DJ Rx - In Memoriam (Free download)

6 posts, 1 page, 3,076 views

DJ Rx

Posts: 2,527

#1 • • DJ Rx FINRG Recordings
n79417781577_8476.jpg

Uutta stygee ja vielä ihan ilimatteeks!
freeform, hard trance

details - listen

--
Due to graphic nature of this post viewer discretion is advised.

Damien

Posts: 2,882

#2 • • Damien [tr3ox]
Hyvä Reksi! Näin niitä matskuja levitellään.

Itse biisistä, lähtee kyllä kivasti ja yllättäen. Rauhassa rakennat elementit kohdalleen ja toi alapää tuntuu hyvältä. Kivat pienet fillit, tosi mukavan kuulloisia freshejä saundeja. Eteeriseen kohtaan asti ois voinu vähän skikkailla rakenteen kohdalla, nyt tuli tasaseen tahtiin liukuhihnalta lisä-elementit ja fillit mukaan, joku epäloogisuuus filli ois voinu tuoda vielä sen "this one goes to eleven" -efektin tohon draiviin.

Melot kun lähtee on tyhjä olo - mut takaraivossa löytyy häivähdys muistijälkeä "odota bassolinjaa". Kontrastina toi rakennemuutos heijastelee sitä mitä mä oon aina toivonu Suomisaundiin lisää - lisää älykkyyttä. Toinen nousu saa jo väreilemään selkäytimessä ja kun tuot melot mukaan menoon, niitä osaa jo arvostaa ihan eri tavalla. Tän pohjarakenne saa mut polkee maata ja pissimään Tyranoidin suuntaan (sori rauli, teidän telaketjuista puuttuu Reksin masterit;)

Mitä tässä sen enempää kritisoimaan, jätkä vetää tätä meidän Suomi-venettä muaailmalle oikein urakka palkalla *sydän*
GrimsouL

Posts: 468

#4 • • GrimsouL Hybridize, Fury, Electronica Exposed
Heti alussa kuulee että miksaus on hyvä paitsi aika hiljaselle jäänyt masteri. Alku vaikutti mitäänsanomattomalta ja tylsältä kunnes 1.30 kohdalla biisi nappaa viimein mukaansa ja kunnolla mukavilla pörinöillä ja elokuvamaisella meiningillä. Nyt onkin tunnelma todella huipussaan ja todellakin jää odottamaan sitä mitä biisi tuo tullessaan.

Mutta 3.28 kohdalla alkava melodia jotenkii latisti tunnelman. Se ei vaan mielestäni täytä sitä odotuksen tunnetta minkä alku luo. Mutta kaikista mielenkiintoisinta on se että kun tämä melodia lähtee uudestaan 5.40 soimaan se jo kuulostaakin hemmetisti paremmalta.

Luulempa että parin lisäkuuntelukerran jälkeen tämä biisi alkaa vasta toimimaan kun jokin "taika" tässä tuntuu olevan.
Damien

Posts: 2,882

#5 • • Damien [tr3ox]

Replying to DJ Rx - In Memoriam (Free download):

GrimsouL,
Luulempa että parin lisäkuuntelukerran jälkeen tämä biisi alkaa vasta toimimaan kun jokin "taika" tässä tuntuu olevan.



Musta tuntuu vahvasti että se "taika" heijastuu just siinä rakenteessa, kun ekan kerran sen melon kuulee niin sitä ei ymmärrä, mutta kun laitetaan kertsissa uudestaan sen "muistaa" ja yhdistettynä kovaan pohjaan niin tässä meillä on ihan voittaja biisi.
Lime_

Posts: 401

#6 • • Lime_
Joka kuuntelu kerralla vaan paranee ja paranee.. erittäin mukava ralli. Toimii ainaki omaan makuun juuri niinkun pitääkin.