Aki A. - Live at Club Fresh 20-04-2005

14 posts, 1 page, 4,464 views

akiapina

Posts: 2,729

#1 • • Edited akiapina apinaki
Tässä olisi tarjolla allekirjoittaneen eilinen setti Club Freshistä, Paraisilta. Ääni saattaa tökkiä paikka paikoin, tiedä sitten johtuuko se nauhoituksesta vai siirrosta koneelle. 74 minuutin Minidiscin takia pari biisiä jäi lopusta pois, mutta tuskimpa tuo paljoa haittaa. Kaikenlainen kommentointi on :)

Tiedosto: 192kbps MP3, 102 MB.
BPM: 130-134
Cue


progressive, trance

tracklist:
01. Alex Stealthy: After All [SOG LIQUID]
02. Redlight: Thankful (Mike Monday Mix) [RELEASE GROOVES]
03. Subsky: Uhu [BLU-ROOM]
04. Deepsky: Talk Like A Stranger (Sunday Club Mix) [CD-R]
05. Kalafut & Fygle: 3579 Km [ARMADA]
06. Heller, Inkfish & Sven: Mr. Drugabuser (Ian Ossia & Marc Mitchell Mix) [ACTING OUT]
07. Leama & Moor: Fact Of The Matter [LOST LANGUAGE]
08. Tilt: Twelve [LOST LANGUAGE]
09. Art Of Trance: Mongoose (Tek^tonik Mix) [PLATIPUS]
10. Deetraxx vs. Twotribe: Lost In Words (Twotribe Club Mix) [CD-R]
11. Antarctica: Adrift (Cast Your Mind) (Airwave vs. Indoctrinate Mix) [REACT]
12. Chicane: Lost Your Somewhere (Heliotropic Mix) [XTRAVAGANZA]


lisätiedot - kuuntele
akiapina

Posts: 2,729

#3 • • akiapina apinaki

olliS, 22.4.2005 15:24:
Pistetääs soimaan, biisit ainakin näyttävät hyvältä :)



Haes uudelleen, biisit kuulostaa vielä paremmilta :) Laitoin meinaa linjoille päivitetyn version, kävin ostamassa adapterin RCA-piuhaan sikamaiseen 5.9e hintaan joten äänenlaatu on
parempi kuin aikaisemmassa (Sain äänitettyä suoraan MD:ltä koneelle) *hymy*
OlliS

Posts: 3,999

#4 • • OlliS Further
Hyvä Aki! Tää oli todella mainio livepläjäys. Viimeiset puol tuntia etenkin oli täyttä rautaa ja toi Mongoose pisti kyllä niin kylmät väreet taas jälleen :) Mielenkiintoinen norjalaiskaksikko toi deetraxx ja twotribe. Pistin twotribelle mailia josko heruisi tota club mixiä, radio dub jo mulla onkin..

Teknisesti varsin kivaa, välillä equtukset haki ja tuli vähän hassuihin paikkoihin bassit päälle, mut biitit oli kohdillaan kyl oikein kivasti livemiksaukseksi!
akiapina

Posts: 2,729

#5 • • akiapina apinaki

olliS, 22.4.2005 16:47:
Hyvä Aki! Tää oli todella mainio livepläjäys. Viimeiset puol tuntia etenkin oli täyttä rautaa ja toi Mongoose pisti kyllä niin kylmät väreet taas jälleen :) Mielenkiintoinen norjalaiskaksikko toi deetraxx ja twotribe. Pistin twotribelle mailia josko heruisi tota club mixiä, radio dub jo mulla onkin..

Teknisesti varsin kivaa, välillä equtukset haki ja tuli vähän hassuihin paikkoihin bassit päälle, mut biitit oli kohdillaan kyl oikein kivasti livemiksaukseksi!



Kiva että maistui *aplodit* Mongoose on loistava, varsinki toi Tek^tonikin remix, kiitokset Thomakselle vinkistä, meinas mennä koko julkasu ohi! Joo Twotribe on loistava tuottaja, toivottavasti miehen remix Paul Mackin tulevasta biisistä näkee päivänvalon, sille jos kelle sois muutaman julkaisun *joo* Ite lähetin sille et saisko Unicornista ja parista muusta biisistä hyvälaatusen mp3:sen ja sieltä tuli vissiin 8 tai 9 320kbps MP3:sta parin tunnin sisällä :D Kova ottamaan viinaa muuten: http://www.twotribe.com/video/absolut_citron_shots.avi :D

Vaikka oisin kotona soittanu ni jälki ois ollu varmaan melkein samanlaista, mulla on toi miksausjälki aina tommonen vähän, miten sen nyt sanois, suttuinen. Tuntuu että heitän biisit väärissä kohdissa sisään tai sählään muuten vain, mutta just noi bassot menee aina vähän miten sattuu :)
Chantola

Posts: 769

#6 • • Chantola Black Hole / Spinnin / Club86 / Baroque / Bonzai
joo tää maistus kyllä kovasti...mä en rupee mitään sen enempää erittelemään, mut oisin kaivannu ihan pikkusen (ihan ihan pikkusen) lisää jotain menevämpää...nii juu mut ne pari viimist biisii jäiki täst pois..no kuitenki..hyvä oli!!!!
supertony

Posts: 897

#7 • • supertony Code Red
Livenä tuo maistui varsin makoisalta. Tää kaveri pitää saada kyllä myös Turkuun soittelemaan... *hymy*

--
Vääjäämätön kuin juna, tarkka kuin partaterä...

Orion

Posts: 1,266

#10 • • Edited Orion
Tää oli erittäin positiivinen setti kaikinpuolin. Hyvää musaa, ei mitään uusimmat-rallit -kamaa tai joutavaa klasariputkea. Liveksi tekniikka on esimerkillistä, pari vaihtoa hämmästyttivät todella. Pitkästä aikaa oikeasti nautittava proge/trance-setti, olisipa tällaisia enemmän. Nostat kyllä pisteitäsi todella paljon tällä - keep up the good work!
akiapina

Posts: 2,729

#11 • • akiapina apinaki
Kiitokset kaikille palautetta antaneille, todella kiva kuulla että maistui *jiihaa*

Phunk Peet, 22.4.2005 18:06:
...mut oisin kaivannu ihan pikkusen (ihan ihan pikkusen) lisää jotain menevämpää...



Joo multa tahtoo noi menevämmät rallit yleensä jäädä pois, tykkään ite vähän enemmän tällaisesta kevyemmästä "nössö" trancesta *nauru* Ai niin, meinas jo unohtua, kiitti MD:n lainasta *kiitoskiitos*
Gateway

Posts: 1,391

#12 • • Gateway Club Therapy
Livenauhoituksen huomioon ottaen kerrassaan mainiota miksaamista, pitkiä haastaviakin vaihtoja vähän välistä. Rakenne oli hyvä, hiukan ehkä tiukkuutta olisi saanut tulla keskivaiheen jälkeen joka tuntui kuin jäävän päälle mainion alun nostattelun jälkeen. Toki en tiedä kuka soitti tämän jälkeen ja mitä.

Hyvää soundia kuitenkin ja kyllähän sai taas hyviä biisivinkkejä omallekin hankintalistalle. Ja vielä joku kehtaa sanoa että miksausten levittäminen on myyntiä vähentävää :D
LoFi

Posts: 726

#13 • • LoFi
Hienoa progeilua, maistuu kuin mansikkajäätelö kesällä *aplodit*

Kaiken kaikkiaan homma pysyy hyvin näpeissä. Olisin kyllä jumiutunut tanssilattialle jos tällaista settiä kuulisin klubilla. No onhan siellä pientä tekniikkahäröä mutta eipä nuo ainakaan minua pahemmin haitanneet.

Alex Stealthy: After All [SOG LIQUID] - uuuh. mitä bassoa! Saa sydämeni väräjämään onnesta =)

Kalafut & Fygle: 3579 Km [ARMADA] - Meinas livahtaa tää julkasu kokonaan ohitte.. Nyt se ei enää karkaa ku sen kerran löysin *iloinen*


Chicane: Lost Your Somewhere (Heliotropic Mix) [XTRAVAGANZA] - Pitääpi kaivaa vanha chicanen albumi tuolta pölyttymästä ja pistää kuunteluun

= Thanks. Hyvä setti.
Avatar
#14 • • astaroth Guest
Tämä oli kyllä kova miksaus. Diggailin :)