Dj Street LIVE @ Hardbour, Lahti 20.2

11 posts, 1 page, 3,454 views

drifter

Posts: 834

#3 • • drifter RoadMonkey | K1
Olisko kumiski dj setti eikä LIVE? *grr*

--
If its dry, smoke it.
If its wet, drink it.
If it moves, screw it.
If it doesnt move, load it into the truck.

Caro²

Posts: 5,301

#6 • • Edited Caro² Fiilis / SESSIONS2
Tää on kyl konemusapuolella jännä juttu tää "live"-termi. Sitä vahdataan kun haukat pulleaa kanaa.

Käsittääkseni useimmat "livet" tai sitten tämä uusi hieno termi "live pa" (joka ei kerro kyllä yhtään mitään) harvemmin on kuitenkaan liveä verrattuna bändiin joka soittaa oikeasti kaikki livenä. Toki löytyy nämä muutamat hardin puolella esiintyvät herrajoukkiot, missä iso - ellei peräti suurin osa tulee livenä.

Jengi kyllä varmasti tietää, että jos lavalla on yks jantteri tai kaks, niin sieltä ei satavarmana tule livenä soitot, siltikin se on "live". On tehty pohjat valmiiksi ja siihen päälle sitte soitetaan kiippareilla jotain liidejä (jos niitäkään) tai heitellään jotain sampleja - no, tehdäänhän se toki livenä, mutta yhtähyvin sen vois tehdä valmiin levymusan päälle.

Pähkäilin tota Live-termin käyttöä joskus itsekin ja päädyin termiin: DJ Live - jos jollakulla on takataskussa näppärämpi termi dj-setille joka on äänitetty keikkatilanteessa niin kertokaa ihmeessä, kovin kankealta tuokin vaikuttaa kun se viittais osittain siihen, että DJ soittaa omatekemää musaa dj-keikalla "livenä"... äyh.

EDIT: Ja kyllä se keikkatilanteessa suorana vetona soitettu setti on kuitenkin eriasia kun kotona suorana vetona soitettu setti, että on se ihan hyvä jotenkin mainita - saa paremman käsityksen siitä miten dj keikalla soittaa.
Lnn Sika

Posts: 2,847

#9 • • Lnn Sika

Replying to Dj Street LIVE @ Hardbour, Lahti 20.2:

Caro², 22.2.2010 12:12:
jos jollakulla on takataskussa näppärämpi termi dj-setille joka on äänitetty keikkatilanteessa niin kertokaa ihmeessä, kovin kankealta tuokin vaikuttaa kun se viittais osittain siihen, että DJ soittaa omatekemää musaa dj-keikalla "livenä"... äyh.


dj nimi @ tapahtuman nimi?