Lasse L - Hydrology

6 posts, 1 page, 2,381 views

OHM

Posts: 111

#1 • • Edited OHM VISIONS
Syvempää ja synkempää minimalista technosoundia, ensimmäistä kertaa nauhalle hieman kokeilumielessä. Osa biiseistä valittu hyvinkin hetken mielijohteesta :)
Palautetta, vinkkejä ja kaikkia mielipiteitä otetaan vastaan (:
Vaipukaa syvyyteen, ei synkkyyteen o/
deep, progressive, tekno, jotain

tracklist:
Bushwacka! - Beastman [Olmeto Records]
Danton Eeprom - Confessions Of An English Opium-eater [InFine Music]
Butch - On The Line (Oxia Dub) [Ego]
Gregor Tresher - Running Systems (Original Mix) [Great Stuff]
Axwell - Submariner [Axtone Records]
Oliver Moldan Pres Prawler - Club 69 (Jim Rivers Club 69 Mix)
Homegrove

Posts: 2,102

#2 • • Homegrove Further
Oli kyllä hemmetin mainio mix, vaikea uskoa että on vasta (vissiin?) tekijänsä toinen. Flow oli hallussa, samoin tekniikka. Alkaa ja loppuu hienosti, lopetus on jopa hieman Sashamainen. Keskivaiheilla mennään kyllä hiukan jopa nenänkaivuu proge-meininkeihin (Matrixia samplaava biisi esim) välillä mistä en niin välittänyt.

--
Forward thinking house music

sale

Posts: 1,235

#3 • • Edited sale
Oikein maistuvaa saundia tää miksaus.Pari biisiä mitkä ei jaksanut niin sytyttää mut kaikinpuolin kyllä maistuva paketti. Kakkosbiisi oli kyllä melkoinen tajunnan räjäyttäjä ainakin mulle.Tekniikastakaan ei voi oikein mitään vinkkejä antaa koska se oli kaikin puolin hallinnassa :)
Tälläisiä miksauksia siis lisää. :D
OHM

Posts: 111

#4 • • Edited OHM VISIONS

sale

Homegrove



Molemmille iso kiitos palautteesta!!! Kummankin soittotekniikka ja soundi on ihailtavaa, ja meikäläisellä ehdottomasti teiltä opittavaa (: cheers


Muutamat biisit oli näin jälkiviisaana omastakin mielestä linjaan ehkä hieman sopimattomia, vaikka vähän värikkäämmän mixin halusinkin tehrä. Keskivaiheen progeilut pääty viimehetkellä mukaan, kun niistä satuin innostumaan, ja vielä suonissa deeppi progesaundikin aika paljon virtaa :)

Ens kerral vois yrittää aavistuksen tasasemman paketin saada kasaan ja tietty tekniikkaa voi aina parantaa :)
Maijuska

Posts: 204

#5 • • Maijuska
Sain vihdoin koneen toimimaan ja setit kuunneltua.. Täällähän lähti tädillä sukat pyörimään jaloissa aina välillä :D. Onneks ne levarit lähtee myös Berkkuun mukaan. Kansa vaatii lisää!
Karna

Posts: 155

#6 • • Karna
Deeppiä! Niin sitä pitää. Oikein mainio tunnelman luonti heti ekalla ja paranee vain seuraavassa. Tyylikästä jatkumoa. Sitten päästäänkin liikkeelle jalanvispausvaiheeseen, eikä valittamista miksaustekniikasta vieläkään. Tässä 24 minuutin kohdalla pitikin jo alkaa katsomaan näitä artistinimiä ja labeleitä. Tuntemattomia ovat ainakin mulle, eli hyvin löydetty. Toisaalta en yleensä muista mitään nimiä.

Jaa, tuolla puhutaan, että mennään progeen josain vaiheessa. Sehän vain sopii; teknon, progen ja housen pyhän kolminaisuuden nimiin kannattaa vannoa. Ehkä hiukan liiankin poppisprogea silti tässä hetken kuluttua, mutta alueella ollaan. Vaihdon kohdalla käydään sopivasti riisutussa saundissa ja taas mennään. Onhan tämä vähän outo yhdistelmä, kun vertaa alkuun, mutta juuri näin pitää viedä settiä tuntemattomille vesille! Olenkin aina sanonut, että parasta on sellainen huomaamaton aaltoilu tyyleistä toiseen. Setti ei käy silloin tylsäksi. Toivottavasti kuitenkin mennään kohta taas jonnekkin (@ 39:00). Jaaha, mentiinki aika kuvottavaan miesvokaaliin ja läpsyttelyyn. Ei hyvä. Olisipa käsi osunut jonnekkin tämän levyn viereen. Hyvin miksaillaan edelleen. Hmm, ihan ok-biisillä jatkuu.

53:47 kohdalla onkin niin tylsää, että huomasin keskittyväni jo muihin asioihin. Onneks toi c'moonin laulaja pitää suunsa enimmäkseen kiinni. Loppuun tuli pitkä pätkä, ettei jaksa kirjotella. Kävi siis niin, että jämähdettiin siihen progeen. Menettelevää ja siihen loppui.

Settinä oikein hyvä. Henkilökohtaisesti lupasi silti hieman enemmän, kuin lopulta antoi. Huonosta nimimuistista huolimatta, yritän pitää tämän DJ:n nimen mielessä.