Renegade & Basso esittävät: Xmas 2008 & MONIKA KRUSE (Berlin) He

  From until   Tickets 9€   Age limit: 18  
Helsinki Club, Helsinki Techno City  
acid, drum'n'bass, elektro, house, trance, techno,

MONIKA KRUSE (Terminal M, Berlin) 2 hour set
ELIOT NESS 2 tunnin teknosetti
DJ MUFFLER 3 hours
MILLA LEHTO 3 hours

monika19.jpg

RENEGADE & BASSO esittävät Xmas 2008 &
MONIKA KRUSE "Changes of perception" -albumikiertue

Renegade-klubi aloitti 3 vuotta sitten Helsinki Clubilla Dave Clarken & Marco Baileyn ollessa pääesiintyjinä. Nyt heitetään jälleen löylyä kiukaalle kun Renegade palaa "kotiin" Basson & Renegaden tuutatessa samaisessa paikassa yhteiset, armottomat joulujuhlat kansalle kolmeen bailutilaan. Tarjolla on piparin lisäksi poikkeuksellinen juhlailta ja ohjelmisto.

monika16.jpg

RENEGADE & BASSO esittävät X-mas 2008
Helsinki Club
Friday 12.12.2008 | 22-04 | K18
Presale törkeään joululahjahintaan 9€ (+bf) Street Beatistä.

MONIKA KRUSE (Terminal M, Berlin) 2 hour set
ELIOT NESS 2 hour techno set
MILLA LEHTO 3 hours
MUFFLER 3 hours

Renegade residenssi xploitec VJs loihtii screeneille muikeaa silmänruokaa.

Lahjana lisäksi kaikille 15.11. Renegade Pendulum -tapahtumassa olleille, kyseisellä pääsylipulla kaveri mukaan ilmaiseksi!

monika17.jpg

Happy XXX-mas

Giganttisen Pendulum-keikan jälkeen palataan takaisin intiimimpään klubiympäristöön ja toisenlaiset juhlat odottavat joulukuussa kun yksi maailman tunnetummista naispuolisista techno dj'stä saapuu ensivisiitille Suomeen ja Renegade-klubille.

From Berghain/Panorama Bar to Club Watergate Berlin...

Monika Kruse syntyi Berlinissä, aloitti DJ-uransa jo vuonna 1991, ja opiskeli musiikkia, työskennellen levy-yhtiössä tuotantopuolella ja järjestellen bileitä ympäri Saksaa 90-luvun alkupuolelta saakka. 94 alkoi maailmanvalloitus, joka kattoi kaikki mantereet ja siitä lähtien viehättävä saksalaisneito on ollut yksi arvostetuimmista – ja tänä päivänä varmaankin planeetan arvostetuin – naispuolinen tech house-DJ. Tiuhaan koluttuina ovat suurimmat bileareenat Japanista Jenkkeihin, Australiasta Ibizalle ja Eurooppaan, joiden nimekkäimmät klubit ovat toimineet hemaisevan berliiniläisneidin leikkikenttinä jo yli 15 vuoden ajan. Hän on toiminut residenttinä useissa Saksan tunnetuissa klubeissa ja on nykyään vakiovieras mm. maineikkailla “Berghain/Panoramabar” ja “Watergate” -klubeilla kotikaupungissaan Berliinissä.

Viime vuonna Monika äänestettiin Saksan klubiraamatun Raveline-magazinen yleisöäänestyksessä maan neljänneksi suosituimmaksi DJ:ksi. Monika tekee yhteistyötä lukuisien nimekkäiden tech house/electro-artistien kanssa, mukaanlukien Gregor Tresher, jonka kanssa hän loi uuden, juuri julkaistun albuminsa "Changes of Perception". Helsinkiin neitosen tuo juurikin tämän albumin paraikaa käynnissä oleva kiertue.

Määrätietoinen Monika perusti yli 10 vuotta takaperin kaksi levy-yhtiötä, joista “Terminal M” on edelleenkin yksi teknomaailman tunnetuimpia labeleita. 1996 hän julkaisi ensimmäisen oman 12-tuumaisen, ja siitä eteenpäin levytysura on ollut erittäin aktiivista: albumeita, seitsemän mix-kokoelmaa ja tusinoittain singlejä ja remixejä teknomaailman huipuille. Hänen omat julkaisunsa ovat saavuttaneet teknon saralla kohtuullisen harvinaista listasuosiotakin, mm. Espanjan Top 20 ja Hollannin virallisilla listoilla. Monika on ollut aktiivinen monilla rintamilla. Hän mm. käynnisti konemusa-ihmisten järjestön rasismia ja väkivaltaa vastaan.

monika15.jpg

World's leading female techno DJ for the first time in Finland.

Renegade has been hosting a couple of extraordinary events at various venues since 2005, when the game was opened with an American house legend, the "filter king" DJ SNEAK from the Strictly Rhythm label. Since then, Renegade has hosted numerous sold out nights with the likes of Pendulum, Noisia, Dillinja, the legendary house & techno icons Dave Clarke, Marco Bailey, Robert Armani, Mauro Picotto, DJ Rok, Jaydee, Farley "Jackmaster" Funk and hip hop supastars Q-bert, Afrika Bambaataa, Jazzy Jeff, with special appearances from Princess Superstar, Junior Vasquez and many others.

http://www.terminalm.com/
http://www.monikakruse.com/
http://www.renegade.fi/

“Absolut Kruse”
&feature=related

monika14.jpg