Spacehouse - The School of Hard Knocks with Sasha F

  From until   Age limit: 18  
Suomipop, Sokos Hotel Seurahuone, Kotka  
hard, psy

Sasha F, Baty, E-524, Dj Street, Individual

Spacehouse - The School of Hard Knocks
with Sasha F


Spacehouse vetäytyy syystauolle, mutta vielä kerran laitetaan hyrskyn myrskyn, kun mixmaster Sasha F saapuu Kotkaan!

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse/shc1.jpg/full[/IMG]

Sasha F (Next chapter/Minus is more rec)

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse/sashaf.jpg/full[/IMG]

Sasha F, 32 vuotta, joista 14 vuotta on vietetty levysoitinten takana. Näiden vuosien aikana kertynyt huippuluokan tekninen osaaminen on vienyt hänet Suomen lisäksi soittamaan myös Euroopan suurimpiin konemusiikkitapahtumiin. Sasha F:n soitossa hardstyle, hardcore ja hard trance yhdistyvät kovaksi keitokseksi, joka takaa onnistumisen tanssilattialla ilta toisensa jälkeen.

Millenium ja Flipside-klubien residentti Sasha F on soittanut monien kansainvälisten klubibrändien Suomen kiertueilla, kuten Gatecrasher, Sundissential ja Nukleuz. Hän on vakiodeejiinä myös niin Venäjällä, Virossa kuin legendaarisissa Full Moon Partyissa Thaimaassa. Englannissa Sasha F:ää on voinut kuulla mm. Headcharge, Riff Raff, Hardstyle United, Logic ja God´s Kitchen-klubeilla, Hollannissa mm. Illegal Vibesja Audio Shock-bileissä, sekä monissa muissa tapahtumissa ympäri Eurooppaa. Suurimpina keikkoina mainittakoon esiintyminen Berliiniin Loveparadessa 2006, sekä Hollannin Dance Valleyssa tänä kesänä.

Pohjois-Amerikan Invasion Tourilla Sasha F teki 20 keikkaa 40 päivässä.

Sasha F on soittanut monien tunnettujen ja legendaaristen artistien kanssa. Näistä voisi mainita seuraavat nimet: Andy Farley, BK, Dean Facer, Oberon, Captain Tinrib, Lady Dana, Chris Liberator, Jeff Mills, Dan Baseley, Dark By Design, Paul Glazby, John 00 Fleming, Kai Tracid, Sol Ray, Lisa Lashes, The Knuckleheadz, Chris C, AJ Gibson, Sarah G, Nick Sentience, LAB 4, Trance Generators, Tatanka, Zany, Yoji Biomehanika, Headhunterz, Evil Activities, Neophyte, Angerfist, Paul Elstak…


Releases:
E.C.T. / Kong (2 versions) Aztec 2001
E.C.T. / Kong (12") Aztec 2001
ECT / Kong (12", W/Lbl, Promo) Aztec 2001
Haulikko / Beat Me Up (12") Bass City Recordings 2001
Mentall (12") DP Recordings 2001
The Finland EP (12", EP) Ef.adrine 2001
The Finland EP (12", EP, W/Lbl) Ef.adrine 2001
Get Loose / Invincible (12") Next Chapter 2008
Stop! And Listen (12") Tersikore 2008
Summer Feelings / Education (12") Next Chapter 2008
Heaven above - bazz implant 2008
Spirits & souls/ on fire Butterfly 2008
Trauma (12") Sigma Records 2008
Boozed Nightmares (12") StraightOn Recordings 2009
Crypsis vs Sasha F -Get hit - miinus is more records 2009
The Machine vs Sasha F -No mad soul seismic records 2009

Remixes:
Along With The Melody (12") Overlord Records 2006
Stompin (12") Tunnel Records 2007
Rushtex Chainsaw massacre (Sasha F vs Ramp remix) Gbh records 2009

**********************************************

E-524 (RESIDENT GOON)

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse+promos/E-524.jpg/full[/IMG]


Aiemmissa Spacehouse-tapahtumissa tanssijoita hurmokseen piiskannut E-524 saapuu tuuraamaan Yediahia ja varmasti tunnelma on jälleen kuuma ja euforinen, kun deejii ja yleisö antavat kaikkensa.
E-524:n dj-ura alkoi vuonna 2004 ug-bileistä ja tuolloin hänen soundinsa oli melodista psy-trancea. Jonkin ajan jälkeen tyyli alkoi kuitenkin kulkeutua kohti synkempiä ja rankempia sävyjä psy-trancen mustemmalle laidalle. E-524 ei koskaan ole halunnut tehdä mitään puolitehoilla, vaan kovan harjoittelun tulos on myös kuultavissa keikoilla, joten tule paikalle ja aisti 100 prosenttista psykedeelistä energiaa! 


Dj Street (RESIDENT GOON)

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse%20promos/dj%20street.jpg/full[/IMG]

Monelle paikalliselle bilettäjälle Dj Street, eli Markku Saikkonen on varmasti tuttu Kotkan Seurahuoneelta, jossa hän on jo vuodesta 2005 tarjonnut ihmisille maistiaisia myös klubimusiikin saralta ja täten ohjannut uutta, verestä reivaaja-ainesta klubikulttuurin pariin. Itse levyjen pyörittämisen mies aloitti vuonna 2004.

Dj Streetin edellinen suuri rakkaus oli Euroopan rave-areenoiden suosikkisoundi, hardstyle, josta tyyli on suuntautunut kohti italialaista, nostattavaa hard trancea, kuin myös UK hard trancea, sekä rokkaavaa electro-housea. Dj Street on Spacehouse-klubin perustajajäsen ja resident-dj. The School Of Hard Knocks-bileet päättävässä setissä hän vie teidät matkalle UK- soundin syövereihin. Kädet kattoon!


Dj Baty (RESIDENT GOON)

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Muuta/BATY1.jpg/full[/IMG]

Dj Baty ei muista milloin tarkalleen oikeastaan aloitti levyjensoiton. Hän sanoo sen olleen harrastuksena jo hyvin kauan aikaa. Toki Batyllakin on omat esikuvansa ja inspiraation lähteensä. Ne löytyivät aikoinaan ravintola Harlekiinista Varkaudesta ja Donna K:sta Kouvolasta, kaupungista jossa Baty vietti suurimman osan elämästään ennen muuttoa Kotkaan.

Kouvolan klubihistoria ei kalpene yhtään muiden kaakkois-suomalaisten kaupunkien rinnalla. Aina on jotain tapahtunut, milloin enemmän ja milloin vähemmän. Oman osansa klubikulttuurin pyörittämisessa on myös Batylla, jonka Trance Connection illat toivat kaupunkiin soittamaan kovia suomalaisia tiskiukkia pitäen samalla hardimpien soundien lippua yllä muuten hieman house-voittoisessa skenessä.

Itsekin Baty vannoo napakamman soundin nimeen. Hard trancesta ja hard housesta hän on siirtynyt enemmän psyken ja goan maailmaan, mutta edelleen tarvittaessa irtoaa setti vaikka Suomi-freeformia, tai pettämätön valikoima monipuolista klubisoundia klassikoista tähän päivään. Tänä iltana tämä kotkalaistunut ex-kouvolalainen klubivaikuttaja soittaa juuri rakastamaansa psy/goa-soundia, samaa mikä villitsi juhlakansaa jo Club Terrazalla Kotkan Meripäivillä.


Individual (RESIDENT GOON)

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Muuta/indi.jpg/full[/IMG]

Kraftwerk ja Radiomafian Avaruusromua-ohjelma. Siinä vaikutteet, jotka saivat Individualin, eli Tero Taxellin innostumaan elektronisesta musiikista 2000-luvun taitteessa metalli, punk ja rockdiggailujen jatkeeksi. Ensiksi oltiin kixu, sitten polc, kunnes kerran palattiin Dj Orkideaa kuulemasta Lappeenrannasta ja sattumalta cd-soittimeen eksyi Sven Väthin Sound Of The Second Season-miksaus. Jos oli levy täynnä kovia raitoja, oli yksi kappale kuitenkin ylitse muiden. Dj Sufflemasterin Geylang. Kadonnut heimo alkoi siitä hetkestä lähtien johdattamaan hitaasti, mutta varmasti teknon tehdasrytmien maailmaan.

Pari vuotta sitten eksyivät levysoittimet vihdoin viimein myös Individualin kotiin ja nyt on keikkaa takana Kotkan lisäksi myös Helsingissä, Lahdessa ja Etelä-Savossa.. Tässä tapahtumassa Indi soittaa lämmittelysetin, jossa techimmät raidat saavat jäädä hyllyyn.


**********************************************

Timetable

Klo 02:30-03:30 Sasha F (Next chapter/Minus is more rec)

Klo 01:30-02:30 Dj Street (DI FM, Spacehouse)


Klo 00:30-01:30 Baty (Trance Connection)

Klo 23:30-00:30 E-524 (Efekti ry./ Spacehouse)

Klo 22:00-23:30 Individual (Spacehouse)


**********************************************

Linkkejä

Sasha F
Dj Baty
Dj Street
Individual
Ravintola Bepop
Ravintola Amarillo

**********************************************

Info

Paikka
Ravintola Bepopin Suomipop-tila@ Sokos Hotel Seurahuone, Kotka
Ajankohta
Perjantai 21.8.2009
Aika
Klo 22-04
Liput
Sisäänpääsy 6 euroa, mutta vihreällä S-Etukortilla tai Funcardilla vain 2 euroa koko illan! Kyseisillä korteilla myös muita virkistäviä etuja.
Ikäraja
K-18
Äänitekniikka
Dj Antza
Valotekniikka
Silto Lights
Deco
Spacehouse decorations
Yhteistyössä
Ravintola Bepop, Ravintola Amarillo, AK Sound, Kauppakeskus Pasaati