Parhaat Bileet missä olet ollut

202 posts, 11 pages, 35,688 views

Avatar
#81 • • yana Guest
kas näköjään pääsi unohtumaan noi pari ekaa. no sellasta sattuu
Avatar
#82 • • Epilim Guest
Mutta jos aivan kaikista parhaimmat kaivellaan niin kyllä ne oli mahtavat kemut Lontoossa Pickles@Colosseum. Siellä oli niinsanotusti helvetin kova meno.
Avatar
#83 • • Zapa Guest

Originally posted by Epilim:
Mutta jos aivan kaikista parhaimmat kaivellaan niin kyllä ne oli mahtavat kemut Lontoossa Pickles@Colosseum.



eikös ne 24/7-bileet Ministry Of Soundissa ollu aika jees samalla reissulla, ainakin outfitti oli kunnossa ja MoSin baaritiski sai maistaa kengänpohjaa
Avatar
#84 • • genki Guest
parhaat kemut missä oon ollu on varmastikin Transelements 2 tai 3 en muista, Melbournen lähellä Meerlieun pienessä kylässä sellasella leirintäalueella. Siihen aikaan diggailin enemmän psyketrancejuttuja ja siellähän se koko kööri oli. kaikki ausseista, japanista, englannista, intiasta, jenkeistä fuk ihan kaikki.

ketäs soitti?

Joku damilainen heppu, oisko ollut Shawn Doda
Steve Psyko (psyko disko)
Nick Taylor (snake thing, prana)
Ray Castle (sonic sufi, exotic matter)
Amanda from NZ
Adam O'hana (ceiba, SF)
Olli Wisdom (space tribe)

jengi tanssi niin hulluna että tajusin sillon et en ikinä ennen ollu bileissä vaikka jossain sen tyyppisissä oli luullu käyneensä jo kuutisen vuotta.. mr Wisdom soitti vikana ja jengi ei suostunu lopettaan tanssimista vaikka aurinko rupes porottamaan ja asteita rupes oleen lähemmäs 45.. no, siinä joskus puolenpäivän aikaan paikalle kerääntyneet kyläläiset rupes oleen huolissaan tanssijoiden nestetasapainosta joten Meerlieun maineikas palokunta raijattiin paikalle. äijät rupes ampumaan vettä isossa kaaressa tanssialueen ja tanssijoiden päälle ja maa joka oli tampattu yön aikana tomuksi muuttui mudaksi. ihmiset liuku ympäriinsä siellä mudassa ja ne bileet muuttu mutapainifestareiks. musa oli ihan törkeen hyvää ja tanssi jatku kolmeen saakka iltapäivällä jonka jälkeen ainakin allekirjoittanut oli niin paskana ettei sanotuksi saa.

btw.niissä bileissä kuulin ekaa kertaa sellasta artistia ku Technical Itch, mr Taylor soitti se biisin 'virus', ja siitä lähtien oon friikannut rankkaa dnb:tä kuin ei huomista.

vikat ja parhaat psykebileet mulle, nykyään sitä käy vaan observoimassa tilannetta ja polttelemassa piltsiä nuotiolla.
Avatar
#85 • • pakana Guest
Ei oo mitn saumaa muistaa kaikkia kekkereitä, missä on ollu järjettömän nastaa, mutta mun kultakalamuisti oksentaa epämääräisessä järjestyksessä viisi settiä, jotka tulnevat aiheuttaman haikeita huokauksia hamaan kiikkustuoliaikaan asti.


Members of Mayday @ Vanha 1994

Kemuneitsyys meni, ja edelleen parhaiten bygattu tanssilattia kautta aikojen, sekä kammomagee videopallo(!) roikkumassa katosta. Good old Plur-In-My-Kaasunaamaridays.


Kaste @ Porvoon Fiskars 2001

Trippi menneiden aikojen plurtunnelmaan, vuosiin en oo nähny kanssakemuilijoilla niiiin leveitä hymyjä. Todiste siitä, että megastarat tai gigapuitteet ei tee kesää, vaan ihmiset. Jälkipuinnissa meni tosin koko kesä (Haliterveiset teille kahdelle...)


Pussy @ Talli 1999

Bikinibileet tai mitkä vaan muut kesän 99 "Kannat katossa, tolkku narikassa"-sarjan aamuepisodeista. Minuutin hiljaisuus hymy korvissa kuolleiden aivosolujen muistolle.


Loveparade @ Kudamm 1995

Hikisiä poliiseja vesipyssyineen, mummoja parvekkeilla helmojaan heiluttelemassa, ilmasta röökiä (??!) ja tauotonta tanssia rekkojen perässä, jotka sillon vielä mahtu liikkumaan eteenpäin.


Ihanan päättäjäiset @ Espan Ursula 2000

Tärisevällä talolla by Tomi K & J.Hulkkonen höystetty semimellakka, joka paisui suorakurkkuhuudoksi Abrahamin nakusetin aikana. Snadisti oma lehmä ojassa, kun oli koko kesä raadettu kerhon eteen, mut oli kyllä niin kivaa kun voi talokemuissa ylipäätään olla.


Pinnan alla kuplii mm. Turun Factory-klubin eräs kesäilta mahdollisesti v.97, jolloin yliajalla soitettu Cafe Del Mar räjäytti lattian armottomaan hurmokseen,ja tuntemattomat halaili toisiaan onnellisina musan lopulta laannuttua...Creamin jatkot Factoryssa ei myöskään unohdu ihan heti, tosin oman seurueen esimerkillisen panostuksen ansiosta (tuliksieljotainmusaakin)...Laby vs Kuokkavieraan'99 jatkot Nosturissa pääsee myös karkeloiden all-time listalle, samoin kuin sambakarnevaalin päätteeksi spontaanisti pystyttäytyneet puistobakkanaalit kokkojen loisteessa, keskellä Berliiniä...plus lukemattomat muut...

Hei. Kun kaikkia noita menneitä bileitä kelailee, niin eipä voi muuta kun todeta et ONPAS SITÄ OLLU KIVAA!
Rauhaa ja rakkautta kaikille jotka jakaa tän mainion jutun



... kuittaan Sentimentaliasta tähän.


:jii:

[edit: maydayn vuosiluku ja epäilyt veks]

[ 25 September 2001: Message edited by: pakana ]
Avatar
#86 • • yana Guest

Originally posted by pakana:
Members of Mayday @ Vanha 1995


(tai maybe 94? -joka tapauksessa ne kemut missä oli yks valo/djkoppi keskellä salia, eikä c.lownoise & m.theo ollu kiksupolkkaamassa)



no mutta! niitten kiksupolkkahan oli ihan kivaa
mut tota 94 bilettä sä taidat tarkottaa joo...
Avatar
#87 • • pakana Guest

Originally posted by yana:
no mutta! niitten kiksupolkkahan oli ihan kivaa
mut tota 94 bilettä sä taidat tarkottaa joo...



joo, en mä sitä sanonukkaan (härregud mullahan on hyllyssä niiden levykin ) mut kyllä noi vesselit sijottuu genrellisesti nimenomaan Kiksupolkkaan.

tänx tarkennuksesta, mun bileilythän alko sit vuotta aikasemmin ku luulin!
Avatar
#88 • • yana Guest

Originally posted by pakana:

tänx tarkennuksesta, mun bileilythän alko sit vuotta aikasemmin ku luulin!



yksittäisiä bileitä ei jaksa niin hirveästi enää muistella mutta toi kesä'94 on ainakin mun mielestä kokonaisuudessaan ollut hienoin kesä ikinä. lukio loppui justiinsa, oli aivan järjettömän lämmin, planet of love oli joka viikonloppu ja bilefiilistä ei ollut aikoihin hämärtänyt uutuuden viehätys vaan juttuja tarkasteli objektiivisemmin

...ja ne pikselitkin oli isompia

[ 25 September 2001: Message edited by: yana ]
Avatar
#89 • • amsxxx Guest
Mun mielessä on monet hyvät kemut,mutta yhdet nousee aina muiden yläpuolelle...31.12.00 Kremlin,Amsterdam line up Emjay,Cross,Tiesto ja n.2000 klubbaajaa mun lisäksi!
Avatar
#90 • • Turbohiiva Guest
Ei kyl mikään tapahtuma tähän mennessä saanu mua messiin kuten toi lab 4 vierailu helsingissä. Epilim laittoi iha uskomattoman setin ja lab 4 ei tarvitse ees mainita. Se oli ihan uskomatonta. Proteus tapansa mukaan tempaisi mukaansa heti alku sekunneilla. En ole kyllä koskaan käyttäny ja nähnyt niin paljon energiaa kun siellä konepajalla.

Mutta kyllä toi rauman labyrinth summer sound system juhannuksena oli kanssa niin uskomattoman sairasta vääntöä. Kun Ian M soitti.... HUHHUH!!! siinä sitä vietiin jalat alta ja heti. Se oli kyllä iha käsittämättömän hieno tunnelma silloin.
Avatar
#91 • • emilia Guest
En oo käyny bileissä vasta ku parin vuoden verran,
joten suurin osa meni mun kohdalta aivan ohi
Ekat suuret Bileet on jäänyt parhaiten mieleen!!
Kyllä oli rauman tytöillä sillon ihmettelemistä kun
ne pääsi Kaapelitehtaalle Labyrinth 2000& Gatecrasheriin



Melkeen meinas itku tulla ku mut vietiin Nosturin aamuista
pihalla odottavaan bussiin!!!

No onneksi oli kamera mukana, joten koko iltaa voi seurata
aina uudelleen

-Emilia-
Avatar
#92 • • tuitui Guest
Mun täytyy kyllä lisätä tohon mun favorite-bileiden listaan tän päiväiset Illusionit (5v)!!!
Fiilis oli uskomaton ja porukka loistavaa!
Mikään ei mennyt vikaan!!

Marski
Avatar
#93 • • M1 Guest
Ehdottomasti parhaat bileet oli club mousehillin ja miaun yhteiset jatkot Retulan vanhalla koululla (siis _metsässsä_). N. 200 ihmistä keskellä korpea ja fiilis oli katossa
Avatar
#94 • • china Guest

Originally posted by JAYeL:
Hi-Life II Turkusessa Kårenilla!! Vuosi oli jotain 1997 tms? Taidanpa kaivaa flyerin jostakin, että voin tarkistaa asian...



Minullekin nuo kyseiset bileet ovat jääneet "ikimuistoisella" tavalla mieleen. Ajankohta oli marraskuun alkupuolella 1996, olisiko ollut 10.11?
Avatar
#95 • • yana Guest

Originally posted by china:
Minullekin nuo kyseiset bileet ovat jääneet "ikimuistoisella" tavalla mieleen. Ajankohta oli marraskuun alkupuolella 1996, olisiko ollut 10.11?



9.11.
Avatar
#96 • • Tero Guest
Jo ekalla sivulla mainittiiin Tampere-fiiliksen kulta-aikojen parhaat setit, Taiat ja Tunnelit sun muut (maailmassa kukaan ei _pysty_ enää järkkäämään niin hienoja bileitä kun ne uudenvuoden bileet I-klubilla
ja pahasti pelkään et ellei Sami ja Tero järkkää taas yhdessä jotain niin eipä kukaan yllä Tunnelinkaan saavutuksiin), mutta kuinka moni muistaa (tai edes rekisteröi sitä ikinä) että Tampereella oli keväästä 1998 jonnekkin toukokuun loppuun 1999 60 viikkoa jollon täällä oli yhtä tai kahta viikonloppua lukuunottamatta JOKA IKINEN VIIKONLOPPU bileet - parhaana jopa kolmet. Joukossa ei ollu _yhtään_ huonoja kekkereitä (korkeintaan ehkä keskinkertasia, mut ei missään nimessä huonoja)

Mutta kyllä - kaikkein orgastisin hetki oli Uutena Vuonna 1999 I-klubilla, kun Topi otti mua kädestä kiinni, ja mä otin vuorostani jotakuta toista. Hetken päästä koko tanssilattia piti toisiaan kädestä kiinni

Mut onhan noita - Hyperdelic Housersien Odd Zone Kupittaan tiilitehtaalla 1990 (Suomen isoimmat laittomat bileet ikinä, 1500 ihmistä), HHn Kirkkotien bileet 1991, HHn uudenvuodenbileet 91/92, Zic Zacin ekat isot bileet Vanhalla -91, ekat Templet paasitornissa -92, Pumpkinhead Promotionsin Dance Floor Classics Iillä -95...eikä ne hyvät bileet oo vielä mihinkään loppunu. Toissaviikolla Liekki todisti asian
Avatar
#97 • • C1MMO Guest
no johan on ollu porukoilla hyvät Bileet... harmi ku eioo ite päässy kovinkaan paljoa Bilettää....
Mut tarkoitus olis et menis marraskuussa tonne kaapelitehtaalle Operation Hallmark:kiin Jippia JEE JEE..
Avatar
#98 • • Freddsky Guest
Lahti,Saksala -90. Lahti,Nuutti 93-95. Ibiza, Kaoos -95 (frankie knucles). Lahti, Black Sheep 98. Mitä pienempi paikka, sen mukavampaa!!!
Niijoo, noi Teron mainitsemat punmppareiden classicit i:llä 95! Kiitos Tre!


Say no to supermarket party

[ 17 October 2001: Message edited by: freddsky ]

[ 17 October 2001: Message edited by: freddsky ]

[ 17 October 2001: Message edited by: freddsky ]
Avatar
#99 • • Anonymous Guest

freddsky:
Lahti,Saksala -90. Lahti,Nuutti 93-95. Ibiza, Kaoos -95 (frankie knucles). Lahti, Black Sheep 98. Mitä pienempi paikka, sen mukavampaa!!!



Unohditko tarkoituksella Mon Cherin? ..Et kai sentään..
Osasto jatkakoon siitä mihin jäätiin.
Avatar
#100 • • H.Abismo Guest

Originally posted by Pengo:
Unohditko tarkoituksella Mon Cherin? ..Et kai sentään..
Osasto jatkakoon siitä mihin jäätiin.



Tai Torven acid-illat? Chickki? Tai erään hotlan klitsu centterissä? Tai most(in)famous biljaardisali samalla kadulla...

Keep The Faith!

- lahtihymiömäärää -