Summer Såint with OlliS

  From until   Tickets 2€   Age limit: 18  
Sokos Hotel Seurahuone, ravintola Bepop, Kotka  
house, trance

OlliS, Urmaz, Tommih, Dj Street

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2010%20clubs/flaba2.jpg/full[/IMG]

Jäikö Meripäiviltä bilevaihde päälle?

Ei hätää, sillä Såintin poijaat repäisevät jälleen kerran kuuman kesäklubinsa merkeissä. Taas nähdään Kotkan Sokos Hotel Seurahuoneen Bepop-ravintolassa huippu dj-nimi, sekä paikalliset levysepät takomassa hyvää tuulta ja meininkiä ”popin” tanssilattialle. Toukokuussa startanneet kesäklubit on otettu hyvin vastaan alueen bilekansan keskuudessa ja uskomme, että meininkiä riittää tälläkin kertaa. Totta hitossa! Nyt Såintilla onkin kunnia toivottaa tervetulleeksi pitkästä aikaa progemaestrro numero 1, eli OlliS. Hänen lisäksi lauteilla nähdään aina varmat Såint-residentit Urmaz ja Tommih, sekä Spacehouse-klubilta Dj Street. Kesä jatkuu, joten älä hellitä


::: ::: ::: OlliS [Frisky Radio, Disco Records, YleX, Further]

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2010%20clubs/ollis1.jpg/full[/IMG]

OlliS kasvoi hyvin musiikillisessa perheessä ja tutustui jo pienenä moniin eri tyyleihin. Tämä omalta osaltaan muokkasi vahvasti Ollin nykyistä artistin uraa. Ja kun samaan keitokseen heitetään vielä 10vuoden pianonsoittotausta, sekä teoriaopinnot, on OlliS:llä kyky luoda dj-seteistään unohtumattomia.

Tällä hetkellä OlliS on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa klubiskenessä eräänä johtavimpana progehouse-deejiinä ja Suomen ollessa jo hallussa, on seuraavana tähtäimessä Baltian ja Itä-Euroopan maat. Kyllä! Suomesta tulee muutakin vientituotteita kuin HIM ja Nightwish. (onneksi, toim.huom.) Dj-työn lisäksi Ollin pitää kiireisenä oma radioshow:nsa YLEX:llä, sekä miltei legendaarinen Aurea Mediocritas-ohjelma Friskyradiossa.

Oman musiikin säveltäminen on ollut aina OlliS:n unelmana. Kunpa joskus saisi muutettua musiikillisen inspiraation joksiksin konkreettiseksi kappaleeksi. Noin neljä vuotta sitten tämä viimein toteutui hyvän ystävän, tuottaja Miika Kuisman kanssa. He julkaisivat kimpassa kolme kovaa klubiraitaa; Awakening, Take Another Look ja Green Lane. Vaikka kumppanukset asuvatkin nyt aivan eri puolilla maalmaa, heidän innostuksena musiikkia ja elämää kohtaan säilyy ja loistaa kirkkaana

Deejiinä OlliS edustaa ns. nyky-progen koulukuntaa. Tyyliä, joka on rakennettu vahvoista bassolinjoista, eeppisistä melodioista, tech-vaikutteista, sekä groovesta. Hänen settinsä ovat eklektisiä matkoja elektronisen musiikin historiasta tähän päivään. Hetkessä eläminen ja tunteiden ilmaiseminen musiikin kautta, siitä on OlliS tehty. Tule kuuntelemaan ja tanssimaan!



:: DJ STREET [Spacehouse]

:: URMAS vs. TOMMIH [Residents]

:: Paikka:
Ravintola Bepop@ Kotkan Sokos Hotel Seurahuone

:: Aika:
Keskiviikko 4.8.2010 kello 22-04

:: Liput:
2 euroa. Narikka sisältyy hintaan.

:: Ikäraja:
K-18

:: Yhteistyössä:
Kopparberg, Boardstock, Offsetpaino Westman, Tekniset, NewEx, Red Bull, Pixtime, Maxin.TV, LG, Corona

:: Jotain muuta, mitä?
Funcard, sekä vihreä S-Etukortti on kovaa valuuttaa tiskillä tälläkin kertaa..