Litran pahviaski Huttusta toimii aika kivasti allekirjoittaneelle.
Taikka sitten ihan kaljaa vaan.. Tai mitä nyt sattuu kaapista ikinä löytymäänkään. Viimeks alottelin Vana Tallinnalla, ja seuraavana päivänä kyllä tiesi taas että oli tullu otettua.
Klubeille mennessä yleensä rajottuu parin tunnin aikana johonkin max neljään olueen. MIKKELISSÄ riippuu siitä että tahtooko mököttää vai mököttää enemmän. Jos mökötyksen määrän tahtoo maksimoida, kannattaa ottaa kahden tunnin aika kaksi olutta kun soittelee musaa kotona. Jos tahtoo vain mököttää, niin sitten kannattaa juoda suunnilleen kahdeksan kolmen tunnin aikana. Viimeeksi kun päätin vain mököttää niin taisin juoda sen 12 olutta ja sitten baarissa joku muija tulee tarjoamaan oluen ja sille sitten selitin about 30 minuuttia että miksi Mikkeli ei ole kovin hyvä paikka asia. Tämän jälkeen sattui soimaan Children ja sen perään Insomniac joten keskustelun aihe vaihtui siihen kuinka hyviä biisekä kumpainenkin on. Typy alkoi tämän jälkeen haukkumaan meikäläistä omituiseksi yksilöksi eikä suostunut tarjoamaan lisää olutta. Omituista. Vallan omistuista.
Oon huomannu että siksari esim. Tosi Vahvaa Karhua tai Olvin tuplapukkia (jotain 8%) toimii aika hyvin pohjina. Ei tartte niin älyttömästi kitata ja humahtaa päähän ku metrin halko :)
Ennen tuli juotua kaikkea mahdollista drinksua sekasin pohjiksi mut nykyään ihan olutlinjalla, huomattavasti parempi olo aamulla ku pysyy siinä yhdessä laadussa.
oijoi punkkukokis :p kiitos muistuttamisesta en muistanu yhtään tota, kevät että ulkomailla sangria ja kokis on hyvä sekotelma, tai sitte toista illalla toista aamulla aaah ulkomaat
Sellaset kumipohjat on ihan jees näin keväällä, talvella tietty vois olla vähän sellaista rosoista pohjissa ettei kaadu kun on liukasta. Kesällä menee flip-flop pohjillakin ihan kivasti, ei tartte sen kummempia pohjia silloin.
Hallitun hillityt, hillittömän hajanaiset.
Alkoholiin tuhlaaminen, tätä päivää elettäessä, kun on jokseenkin jonninjoutavaa, lapsellista sekä sen suuremmin mitään p+sitiivista synnyttävää ajantuhlausta, jotta sen tähden viitsisi koommin valtion kirstua paisuttaa, kun ei kotikeittojakaan tule tehtailluksi.