen vuoksi.