Digital Beat - ClikBot

3 posts, 1 page, 1,690 views

KFMrockin

Posts: 250

#2 • • Edited KFMrockin .
mihin jäi bassolinja ja -rumpu? tasojakin kun seuraa mikseristä, niin kyl tilaa näyttäis olevan, ettet oo siis miksannut kattoon saakka(vinkvink, biisin olis voinu normalisoida soundieditorissa).

tä olis oikeesti kova, jos täs olis joku tajuttoman energiaryöpyn omaava bassorumpu ja viel tykimpi bassolinja. toi ininä saha vai mikä tuol taustalla sit päriseekään, pistää ainoastaan nakertamaan, koska siinä ei sitä bassolinjan matalataajuisuutta sit löydy oikeestaan yhtään. kyllähän noi kaiuttimet nyt vähän sykkii, mut ei ne kyl läheskään lepata vielä:)

sit sellanen pieni stereovenytys olis sopinu koko biisin osalta tähän kipaleeseen. lisäks toi c-hihatti tossa biisin alkupuolella ottaa pikkasen korvaan. ei suuresti mut hieman.

yleisesti voisin sanoa, et kannattaa twiikkailla. hioo pikkasen enemmän niitä soundeja, kun olis edes tarve. silleen sopivasti;) esimerkkinä, tossa alussa alottaa heti joku cowbell(kai) panoroituna vasempaan kanavaan. soundi kuulostaa aika kuivalta, joka taas ei oikeen mielestäni sovi biisin muuhun tunnelmaan, kun oot kuitenkin aika kaikuvan biisin tehnyt. senkin ku olis heittäny vaikka lowpass filun läpi, jättäny panoroinnin ainaki osin pois ja laskenu tasoja ihan pikkusen, meininki olis ollu aivan toinen. nyt kun tarkemmin aloin kuuntelemaan, niin se cowbell pistää vituttamaan:D. ei pahalla kaveri.

vedäks sä biisis jonkun bassoleikkurin läpi vai mikä tässä oli ongelmana?

potentiaalist kamaa, big up!

--
Kesäfiilismies