REDRUM REMPATTU !

33 posts, 2 pages, 15,349 views

Josssu

Posts: 506

#21 • • Josssu
...ja ikärajaksi muutettu k-18 *nauru*
No joka tapauksessa redrum on kyllä yksi mun suosikkibaareista.
Lil Tony

Posts: 775

#22 • • Lil Tony Cosmic City Survivor
Remppa lopullisesti valmis viikonloppuna, pe tai la. Tuli pari mutkaa matkaa uusien paneelien kanssa. Hyvältä se näytti jo tänään.

Kiitos rakentavista kommenteista. Ruvetaan tiedustelemaan noita käsien pesijöitä :D

--
Jazz Is a Teacher

tomii

Posts: 3,594

#24 • • Edited tomii kallion herttua
Ei helv... kait toi k-18 oli vitsi? *ding* No, toivotaan, että homma toimii silti.

Ja jos tulee wc-dude kehiin, niin toivottavasti ei samalla periaatteella kuin monessa paikassa ulkomailla: eli jokainen kusikerta maksaa.

--
reivaan kunnes kuolen

dolphin dos

Posts: 174

#25 • • dolphin dos
No ollaanpas sitä ennakkoluuloisia. Kyllä ne "aikuiset" sikailee ihan yhtä paljon. Viikonloppuisin on yleensä iltoja, jotka ei musan puolesta vetäis välttämättä suurinta osaa nuorimmista paikalle. Silti, on olemassa paljon musadiggareita, jotka haluis päästä KUUNTELEMAAN ja TANSSIMAAN jotain muuta kuin mtv-listahittejä seduloihin.

En todellakaan usko, että Redrum on nuorison yleinen vaihtoehto viikonloppuisin. Miksi silti kitkeä toisen ilo jos haluaa jotain todellista sisältöä musiikkiin. Kyllä mua vitutti olla 18 vuotta, kun olis ollut kaikkea siistiä Cosmic Cityssä jne.

Musta tuntuu, et oot katkera siitä, ettet itse päässyt kunnon diskoon kun ikä ei riittänyt. Musiikki on kaikkia varten. Ja toiseks mä nään mielummin mestan täynnä nuoria ja vanhoja sekasin, kun on kovat DJ:t buukattu mestoille. Tosi monessa illassa sydän on ollut läsnä, mutta tanssilattia puoliksi tyhjä.

Nuorissa se tulevaisuus on. Ei sitäpaitsi moni halua äiskän antamista viikkorahoista maksaa 10e (puolet viikkobudjetista ehkä), ellei todella halua Redrumiin musiikkia tulla kuuntelemaan. Redrumi ei oo pröystäilyä varten, ne on ihan muita paikkoja ne.

Nyt vähän perspektiiviä pliis :)

MUSIC4ALL
BigLupu

Posts: 316

#26 • • BigLupu Hits not Hype

Zargus, 13.1.2010 16:55:
Ikäräjan laskeminen 18v tukin ainakaan parantaa vessojen kuntoa jatkossa.


Onko se nyt näinkään. Ei niitä vessoja sitäpaitsi enää enemmän rikki saa siitä mitä ne ovat jo olleet vanhemman väen illoissa.. *hih*

Ulkomailla vastaavissa mestoissa missä ei ole wc-henkilökuntaa ovat vessat olleet kokemukseni mukaan vähintään yhtä räjähtäneitä. Ei ole sanottavasti haitannut elämääni.

Muutenkin melko kyseenalainen toimenpide, vaikka kuinka "nuorissa on tulevaisuus" ja muuta paskaa.


Sorry pakko myös kommentoida tätä ikäasiaa jo ihan sen vuoksi ettei Tonille ja kumppaneille jäisi mielikuva että kaikki kelaa näin.

Jo syksyllä havaitsin redarin teknoilloissa noin 20v jengiä pitämässä hauskaa. Luulin jo välillä että tekno on kuollut, ehkä se ei olekaan. Nyt lauantaina huomasin jonkin verran uteliasta ja ujoa 18-20v porukkaa mestoilla. Kaikki osasivat käyttäytyä.

Mitään Ale Pubia tästä ei saa tekemälläkään jos se pelottaa.

Käytöshäiriöiset (kuosausta, tönimistä, uhoamista, juomien läikyttelyä, jne. normaalia viikonlopputoimintaa) ovat kokemukseni mukaan olleet yleensä hieman vanhempaa porukkaa.

Mikä niissä nuorissa oikeasti ärsyttää? <troll>Ymmärrän tietysti jos itsellä on jo parhaat nuoruusvuodet takana voi teinien sinisilmäinen elämänilo/uutuudeninto harmittaa.</troll>

Samalla, kun ikärajan laskemisen myötä saatte uutta asiakaskuntaa sisään, niin uskon, että toisesta päästä poistuu samanmoinen määrä porukkaa muualle. Valitettavasti.


Hienoa, tervemenoa. Matka jatkuu Ahjoon tms. aikuisten yökerhoihin.

Tämähän on ihan luonnollista kehitystä. Mesta jossa asiakaskunta ei uusiudu yleensä sulkee ovensa ennemmin kuin myöhemmin. Vanhemmasta päästä joka tapauksessa tippuu asiakaskuntaa kun ihmiset perheellistyvät, väsyvät työtaakkaansa, kyynistyvät, jne. *hymy*

T: 30v ikää, 15v teknoa
Yö

Posts: 85

#27 • •

Replying to REDRUM REMPATTU !:

Annakins, 7.1.2010 13:26:
---

Entä sellanen brittityylinen vessaneiti/-herra, jolla on tarjolla hiustuotteita, hajuvesiä jne? :) Lontoossa klubeilla käydessä järjestäen jokaisessa oli sekä naisten että miesten WC:ssä (käsittääkseni) omakustanteisesti aina henkilö, jolla oli tarjolla em. tuotteita pientä maksua vastaan.Freshen up, lollipop! Kannatan. Se voisi myös valvoa, että vessaan pääsee asioimaan oikeillekin asioille näiden "kolme tyyppiä kopissa vartin" -tyyppisten vierailijoiden lisäksi
Cosmic City Survivor

Posts: 590

#28 • • Cosmic City Survivor

Zargus, 13.1.2010 16:55:
Ikäräjan laskeminen 18v tukin ainakaan parantaa vessojen kuntoa jatkossa. Muutenkin melko kyseenalainen toimenpide, vaikka kuinka "nuorissa on tulevaisuus" ja muuta paskaa. Samalla, kun ikärajan laskemisen myötä saatte uutta asiakaskuntaa sisään, niin uskon, että toisesta päästä poistuu samanmoinen määrä porukkaa muualle. Valitettavasti. Jotenkin tämän ymmärtäisi viikkoclubien kohdalla, mutta että viikonloppunakin. EI NÄIN! Pelonsekaisin tuntein odotan mikä on meno ensi lauantain JACK:ssa, kun nuoret pääsevät ensimmäisen kerran irti.Epävirallisesti on ollut jo vuoden kokeiluna k-18. EI NÄIN, on aika vahvasti sanottu. Taidat olla alan ammattilainen ? Missä itse kävit kun olit 18 v, vai olitko niin huonosti käyttäytyvä että et voinnut käydä klubeissa?

Back in the days, stadin paras klubi vieläkin oli Smile, K-16 oli ihan normi asiakas, ei mitään ongelmia. Mun mielestä K-18 joka tykkää menosta on erittäin tervetullut meidän mestaan. Samalla tavalla lentää urpo 35v niska perseotteella ulos kuin 18 v. Meitä kiinostaa ihmiset jotka diggaa musasta. Harva joka ei diggaa aidosti musasta ei halua maksaa 8-10 e ja juomatkin on kohtuu kalliitta.

+ meillä on aika paljon iltoja joiden asiakaskunta on alkaen 18. Esim Dubstep ja drumnbass iltaan jos ei laita k-18 siinä ei ole mitään järkeä koska 18 v diggaa siitä menosta.

Mut joo tää on meidän politiikka tänä vuonna, kun ei ole kristallipalloa niin ei voi ennustaa.

Btw. ens jack on k-19 :)

Ps. onko se parempi että Sedulat kouluttaa nuoret klubi kulttuuriin vai me?
Aurinkoneiti

Posts: 4,793

#30 • • Aurinkoneiti
Nythän Redrum on nimensä mukaisesti punainen. Valkoiset vaatteet loistavat mukavasti punaista ja mustaa(lattiaa) vasten. :)
Roope Ankka

Posts: 343

#31 • • Roope Ankka
Helsingin Onnelassa miesten vessassa muuten oli viime viikon lauantaina 2 WC:n hoitajaa kymmenien tuoksujen kera. En tiedä, miten kauan he ovat olleet kyseisissä tehtävissä. Ainakaan vielä niissä Colorsin bileissä ei näkynyt, valitettavasti.
dj upi

Posts: 1,835

#32 • • dj upi
Ei ikärajaa voida laskee nyt ku oon 21. Sehän on ihan epäreilua ku mä en saanu mennä ees Cosmic Cityyn sillon joskus :((((((

:D

Eimut hei: Iha hemmetin kova juttu toi ikärajan lasku. Big Up! Ehkä tää tosiaan auttais osaltaan Sedulakulttuurin katoamista Suomesta, tai ainakin sen muuttumista vähän laadukkaampaan suuntaan :)