Chantola - Funky Baby (Original Mix)

7 posts, 1 page, 2,486 views

KFMrockin

Posts: 250

#6 • • KFMrockin .
Pidin tästä, koska oot päässy oikeeseen suuntaan mun mielestä noiden melodioiden sekä sequtuksen kanssa. Biisin rakenne sisältää nykyään myös nousujen jälkeiset monimuotosemmat chorus melodiat. Harmi vaan et siltikin on hieman jääty siihen yhteen melodia kuvioon, eikä tehdä esim. viimeseen chorukseen enemmän variaatiota sisältävää melodiointia. Nyt kuulostaa siltä kuin biisi olis puolessa välissä loppunut ja pistetty sama biisi toisen kerran perään.

Rakenteessa yllätit kuitenkin positiivisesti, sillä mua suunnattomasti ärsytti esim. more sensesissä se, että rakenne oli tyypillinen vähän deepimmälle tai minimalille biisin rakenteelle, eli nostatetaan chorusta varten valmiiks ja sit jätetäänkin antamatta se nami koiralle tempun jälkeen ja jatketaan ilman suurempaa bassolinja sekä melodia revitystä.

Täytyy kyllä todeta, että kyseinen malli on tietyllä tapaa kiehtova, mut bilekokemusten perusteella en ite koskaan tekis sellasta rakennetta, koska
a)se on ärsyttävää; tanssifiilis lopahtaa yleisössä jos on vähänkin liian selvinpäin
b)usein sellaset biisit joutuu täyte biiseiks, eikä bangereiksi

Vaikka myspace ei soundillisesti oo paras niin kehun ainaki chihatti ja snarea, sillä on aika funkyt! Bassorumpukin on mureen kuulonen! Eikä sun jälkes yleisestikään oo mitään likasta ollu. johtuu kyllä osin varmaan elementtien varovaisesta käytöstä;)

Jos et oo pyrkimässä melodisempaan suuntaan tuottamisessa, niin tä viesti on ehkä hieman turha. Itse kuuntelen pääosin 100-138bpm breakbeattia ja ghettoelektroilua melodioilla/läskeillä bassolinjoilla/renkutuksilla ja tiedän, että musiikkimieltymys vaikuttaa näkemyksiini. Mutta koska halusit kommenttia, niin aattelin pistää tulemaan:)

Hyvää jälkeä oot kokonaisuudessa tehnyt. Hyvinkin priimaa omassa genressään!
Keep up the good work!

--
Kesäfiilismies

dB

Posts: 1,315

#7 • • dB Digital Beat Music
Hyvä varmasti omassa genressään. Tuo harmonikan kuulonen synaääni vois jäädä kyllä pois aiemmin, koska kuulostaa kamalalta, kun jää taustalle noin isosti kompressoituna.