naks - this is club sievä - part 2

5 posts, 1 page, 1,582 views

naks

Posts: 358

#1 • • naks
Naks:
THIS IS CLUB SIEVÄ - Part 2

Club Sievä was established 2004 and here we have a slice of the sounds we've been playing since the beginning - part 2

www.jormas.com/sieva
www.myspace.com/clubsieva
disco, elektro

tracklist:
David Michael Cross - Cold War [White Leather]
Larry Heard Presents Mr. White - The Sun Can't Compare [Alleviated Records]
Steel Mind - Bad Passion (Serge Santiágo Edit) [Santiago]
Atomic Nation - Atomic Nation (Parallaxed!) [i220]
Dynamik Bass System - Frequencies [Gigolo]
Anthony Rother - Red Light District [Elektrolux]
Cybotron - Clear [Fantasy]
Experimental Products - Glowing In The Dark [Gigolo]
Smith N Hack - Space Warrior [Smith N Hack]
Imatran Voima - Computer Booty [Tellektro]
Biochip C. - Steal It And Deal It (Dmx Krew Edit) [Force Inc]
I-f - Secret Desire [Viewlexx]
Peter Richard - Walking In The Neon (Club Version) [Irma]
Phaeax - Talk About [JDC]

details - listen
happosepi

Posts: 1,070

#2 • • happosepi
Joutuu lataa! Eiku.. Latasinki jo
naks

Posts: 358

#3 • • naks

"On se vaan niin hienoa tänä päivänä kun miksaus jonka topicssa lukee electro, onkin electroa, eikä mitään vitun markan pelihalli/kännykkämainos musaa tai pillifarkkuisten myöhäisteinin tekemää paskarokkia, joka kuulostaa vessassa masteroidulta. Eli sanomattakin on selvää että hieman vituttaa tuo electron tituleeraaminen huonoissa yhteyksissä. Onneksi tämä oli täyttä asiaa niin kuin Naksin setit ja miksaukset aina.

Nyt kun kerrankin on hiukan aikaa niin otetaanpa oikein yksityiskohtainen sepustus työn alle.

Ed DMX:n nihilismillä lähdetään oikein mukavasti liikkeelle ja heti perään laatuhitti viime vuodelta. Tämän jälkeen pitikin oikein tsekata mikä versio Bad Passionista oli mukana, kun originaali on niin helvetin hidas mutta tässä oltiin jossain [insert mikä vaan sana]pump tunnilla tahkoamassa niin helvetisti. Toimiihan tuokin. Atomic Nation on tässä imo tuollainen vaihtobiisi electroon ja nyt alkaakin tapahtua!

Miksaus missä on Dynamik Bass Systemiä on jo valmiiksi hyvä pelkän tracklistin perusteella. Ei vaan voi mitään, nuo jätkät osaa. Nykyisin on kyllä ollut hiukan lipsumista havaittavissa, mutta tuo Gigolo julkkari on yksiä ko. lafkan huippuhetkiä. Tämän jälkeen ilmoille pärähtävä Red Light District on aina yhtä kuumottava biisi. Onneksi Rother sai tehtyä tämän ja pari muuta killeriä ennen kuin Sven setä tuli koksujen kanssa ovelle ja tuotannon laatu laski kuin elikon häntä.

Clear nyt on perusmenoa. Experimental Productsin laulaja kyllä kuulostaa siltä, että on koko elämänsä elänyt Depeche Moden kanssa. Hyvä biisi kyllä.

Tämän jälkeen tulee pikkuinen miinus tuosta Smith N Hackin coverista. Ennemmin olisin kuunnellut originaalin Munich Machinen, mutta ymmärrän kyllä tuon "modernisoidun" version vahvuuden samalla tavalla kuin Bad Passionin kohdalla. Originaalissahan on vielä sekin hauskuus, että Moroderin rumpali on varmaan lukenut samaan aikaan jotain Jallua, koska se biitti heittelee ihan helvetisti just niissä parissa miksauskohdassa.

Seuraavaksi onkin vuorossa kolme kovaa. Imo Computer Booty lukeutuu yhdeksi IVO:n vahvimmista biiseistä. Steal It And Deal It Ed DMX:n remiksaamana on varmaa etukovuutta, samoin kuin Secret Desire.

Loppuun vielä Neonissa kävelyä ja juttelua niin paketti on kasassa. Eniten omaa päätä nytkytti tuo keskivaiheen electrovaihde. Kuten Happosepi sanoikin niin pikkaisen nuo italot oli vähän niin tai näin, mutta kyllä nekin toimii kokonaisuuden kannalta oikein hyvin. Teknisesti taas rautaista osaamista. Mulle biisit oli vähän liiankin tuttua kauraa, mutta ei haittaa kyllä yhtään. Nyt vaan Naksille keikkaa, rahaa, naisia ja kaikkea mahdollista!

Loppuun kiteytettynä: Helvetin hyvä! Ja kuten IVO:n Pertsa on todennut: Electro on miesten musiikkia!"

Kalle Karvanen,
Turku

Forehard

Posts: 113

#4 • • Forehard
siinä oli kyllä kallelta kovat suosittelut mutta ei suotta. Nytkin varmaan moni kuvittelee tämän lataaamalla saavansa hyvää elektrohousea villillä ja todella monimutkaisella 2 nuotin bassolinjalla, mutta vitut. Kyllä edellä mainitussa viestissä on kaikki mitä tarvitsee sanoa ja setti puhuu puolestaan.

Suosittelen.

Joo ja miksauksesta viel ;) jos pitäis jotain miinuksia sanoa. En ollut itse paikalla enkä kännis ja vois soida täälläkin päin tommost. piis

--
Tekno syntyy tekemällä, lapsi vahingossa.