Kiehtooko kannibalismi? Haluaisitko liittyä pro-ana-liikkeeseen? Harkitsetko syöväsi lentokoneita ja polkupyöriä? Popsitko sieniä? Milloin olet viimeksi maistanut supisuomalaista poron peräsuolikeittoa? Oletko pajauttanut Method Manin kanssa? Tiedätkö, mitä aspartaami aiheuttaa sinulle? Oletko maistanut friteerattua mars-patukkaa tai lokkiviinaa?
Paljon kysymyksiä. Vastaukset uudessa Basso-lehden numerossa, jonka teema ruoka ja juoma. Tällä viikolla tilaajilla ja lehtipisteissä.
Lehdessä tällä kertaa Method Manin haastattelu Nosturin takahuoneesta, tsekkaus Miami Bass ja Skweee-skeneen, poliittisesti kantaaottavan Boots Rileyn (The Coup) haastis, TV-kokki Meri-Tuuli Lindströmin haastattelu, legendaarisen Kokki Kolmosen rajut kokkausvinkit ja huolestuminen nykynuorison ruokailutavoista, Loost Koos, vaihtoehtoisen ruokailun salat, mitä kaikkea myrkkyä meille syötetään, yrjöttävimmät safkat ympäri maailmaa, alkoholikulttuuri elokuvissa, Edun lusikkatesti, suomiteknon histofriikki, Quentin Tarantino sekoilee, ihania naisia, kukkia ja palavia skobeja, Polarsoul, Juho Kahilainen, Timi Lexikon, Tes La Rok, Bassoradion deejiiden ruokaohjeet, kuvakollaasit, muodit, arviot, graffitit, kolumnit, tuote-esittelyt jne.
Palaute aina hyvin tervetullutta.