Aki A. - Flowers (Kesäproge)

14 posts, 1 page, 4,107 views

akiapina

Posts: 2,729

#1 • • akiapina apinaki
http://kapsi.fi/~aki-a/mixes/aki_a_-_flowers/flowers_small.jpg

Pitkän säädön jälkeen uusi miksaus. Äänenlaatu ei ole taaskaan hirveän hifi, pahoitteluni siitä. Sisältää kesäistä progepainoitteista(?) housea eri alalajeista, suurin piirtein samaa soundia kuin viime miksaus. Kaikenlainen palaute on taas pop kuten aina :) Tällä viikolla tulossa vielä synkempi ja menevämpi reivimiksaus pitkästä aikaa!

Cue täältä.
chill, deep, house, progressive, trance, jotain

tracklist:
Ben Watt - Old Soul [Buzzin Fly]
The Timewriter - Resetting The Clocks/Zero [Plastic City]
Graham & Blades - Argie Bargie (Innate Mix) [Boz Boz]
Spin Science & Nighteyes - Flotsam & Jetsam [Cabrio]
Solaris Heights - Vice (Sydenham Dub) [Renaissance]
Jaren, Cerf & Mitiska - Me & You (Jody Wisternoff Mix) [S2]
Jay Lamar - Really You [Extrema Music]
Prime 33 - Burn (16 Bit Lolitas Deep Melody Dub) [Morrison]
Nils Noa - Monkeybreak (Bjorn Karuud Mix) [Deep]
D-Pulse - Can't Stop The Morning Light (Midnight Mix) [Add2basket]
Ossie - The Love Beat [Sick Watana]
Booka Shade - Karma Car [Get Physical Music]
Terry Lynn - Kingstonlogic (Pacifist Mix) [Phree Music]
Michael Cassette - Zeppelin [AnjunaDeep]

lisätiedot - kuuntele
Homegrove

Posts: 2,102

#2 • • Homegrove Further
Imu.

--
Forward thinking house music

yoni k

Posts: 667

#3 • • yoni k disko
Tuo Jay Lamarin - Really You sopii settiin todella hyvin :)

Muutenkin kivan letkeetä menoa, menee ämpeesoittimeen varmasti!
thomas

Posts: 5,618

#4 • • thomas
imuu
Nescio

Posts: 181

#5 • • Nescio Antti-Veikko
Alku kuulostaa ainakin lupaavalta, tässä on ainesta vaikka Samppikseen chillailumusaksi :) Syväluotaavampi palute myöhemmin kunhan saan kuunneltua pariin otteeseen.
OlliS

Posts: 3,999

#7 • • OlliS Further
Noniin, runoillaanpas hieman :)

Kuuntelin setin salilla treenin ohessa, joten ihan paras keskittyminen pelkkään musiikkin ei ollut, mutta tässä hieman tajunnanvirtaa:

Intro oli todella miellyttävä ja syvällisen johdatteleva, tosin miksaus olisi voinut toimia jo pelkän Timewriterin biisin introlla.

Äänenlaadusta miinus ja varsinkin alussa oli jonkinlaista saundin hyppimistä/nytkähtelyä ilmeisesti nauhoitusteknisistä syistä johtuen?

Mutta sitten tuleekin hieman hehkuttelua -> Järkyttävän kovaa rakentelua ja toinen toisiinsa mitä paremmin sopivia biisiyhdistelmiä sekä jäätävän kovaa teknistä osaamista, hyvä Aki!

Me & You:sta olisin mielummin kuullut sen vokaalittoman version ja taas Prime 33:n biisistä sen 16 Bit Lolitasin voxuversion, mutta makuasioitahan nämä. Nils Noan Monkey Breakin remixi oli vähän tylsä, muistaakseni Nils & Tronso Remix oli kickass!

Aivan loistavaa saundia aina Karma Car:iin asti, joka jotenkin pilasi koko mahtavan alku- ja keskisetin rakentelun. Aivan käsittämätön biisi tohon väliin, onneksi seuraava biisi hieman korjaa tilannetta. Zeppelin taas on aivan mahtava biisi muttei mielestäni lopetusmatskua kuitenkaan.

Arvosanaksi 9-.

Seuraavaksi reivimpi setti tsekkaukseen ;)
akiapina

Posts: 2,729

#8 • • akiapina apinaki

OlliS, 16.7.2007 22:54:
Noniin, runoillaanpas hieman :)



Kiitos Olli taas todella paljon syväluotaavasta palautteesta, näitä on kiva lukea :> Koska viime miksauksesta oli aikaa taas se ~3kk niin hyviä, teemaan sopivia biisejä oli tarjolla about 40 ja siihen nähden olen suht tyytyväinen tähän miksaukseen. Alunperin D-Pulsen jälkeen piti siirtyä vähän teknompaan soundiin, mutta viime hetken ostokset The Love Beat ja Zeppelin oli taas muka pakko änkeä mukaan :) Karma Car tosiaan latistaa tunnelmaa, mutta jostain syystä halusin änkeä senkin tähän mukaan, hauska biisi. Muutenkin tykkään laittaa setteihin mukaan vähän ylläreitä, joskus onnistuu ja joskus ei :)(: Noilla kahdella biisillä koitin tehdä vähän tilaa Zeppelinille, josta luulisi tulevan suht iso biisi tälle kesälle. Tämän takia jätinkin kyseisen biisin viimeiseksi, ei kieltämättä ole nyt ihan loppubiisin fiilistä mutta kiva mieli siitä kuitenkin jää (:

Ja tosiaan ite tykkään noista Me & You:n vokaaleista, mutta makuasioitahan nämä ovat. Mun äänikortissa on jotain häikkää ja mp3-soitin vähän temppuili tuona päivänä kun tämän nauhoitin, tarkoitus olisi kyllä tehdä tästä vähän parempikin versio linjoille. Lisää kommentteja saa toki antaa!

:)
Nescio

Posts: 181

#9 • • Nescio Antti-Veikko
Sitten suosittuun palauteosiion, vaikka OlliS onkin vienyt jo jalat suustani, eli kertonut asiantuntevat kommettinsa *pepsodent*

Alkua hehkutin jo ensimmäisessä viestissä, toimii! Intro on hyvin rakenteleva ja bassolinjojen tuloa sisään alkaa jo oikein odottaa. Biisikin sopii hyvin kesäiseen flowerpoweriin, eikä Innate Mix Argie Bargiesta jää pahemmaksi. Irrallisena se kuulostaa pliisulta vedolta originaaliin verrattuna (tai sitten originaali on vaan niin hyvä *kuolaa*), mutta tässä se on omalla paikallaan. Solaris Heightsin myötä meno hieman rauhoittuu ja haetaan uutta suuntaa Me & You:lla. Wisternoffin mixi ei tällä kertaa oikein pure, olisikohan noita kuullut jo liikaa tai sitten on vaan tottunut liian hyvään. Jay Lamar, Prime 33 ja D-pulse erottuvat loppupuolelta edukseen, Karma Car ja Kingstonlogic taas eivät sovi tähän miksaukseen, vaikka ihan soivia biisejä mun makuuni. Siihen asti miksaus rakentuikin hyvin johdonmukaisesti ja tasapainoisesti.

Negaa: jo tutut hyppiminen ja äänenlaatu.

Seuraavalla kerralla vaan paketti tiukasti kasassa loppun asti!
akiapina

Posts: 2,729

#10 • • akiapina apinaki

Nescio, 19.7.2007 18:58:
Innate Mix Argie Bargiesta jää pahemmaksi. Irrallisena se kuulostaa pliisulta vedolta originaaliin verrattuna (tai sitten originaali on vaan niin hyvä *kuolaa*), mutta tässä se on omalla paikallaan.



Original on kieltämättä aivan posketon ralli, Innaten versiossakin oli mun mielestä kivoja elementtejä ja sopii hyvin settien alkupäähän. Nyt jälkeenpäin ajatellen ton lopun ois voinut rakentaa eri tavalla, mutta ensi kerralla sitten..iso kiitos palautteesta! :)(:
akiapina

Posts: 2,729

#11 • • akiapina apinaki
Äänitin ton nyt mp3-soittimella uusiks ja tän version ei pitäis pätkiä, mutta toi soundi on silti jotenkin heikko. Eka biisi "vaappuu" oudosti, ja Zeron kohdalla Numarkin pitch teki (taas) tepposet. Halpa tekniikka <3 Laitan ton nyt silti tänne jos se vaikka miellyttäis enemmän kuin toi ensimmäinen versio :)

http://kapsi.fi/~aki-a/mixes/aki_a_-_flowers/flowers.mp3
dncr

Posts: 249

#12 • • Edited dncr aika notkee
Sopi hyvin sunnuntain puuhastelun taustalle, tarkempaa analyysia vaikea antaa, kun välillä piti imuria huudattaa päällekäin. *iloinen* Mutta oli oikee päivän pelastus *sydän*

Edit: ja intro oli loistava *joo*

--
The love we give away is the only love we keep.

Gateway

Posts: 1,391

#13 • • Gateway Club Therapy
Jees, tällä setillä alko sitten työnteko kesäloman jälkeen - ei lainkaan hassumpi aloitus. Mun mielestä tuo Innate remix on hyvä ja tietyllä tapaa parempi kuin orkkis joten pakko kehua sen ottamista tohon alkuun. Setistä ei heikkoja kohtia löydy ennenkuin loppupuolelta jossa ainakaan Booka Shade ei uponnut mun musamakuun edelleenkään, Zeppelin puolusti lopetusbiisin paikkaansa kohtuullisesti. Setin kingibiisi on ehkä kuitenkin tuo Ossie - The Love Beat, se toimi tässä paremmin kuin yksinään mulle aikaisemmin. Nyt pitää kuunnella tuo Hearts heti tähän perään...

PS. Ainiin... äänenlaatu oli kyllä ihan hyvä mutta tuo pätkiminen pisti välistä vähän risomaan...