T-paitafriikahtamistopic

216 posts, 11 pages, 91,571 views

Jone

Posts: 8,258

#1 • • Edited Jone Archibald Haddock
Nonni, johon on otsikko ja johan on ehkä 20 henkilön potentiaalinen kohderyhmä, mutta...

Oletko friikahtanut kaiken maailman supertykkeihin t-paitaprintteihin ja "tätä ei jokaisella ole" limited edition-paitoihin? Onko vaatekaapissasi huomattavasti enemmän tätä tavaraa kuin oikeasti tarvitset? Tiedätkö tämän ihan hyvin, mutta ostat silti lisää koska "uijui et taas tuli hieno paita tarjolle" tai "pitäähän näidenkin paidat nyt tsekata läpi hei?"

Koska myönnän että itse diggailen printtipaidoista ja tilailen niitä aika aktiivisesti milloin mistäkin päin webbiä ja maailmaa, niin olisi hauskaa kuulla onko Klubbarilla muita samankaltaisia puuvillanarkkareita? Oma narkahtamiseni on alunperin osin ammatillista, mutta nykyään intoilen niistä aika puhtaasti huvikseni.

Toistaiseksi tilauksia on pistetty menemään Design by Humansille, laFraiselle, Threadlessille ja Oddicalle. Jokaisesta noista on vähän omanlaistaan sanomista, mutta ennenkuin mutisen enempää olisi hauskaa kuulla muilta vähän paitaintoilua.

Postaahan siis tänne suosikkimestasi paitojen hankkimiseen, kerro kuinka erinomaisen kiva lempparipaitasi on ja narise siitä kuinka jossain tietyssä paikassa oli paskat tuotteet ja kehno palvelu. *vink*

PS. Tällä hetkellä on monessa mestassa menossa kivasti kesäale (johtuen tietty siitä, että kesä on tämän bisneksen "high season" ja tuotteita halutaan saada myytyä sen mukaisesti), joten seuraavassa vielä näistä aleista:
- laFraisella -25% voucherilla "LFSALES08"
- Oddicalla yksi paita $20, kaksi $34 ja kolme tai enemmän $16 / kpl
- Design By Humansilla vanhan käyttäjän nimellä tän viikon -20% (Esim. "Aamukaksi" ja joo, mulla on omakin lehmä ojassa)
SamHard

Posts: 2,098

#2 • • Edited SamHard
KYLLÄ! Nimenomaan persoonallinen ja oikeasti jonkun
suunnittelema printti/grafiikka ja siihen istuva (pohjaväri)
paidanväri on se mitä tulee AINA katsottua. Maksoi mitä
maksoi*pepsodent* Itsellä pelkästään ostettujen t-paitojen hintahaitari on
10-50e väliltä. Huppareitten menee jo sitten 30-100e välille.

Tältä merkiltä useampikin t-paita ja huppari:

http://www.ironfist.tv/

http://www.skateamerica.com/store/Shirts_C34.cfm

ps.lisää linkkejä tulossa
Daniel Braun

Posts: 1,626

#4 • • Daniel Braun wednesday?
voihan sitä niinkin sanoa.
La Fraise on mulle jotenkin niin rakas, sieltä 6 paitaa, yks huppari ja yks t-paita tilauksessa.
Pari lähtee tilaukseen kunhan saan fridaygamen palkintopisteet tilille.

Rouva kans o LF:stä paitoja tilan, olisko sil kolme...

T-paidat o helppoja iskee päälle, kivan näkösiä ja helppoja heittää pesukoneeseen ja jättää silittämättä.

Kiitos Jone parista hyvästä linkistä, jotain ehkä tarttuu itselleen... :)
_samppa

Posts: 89

#5 • • _samppa
Tunnustan.

Enimmäkseen olen pysynyt Tank Theoryn uskollisena asiakkaana www.tanktheory.com. Noi Threadlessin ja La Fraisen paidat ovat enimmäkseen jotenkin liian söpöjä ja pörröisiä, että iskisivät ihan kunnolla. Toki hairahdan noidenkin asiakkaaksi aina silloin tällöin...

Tällainen linkkien jakelu vaan vie kovin nopeasti kaiken eksklusiivisuuden noista paidoista :D

--
pleasure little treasure

pirpeli

Posts: 5,533

#6 • • Edited pirpeli
Threadlessiltä mullakin on paitoja, ja sitte satunnaisesti löytyy kaikkea hauskaa ihan random skedekaupoista jne. http://www.caliroots.com on kiva sivusto, löytyy t-paitojen lisäksi kaikkea muutakin hubaa. Tulee Ruotsista ja on Suomea hiukka halvempi(joskus myös ilman lähetyskuluja).

Tässä hauskoja saitteja myös: http://tcritic.com/ ja http://store.cottonfactory.com/designertees.html

--
Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
-Albert Camus-

Chadonna

Posts: 152

#7 • • Chadonna maksettu (avo)hoito.
Olen yleisesti friikahtanut vaatteisiin. Ja kyllä, t-paitojen pitää olla mielellään sellaisia, joita ei kellään ole. Tosin rahatilanteeni ollessa olematon paska, ei kauheasti limited editioneita ostella. Se on alerekki :(

--
I make love to music, and believe me, i can go all night!

Epailija

Posts: 5,636

#8 • • Edited Epailija Physicist, 2nd class.
Olen ollut liian laiska tilatakseni mitään, mutta jos tilanne muuttuu, suuntaan ensimmäisenä T-shirt helliin. http://www.tshirthell.com/hell.shtml

--
Life is complex - it has both real and imaginary parts. -Anonymous

Jone

Posts: 8,258

#9 • • Jone Archibald Haddock

_samppa, 1.7.2008 20:07:
Enimmäkseen olen pysynyt Tank Theoryn uskollisena asiakkaana www.tanktheory.com.
Noi Threadlessin ja La Fraisen paidat ovat enimmäkseen jotenkin liian söpöjä ja pörröisiä, että iskisivät ihan kunnolla. Toki hairahdan noidenkin asiakkaaksi aina silloin tällöin...Mulla taas on oikeastaan juuri toisinpäin. Tank Theoryllä on helkkarin hienoja paitoja, mutta mä en ole tarpeeksi pahaperseinen hahmo pystyäkseni sporttaamaan suurinta osaa noista päälläni katu-uskottavasti. Tulis vähän sellainen "mikä ei kuulu joukkoon"-fiilis.

Sarjakuvat on juttu, josta diggaan ja niinpä noissa paitaprinteissäkin tulee suosittua useimmiten sellaista sarjakuvamaista ilmaisua ja viivaa.

Threadlessiin oon jotenkin vähän väsynyt. LaFraisen paidoista taas suurin osa on mullekin liian söpöä matskua, mutta kerran tai pari kuukaudessa tarjolle on viimeiset 1½ vuotta tullut aina jotain, jonka olen kokenut liki "pakko-ostokseksi."

_samppa, 1.7.2008 20:07:
Tällainen linkkien jakelu vaan vie kovin nopeasti kaiken eksklusiivisuuden noista paidoista :DNojoo, totta ja ei. En mä nyt usko että ihmiset, jotka eivät ole tähän astikaan olleet kovin innostuneita näistä niistä nyt villisti innostuisivat yhtäkkiä. Lisäksi saitteja on melkoinen nivaska ja niillä on aikamoinen valikoima, joten tuskin Suomeen edelleenkään rantautuu sellaisia määriä yhtä printtiä, että niihin kauhean henkkamaukasti kadulla törmäilisi.
jusqu

Posts: 762

#10 • • jusqu pilipalipilotti
Sattuisiko joku tietämään mitään liikettä Helsingistä, jossa myytäisiin vähän laadukkaampia/harvinaisempia/hienompia t-paitoja? Itse kun olen melko laiska tilaamaan intterwebistä mitään, mutta tyylikkäät t-paidat (ja tennarit *slurps*) silti kiinnostaisivat :)

--
*pupu**piis*

Jone

Posts: 8,258

#11 • • Jone Archibald Haddock
Tällä hetkellä tilauksessa:

oddica_june08.jpg

Äskettäin saapuneita:

dbh_june08-001.jpg

dbh_june08-002.jpg

lafraise_june08.jpg

Menossa tilaukseen:

ihateflying.jpg

...ja jotta en vaikuttaisi enemmän puuvillaongelmaiselta kuin olenkaan, niin pari noista on kyllä tyttöystävän.
Jone

Posts: 8,258

#12 • • Jone Archibald Haddock

juuco, 2.7.2008 10:08:
Sattuisiko joku tietämään mitään liikettä Helsingistä, jossa myytäisiin vähän laadukkaampia/harvinaisempia/hienompia t-paitoja? Itse kun olen melko laiska tilaamaan intterwebistä mitään, mutta tyylikkäät t-paidat (ja tennarit *slurps*) silti kiinnostaisivat :)Nooh, riippuu vähän tyylistä, mutta...

http://www.bisquitstash.com/
BISQUIT STASH
Shop & Gallery
Pursimiehenkatu 3
00150 Helsinki
Finland

Forumissa oli aikaisemmin Superpirate ja siellä oli vähän laajemmalle yleisölle paitaa tarjolla. Valitettavasti liike taitaa nykyään sijaita puhtaasti internetissä ja paitavalikoima meni sitä myötä geneeriseksi.
phear

Posts: 804

#13 • • phear <X>
No joo, tuli tilattua 8 paitaa tän threadin seurauksena...
Jone

Posts: 8,258

#14 • • Jone Archibald Haddock

phear, 2.7.2008 10:55:
No joo, tuli tilattua 8 paitaa tän threadin seurauksena...*nauru*

Niin sitä pitää!

Viitsikö kertoa mitkä ja mistä? Mua nimittäin oikeasti kiinnostaa. *joo*
Ozie

Posts: 1,389

#16 • • Ozie
Mä oon friikahtanu paskaputkiin. Niiden suunnitelmat on ehkä kauneinta mitä oon maailmassa nähny. Onko muita täällä? Ite aina tilaan paskaputkieni suunnitelmat Ozielta. Ne kuulemma myös värittää ne suunnitelmat pyydettäessä! Mimmosia paskaputkisuunnitelmia te ootte tilannu?

Kuulin kans et Oziel o kesäkampanja. Kesämökin paskaputkien suunnitelmat kaupan päälle ku ostaa suunnitelmat yli 100 m² asuntoon!
Jone

Posts: 8,258

#18 • • Edited Jone Archibald Haddock

Juhgu, 2.7.2008 12:09:
Oletko friikahtanut hyviin käännöspalveluihin? Ite ainaki oon, ja tilauksia on lähteny menemään ainakin Juhgulle, Juhgulle, Juhana Honkaselle ja Juhgulle. Nyt on tosi kovat alet menossa, tunnuksella "Juhgu" saa -1% ihan kaikesta! Keskustelkaa! Ps. mulla saattaa ehkä olla oma lehmä ojossa.*nauru*

Juhgu hyvä,

Mä en ole enää yhdessäkään alan yrityksessä töissä lähdettyäni kävelemään laFraiselta aiemmin tänä vuonna. Ihan hauska yritys siis, mutta nyt ammut noin mailin huti tolla vinoilulla.

...ja ei, tän topicin tarkoitus ei tosiaan ole toi DBH:n ale tai sit promoisin sitä varmaan vähän aggressiivisemmin hyötyäkseni jotain.

Edit: tässä maailmassa on aika paljon ihmisiä, jotka enemmän tai vähemmän keräilynomaisesti hankkivat itselleen jotain tiettyjä juttuja. Joillekin postimerkit on se juttu, jotkut diggaa vinyylinukeista, monet on sneakerfreakereitä ja tadaa, tässä topicissa jo moni on ilmoittanut innostuneensa t-paidoista. Ajattelin tehdä yleisen friikahtamistopicin, mutta päädyin sit kuitenkin tähän siitä itsekkäästä syystä, että mua ei kiinnosta puhua postimerkeistä, vinyylinukeista tai sneakereista. Jos siinä on jotain jumalattoman väärää, niin moderaattorit varmaan hoitavat asian ja te "samat tyypit" voitte esim. vähän taas skarppaa käytöstänne.
Lyylikki

Posts: 2,975

#20 • • Lyylikki Ei she ole nnin nöbönuukhaa.
Tämä ei kai ollut mainostusthreadi niin kauan, kuin joku tuli ja sanoi sen ääneen. Jone ei ole kuitenkaan manostanut omaa Lähiökakara paitakauppaansa täällä sanallakaan? (Tosin lieneekö se enää toiminnassa?)

Itse olen kiinnostunut printti(t-)paidoista ja ostelen niitä tuolta maailman turuilta ja internetistäkin. Mulle tämä ainakin on ollut mielenkiintoinen keskustelu, mutta jos se ei Juhgulle sitä ole, niin sillehän me emme voi mitään. Melkein sivu siinä menikin ennen kuin saatiin se ensimmäinen epäasiallinen postaus tänne. *antihali*

Itsellä raha-, maha- ja tilatilanne ollut tässä viime talven vähän kehnonlainen, niin en ole juurikaan ostellut vaatteita. Kesälomaksi täytyisi kuitenkin ostaa joku ältsin pähee retku päällensä. Itse pidän sellaisista paidoista, joissa se juju ei ihan heti tule selväksi. Sellaiset paidat, jotka voit laittaa töihin esim. jakun alle ovat justiinsa mainioita. Vaikka kyllä niitä pelkkiä vapaa-ajan paitojakin tarvitsee.