Quakey - the Tree of Life [drum'n'bass]

9 posts, 1 page, 2,905 views

Quakey

Posts: 692

#1 • • Quakey
Bitrate: 192 kb/s
enjoy!
drum'n'bass

tracklist:
Banyan Tree - Feel The Sun Rise
Silverbeam - Into The Sun
Future Prophecies - Trolls
Utopia - Diamonds Shine
Netsky - Lost In This World
Commix - Be True
Bcee - Generations (S.P.Y Remix)
Imprintz & Kloe - Tzolk In
Deadmau5 feat. Rob Swire - Ghosts 'n' Stuff (Sub Focus Remix)
Commix - Japanese Electronics
Sub Focus - Follow The Light
Netsky - Everyday
AK1200 - Drowning
Tech Itch - The Real
Matrix & Futurebound - American Beauty

details - listen
DJ Rx

Posts: 2,527

#3 • • DJ Rx FINRG Recordings
jahas, *latail*

--
Due to graphic nature of this post viewer discretion is advised.

elysion

Posts: 1,036

#5 • • elysion `laaserkiiski, järviemme teknokampela!`
DJ:lle uuden genren ensimmäisissä miksauksissa tuppaa monesti olemaan se ongelma, että setti on enemmän tai vähemmän satunnainen kokoelma kyseiseen genreen kuuluvia biisejä, jotka ei välttämättä parhaiten sovi yhteen. Tämä siis johtuu siitä, että DJ:n levyvalikoimasta ei löydy vielä hirveän laajaa valikoimaa toisiinsa sopivia biisejä. Näkisin, että tässä setissä on juurikin toi ongelma (ainakaan klubbarissa sulla ei tainnu olla muita junkkamiksauksia?). Biisit ois kuitenki voinu ehkä vähän paremmin järjestellä, jotta kokonaisuudesta ois tullu järkevämpi. Toi American Beauty vaikuttaa ainakin vähän semmosselta, että setin lopussa on tullu mielee, et "täähän oliki hei hyvä biisi, voisin soittaa tän viel tähän loppuun".

Toinen ongelma tässä setissä on se, että biisit soi melkosen pitkään. Esim. ensimmäiset kolme biisiä tais soida jotain ~15min yhteensä, joka ainakin imo on liikaa. Jossain kiksumiksauksissa tommonen on varmaan ihan jees, kun tavotteet fiiliksen puolesta on aika erilaiset, mutta junkkamiksauksista tulee helposti vähän tylsiä, jos biisit vaihtuu noin hitaasti.

Kolmas omaan korvaan ottanut seikka oli se, että vaikka vaihtojen välillä on aika paljon matkaa, niin vaihdot tapahtuvat kohtuullisen kevyissäkin biiseissä melkoisen nopeasti. Biisit tuntu pysyvän muutamaa korjausta lukuunottamatta aika kivasti tahdissa, joten ihan rohkeesti ois voinu soitella biisejä pidempääkin päällekkäin.

Ensimmäiset biisit oli mukavan rauhallisia (joskin eka hieman siirapilla vuorattu). Mukavaa vaihtelua tommosset. Ei oo aiemmin tullu törmättyä kyseisiin biiseihin/artisteihin. Muuten selektio oli vähän ohisektoria noiden liquidien suhteen ja vaikka kovemmat väännöt kuten toi Tech Itch toimikin paremmin, niin ei nekään ihan omia suosikkeja ollu.

Ihan hyvä avaushan tää silti oli, jaksoin kuunnella alusta loppuun, eikä missään kohtaa mikään oikein hirveän pahasti korvaan ottanut. Lisää selektioo ja vähän suunnitelmallisuutta rakenteesee!
Quakey

Posts: 692

#6 • • Edited Quakey
elysion kiitoksia rakentavasta palautteesta :)

oli tosiaa aikalailla eka kokeilu dnb:n miksaamisessa, pakko kyllä myöntää et kyllä tällasen soittaminen on paljolti haasteellisempaa / vauhdikkaampaa / jännempää kuin trancen pimputtamine :D
Ergilion

Posts: 751

#7 • • Ergilion
Näin kuluttajana voin sanoa kyllä, että tykkäsin tosi paljon!

Tosi freeshiä menoa ja tuntemattomia, mutta hyviä kappaleita (itselle)

Keep it up! *pepsodent**piis*

--
We´re going to hell so bring your sunblock!

Avaruusmuikku

Posts: 11

#9 • • Avaruusmuikku
Joudun nyt parissa seikassa komppaamaan elysionia. Biisijärjestys oli suurimmaksi osaksi hyvä, eli alkuun vähän "löysemmät" biisit ja loppua kohti meno kovenee. Välistä kuitenkin tuntui että otettiin askel takapakkia vähän väärällä hetkellä. Mutta kokonaisuutena aivan hyvä.

Vaihdot olivat suurimmaksi osaksi hyviä myös, mutta taisi olla kaksi tai kolme vaihtoa jotka ehkä tuli vähän turhan voimakkaasti sisään (ei mitään kaksimielistä...). Eli ehkä vähän hienovaraisemmin olisi voinut vaihtaa. Ja kuten elysion taisi sanoa, aika hyvin kuitenkin pysyi biisit yhessä niin olisi voinut soittaa pitemmänkin aikaa yhteen. Myöskin loppupäässä jossakin vaihdossa taisi olla kahdet vokaalit päällekkäin, mikä ei oikeastaan koskaan kuulosta hyvältä.

Kannattaa käyttää huolella aikaa suunnitteluun ja harjoitteluun. Se on tappavan tylsää yleensä, mutta parantaa lopputulosta paljon. Toisaalta, jos oli ensimmäinen kertaa d'n'b:tä soittaessa niin tosi hyvä veto siihen katsoen.

Ja jos mixtapessa on Deadmau5 mukana tavalla tai toisella, se ei voi olla huono.

--
Vahvistimet on kuin pikkuveljiä; jos ne ei toimi, niitä pitää lyödä vasaralla