Club Terraza Opening Party

  From until  
Toriterassi, Kotka  
house, techno, trance

Beach X -dj-set (Finity Recordings), Chenny (New Talent), Dj Street (Spacehouse), Doolae (wednesday?), Caro² (Fiilis), Individual (Spacehouse)

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Club%20Terraza/terrazafl2.png/full[/IMG]

Summer Alert!

Club Terraza ottaa varaslähdön pitkään kuumaan kesään ja avaa klubikansan terassikauden 9. toukokuuta Kotkan kauppatorin Toriterassilla. Viime kesänä kaksi kertaa järjestetty Club Terraza rokkaa tänä vuonna torilla neljän tapahtuman voimin. Terrazan sammakkoprofessorit ja muut huru-ukot painavat pitkää päivää varmistaakseen, että ilmojen haltijat suosisivat näitä iltojamme.

Club Terrazan avaa Dj Street ja ensiesiintymisensä suorittava, uusi dj-kyky iki-ihana Chenny rokkaavalla elektrohousella. Siitä jatkavat herrat Funk ja Groove, eli todellisen kesähousen lähettiläät Caro² ja Doolae. Jo yli kymmenen vuotta melodisen ja sielukkaan housen ilosanomaa levittänyt Caro² saa aisaparikseen mm. wednesday?-klubista tutun Doolaen diskohouse-soundillaan.

Spacehouse-residentti Individual tarjoilee seuraavaksi teknomiehen käsityksen terassisoundista.

Helmikuun Spacehouse-tapahtumassa ensimmäisen livensä soittanut trancetrio Beach X nostattaa lopuksi käsiä kohti taivasta ja tällä kertaa levysoitinten takana. Luvassa on kahden tunnin setti sitä soundia mistä Beach X:n omat tuotannot ovat saaneet innoituksensa. Tykkejä raitoja progesta tranceen. Anthemeita ja kesää unohtamatta. Jos missasit Beach X:n setin helmikuussa, niin pidä huoli, että nyt olet paikalla.

Olet lämpimästi tervetullut Club Terrazaan!

Line-up:
Klo 20-22 Beach X -dj set (Finity Recordings)
Klo 19-20 Individual (Spacehouse)
Klo 17-19 Caro² & Doolae (Fiilis/ wednesday?)
Klo 16-17 Dj Street b2b Chenny (Spacehouse/ New Talent)

Info:
    Tapahtumapaikka: Toriterassi keskellä Kotkaa
    Aika: 9.5.2009
    Kesto: klo 16-22
    Liput: 0 euroa
    Ikäraja: Sallittu

Yhteistyössä: Kotkan Toriterassi, Ohjelmapalvelu Wombat, Kopio Niini, Ravintola Bepop - virallinen Club Terraza jatkopaikka