Parhaat Bileet missä olet ollut

202 posts, 11 pages, 35,645 views

Avatar
#101 • • Anonymous Guest
H.Abismo, tossa tuli taas muutamat hyvät bileet. Pistä mulle sähköpostia. Olisi kysyttävää.

[ 17 October 2001: Message edited by: Pengo ]
Avatar
#102 • • Kakku Taikina Guest

Originally posted by C1mmo:
[QB]kerro parhaimmista bileistäsi missä olet ollut...


Se on most varmasti Ihana Ystävänpäivä Tavastialla 2-3 vuotta sitten. Tuli lähdettyä ihan extempore... Itse asiassa kaikki oli niin suur realistista sekoilua silloin, että ei voi kuin hymyillä Ja ennenkaikkea mikä parasta muistojen kannalta jouduin lähtemaan mitä parhaimpana hetkenä pois... Eli tanssiminenkin maistu hunajalta vielä siinä vaiheessa iltaa. *Muistelee kyylen silmäkulmassa* Huokaus....

Avatar
#103 • • Sampsa Guest

Originally posted by Tero:
Jo ekalla sivulla mainittiiin Tampere-fiiliksen kulta-aikojen parhaat setit, Taiat ja Tunnelit sun muut (maailmassa kukaan ei _pysty_ enää järkkäämään niin hienoja bileitä kun ne uudenvuoden bileet I-klubilla ja pahasti pelkään et ellei Sami ja Tero järkkää taas yhdessä jotain niin eipä kukaan yllä Tunnelinkaan saavutuksiin)



Onks tää haaste? =)

Eka tarttis löytää jostain joku, joka soittaa vielä hyvää kiksua tai edes omistaa siedettävässä kunnossa olevia kiksuvinyylejä. Tää progevillytys kun ei oikein inspiroi tunteisiin, mutta ehkä kohta on taas melodisuus pop... Kannattaa kuunnella joku System F- Cry tai Grace - Not Over Yet, niin tipahtaa taas mittasuhteet kohdalleen.
Avatar
#104 • • Anonymous Guest

Originally posted by Sampsa:
Grace - Not Over Yet

Oi.. Se aito ja alkuperäinen.. Niin monet hyvät bileet se on aikoinaan päättänyt ja niin monet keskinkertaiset tehnyt hyviksi. -Mä pysähdyin.

[ 18 October 2001: Message edited by: Pengo ]
Avatar
#105 • • Anonymous Guest

Kakku Taikina:
Se on most varmasti Ihana Ystävänpäivä Tavastialla 2-3 vuotta sitten.
*Muistelee kyylen silmäkulmassa* Huokaus....



Mä oon parhaat bileeni missannut.
*Kuunteli tippa linssissä Ihanaa Ystävänpäivää Mafialta.*
Avatar
#106 • • -Lootus- Guest
Oon käyny bileissä joskus -99 lähtien..
Parhaiten onnistuneet bileet omalta osaltani ovat tainneet olla Millennium Wishmaster'it ja Fantasyn"pårnåbileet"
Kaikki eivät varmasti ole pitäneet samoista bileistä..mut mun mielestä noi oli aivan mahtavat bileet molemmat..asiaan tais kyl vaikuttaa oma fiilis mikä oli aivan huipussaan..ystävät ympärillä..eihän sitä osais enemmästä unelmoidakaan
Avatar
#107 • • JussiS Guest

Originally posted by -Lootus-:
Parhaiten onnistuneet bileet omalta osaltani ovat tainneet olla Millennium Wishmaster'it ja Fantasyn"pårnåbileet"



Täytyy sanoo et itelläkin menee useasta sattuneesta syystä Wishmaster melkeinpä parhaiksi bileiksi. Päätapahtuma oli jees, mutta ne aamujatkot. Ja se pHazen setti siellä. Aivan mielettömät bileet.
Avatar
#108 • • murQla Guest
1. Twisted Halloween in Stockholm
2. Kaste

siinähän nuo mitkä on jäänyt mieleen parhaiten
Avatar
#109 • • general dynamix Guest
ai ikinä? no niitähän on niin paaljon ettei kaikkia jaksa muistaa... members of mayday -95 ja weekender -95 wanhalla. jäi mieleen (oli kahdet ekat bileeni.)

noo.. 01? parhaimmat muistot on jääny labyrinth summersoundsystemsistä. kaste oli myös todella hyvä.
Avatar
#110 • • Zzompp Guest
Paras yksittäinen tapahtumakokonaisuus jossa olen ollut on Sónar Festival. Vierailin kyseisessä jokavuotisessa tapahtumassa 14.6.-16.6.2001, paikkana Barcelona. Se koostui paikallisessa Kiasmassa (CCCB, Contemporary Culture Centre of Barcelona) järjestetystä päiväpuolesta sekä iltaohjelmasta, joka tarjoiltiin hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevassa valtavassa hallikompleksissa. Iltapuolen ulkoasu ja tuotetut visuaalit olivat lievästi sanottuna tajunnanräjäyttävää tasoa, kontrasti päiväpuoleen (joka sekin oli vähintäänkin erittäin erikoinen kokemus) oli mielenkiintoinen. Kävijämäärä kolmen päivän festareilla taisi olla jotain 60000 ihmisen luokkaa.

Millään musiikkityylillä ei ollut selkeää ylivaltaa, konemusiikkin eri tyylisuunnat olivat erittäin laajasti ja hyvin edustettuna. Täyteohjelmaa ei juuri ollut, lähes kaikki artistit olivat alansa ehdotonta huippua. Suomalaisista esiintyjistä paikalla oli Luomon/Vladislav Delay, Jori hulkkonen sekä Brothomstates, joka korvasi Squarepusherin. Erityismaininnan saa Isolée, jonka live oli kerrassaan loistelias.

Musiikin lisäksi viihtyvyydestä vastasi SónarCinema näytäntöineen, alan laitevalmistajien esittelyständit (mm. CDJ-1000 tuolloin uunituoreena esittelyssä), CCCB:n näyttelyt ja ylimmän kerroksen kokonaan valloittaneet levymessut sekä Barcelona kokonaisuutena. Voin suositella tapahtumaa varauksetta kaikille elektronisesta musiikista kiinnostuneille :)

Tässä hieman listaa esiintyjistä:


Brothomstates
Vladislav Delay
Luomo
Jori Hulkkonen
Sigur Rós
Terry Riley
Nicole Willis
Palotai
The Yonderboi Quintet
Dixon
Fauna Flash
Beanfield
Camping Gaz
Rainer Trüby
Jazzanova
Amon Tobin
Dj Vadim & The Russian Percussion
John Peel Plays The Peel Sessions
Zero 7
Matmos
Jim Masters
Circulation
Carl Cox
Sonic Youth
Masters At Work
Frankie Knuckles
Isolée
Andrew Weatherall & Radioactive Man
Cristian Vogel & Neil Landstrumm
Richie Hawtin
Jeff Mills
Umek
Ralph Lawson
Heiko Laux

[ 07 November 2001: Message edited by: Zzompp ]
Avatar
#111 • • Ville.A Guest
-Koneisto '00
-Rave Alert '97 (ei ehkä paras mutta mieleenpainuvin)
-Tukikohta
Avatar
#112 • • Mimako Guest

Originally posted by Antti H.:
Yksi kiva vielä ulkomailta:

- No UFO's, Love Parade 2000. Carl Craig, Laurent Garnier ja DJ Hell. Mitä muuta vielä voi toivoa?



Toi oli No Ufo'sin aloitusilta eli perjantai. Mun kaikkien aikojen parhaat ulkomaanbileet tapahtuivat samassa paikassa seuraavana eli lauantai-iltana. Esiintyjinä isossa salissa Tom Wax, Talla ja ennen kaikkea Oakenfold ja Tilt, joilta kummaltakin huippusetit. Noiden muiden soittaessa liian kiksua pystyi hilaamaan itsensä ns. pieneen saliin, jossa tuhatpäiselle yleiölle soitti mm. Rolando

Kellon käydessä jo seuraavaa puoltapäivää soitto soi enää pikkusalissa, valtavassa vanhassa rautatieasemahallissa oli enää parisataa ihmistä, joista toistakymmentä suomalaista! Ihan jees bileet!

**********************

Suomen-bileistäni on vaikeampi keksiä yhtä ykköstä, mutta kallistuisin Unityihin kesällä -99 Royal Cotton Clubilla. Houkuttelin kaverit sinne tosi innostavalla asenteella: "No mennään nyt sitte sinne Unityyn kun ei muutakaan oo tänä iltana, vaikka tuskin yksi ja ainoa dj voi soittaa koko kuutta tuntia hyvää musiikkia. Mistähän johtuu, että ihmiset kehuvat aina sitä Unityä? Tuskin se nyt NIIIN hyvä on..."

Ilokseni voin todeta olleeni oikein harvinaisen väärässä t. nim. Unity Disciple since July '99. (Glorian Unityt pelastivat tämän vuoden myös, ei silti.)

Kurkku kuristuen, tippa linssissä on myös pakko muistella Pillusionsia eli Lepakon Pussy/Illusions-lopettajaisbileitä lokukuussa -99: kaksi päivää ja yötä upeeta dj-musaa, rannekkeella pääsi käymään ulkona, ja hiukan väsähtäneinä mietimmekin bileiden vikana eli sunnuntai-iltana, että jaksetaanko me enää mennä Lepalle takaisin, kun Orkidean settikin oli nähty jo.

No onneksi mentiin! Siellä oli su-iltana yllättävän hyvä Moovon-live, Jester Moonin todella asiallinen setti, ja sokerina pohjalla Tab. Kiksufaniuteni ei enää kaksi vuotta sitten ollut kukkeinta, mutta johan otti pumpusta/sydämestä kun Tabi vikana biisinä soitti Orkidean Unityn todella pidennettynä versiona! Mitähän meitä olis ollut siellä ehkä muutama kymmentä ihmistä, ja siinä meni tunnetut teknojätkätkin kiksua kuin viimeistä päivää!

Narikassa poislähtiessä soi kahvilan puolelta Louis Armstrongin It's a Wonderful World...

Ja nyt, syksyllä 2001, Hesarissa luki ettei Nokia tarvitsekaan kaikkia niitä tiloja joita se on Lepakon tilalle rakennuttanut. Osa tiloista on vuokrattavana muille yrityksille. Onnelliset muistot ei onneksi kuoloe koskaan!
Avatar
#113 • • yana Guest

Originally posted by Mimako:
Toi oli No Ufo'sin aloitusilta eli perjantai. Mun kaikkien aikojen parhaat ulkomaanbileet tapahtuivat samassa paikassa seuraavana eli lauantai-iltana. Esiintyjinä isossa salissa Tom Wax, Talla ja ennen kaikkea Oakenfold ja Tilt, joilta kummaltakin huippusetit. Noiden muiden soittaessa liian kiksua pystyi hilaamaan itsensä ns. pieneen saliin, jossa tuhatpäiselle yleiölle soitti mm. Rolando

Kellon käydessä jo seuraavaa puoltapäivää soitto soi enää pikkusalissa, valtavassa vanhassa rautatieasemahallissa oli enää parisataa ihmistä, joista toistakymmentä suomalaista! Ihan jees bileet



noi lauantainbileet oli kyllä jokseenkin tylsän oloiset. fantasia oli huomattavasti mukavempi minne feidattiin tuolta jokus kolmenaikoihin

yleensäkin koko fantasiaan meno, sen etsiminen taksin väärään paikkaan jättämisen takia, kuurojen bileiden kautta oikeaan paikkaan pääsy on vaan jotain niin älytöntä

kun Tabi vikana biisinä soitti Orkidean Unityn todella pidennettynä versiona! Mitähän meitä olis ollut siellä ehkä muutama kymmentä ihmistä, ja siinä meni tunnetut teknojätkätkin kiksua kuin viimeistä päivää!



toi oli hieno hetki. ja sen jälkeinen häröily narikan lähistöllä

fiiliksiä jotka eivät unohdu koskaan

[ 20 November 2001: Message edited by: yana ]
Avatar
#114 • • Paarma Guest

Originally posted by Mimako:
Esiintyjinä isossa salissa Tom Wax, Talla ja ennen kaikkea Oakenfold ja Tilt, joilta kummaltakin huippusetit.



Sen verran joudun korjaamaan, ettei Oakenfold lentokenttä/konesotkujen takia päässyt paikalle tuona päivänä (vaikkei peruutuksesta ollutkaan mitään merkintää seinillä olleissa soittoaikatauluissa), vaan miehen slotin paikkasivat tiltin parks&wilson joidenka jälkeen aloitti muistaakseni andry nalin. Mutta ei paljoa oakenfoldin puuttuminen todellakaan tuntunut, p&w rokkas aivan tolkuttoman kovaa :)
Avatar
#115 • • tomoya yamamoto Guest
Roger Sanchez

Sundance Festival
Estonia 2001
Avatar
#116 • • Mimako Guest

Originally posted by Mimako:
Esiintyjinä isossa salissa Tom Wax, Talla ja ennen kaikkea Oakenfold ja Tilt, joilta kummaltakin huippusetit.
Originally posted by Paarma:

Sen verran joudun korjaamaan, ettei Oakenfold lentokenttä/konesotkujen takia päässyt paikalle tuona päivänä (vaikkei peruutuksesta ollutkaan mitään merkintää seinillä olleissa soittoaikatauluissa), vaan miehen slotin paikkasivat tiltin parks&wilson joidenka jälkeen aloitti muistaakseni andry nalin. Mutta ei paljoa oakenfoldin puuttuminen todellakaan tuntunut, p&w rokkas aivan tolkuttoman kovaa



Oho, enksmä olekaan nähnyt Oakenfoldia... Tää pitää kertoa kavereillekin (jotka siis olivat No Ufosissa myös)! Nojaa, osa heistä oli tän vuoden elokuussa kovin allapäin kun eivät päässeet Renaissanceen Kaivolle, jossa siis soittivat Parks & Wilson. Kertomasi perusteella ilmenee, että he ovat nähneet P&W:n jo, tietämättään tosin !
Andry Nalinin (jos se nyt oli hän, siis sen kaljun kundin) setin aikana kiinnostuksemme pääsaliin hiipui jo...

Upeeta "Oakey" !!
Avatar
#117 • • mts02 Guest

Originally posted by yana:
yksittäisiä bileitä ei jaksa niin hirveästi enää muistella mutta toi kesä'94 on ainakin mun mielestä kokonaisuudessaan ollut hienoin kesä ikinä. lukio loppui justiinsa, oli aivan järjettömän lämmin, planet of love oli joka viikonloppu ja bilefiilistä ei ollut aikoihin hämärtänyt uutuuden viehätys vaan juttuja tarkasteli objektiivisemmin

...ja ne pikselitkin oli isompia

[ 25 September 2001: Message edited by: yana ]




Tuota kesää muistelevat muutkin. Ainoana pilvenä taivaalla oli ettei allekirjottaneen ikä tahtonut vielä riittää sisäänpääsyyn. Yritys kuitenkin kova ja useimmiten onnistikin.
Orbitalkin taisi tuona kesänä käväistä suomessa.
Avatar
#118 • • -Lootus- Guest
Millennium Soulreaper
Mahtavat bileet..vieläkin nousee
hymy huulille,ku muistelee tuota
menoa..voisikohan joku keksiä
aikakoneen,tahtois takas..
Avatar
#119 • • Pokemon Guest
Fullmoon party, Koh Phang Nang, Thailand 2000
Cream, Ibiza 99, Tall Paul, Paul van Dyk, Seb Fontaine...
Narsissus, Bangkok 2000, Paul Oakenfold
Avatar
#120 • • Pokemon Guest
ai niin ja ehkä vielä voisin lisätä,
Gribojedov 99,St Petersburg, Lena Popova..