[reiv:] 4V synttärit - Last train to Trancentral!

  From until   Age limit: 18   http://www.reiv.fi  
Rose Garden, Helsinki  
acid, breaks, chill, drum'n'bass, elektro, house, psy, techno, trance,

ELIOT NESS [reiv:]
ROBERTO RODRIGUEZ (Fbi)
MILLA LEHTO (Renegade)
INFEKTO (Renegade, oldschool setti)
BURMA (Renegade)
HEALIUM LIVE (Jkl)
ALKEMIST (oldschool setti)
DIXON (oldschool setti)
UNIK (oldschool setti)
DCOM (oldschool setti)
PHYSICS (Basso)
SAKURA (oldschool setti)
MR PINK (oldschool 303 setti)
NEMO & WAXMAN (oldschool setti)
HALO (oldschool Goa trance setti)
KAIU

cop.jpg

[reiv:] 4V jubilee - Last train to trancentral!

OLDSCHOOL SETTEJÄ, BOOLIA, KAAKKUA, JA VANHOJA YSTÄVIÄ!
Aka: viimeiset reivit...

Palaamme ajassa taaksepäin neljän ja puolen vuoden päähän...aikaan jolloin maanmainio oldschool klubi [reiv:] syntyi. Itseasiassa klubin historia juontaa vieläkin kauemmas hyiseen syysiltaan vuonna 2003 Radio Helsingin studiolle jossa kaksi Helsingin alamaailman suvereeneinta vaikuttajaa kohtasivat dj Lil' Tonyn vieraillessa Eliot Nessin radiolähetyksessä. Lähetyksen jälkeen Tony tiedusteli jo promoottoriajat taakse jättäneen Nessin kiinnostusta Kerman keskiviikkoiltoihin ja residenttimme harkittuaan asiaa sekunnin verran käynnisti v 2003 projektin joka nykyään [reiv:]-nimellä tunnetaan.

Ensin pitkään puhtaana oldschool-klubina pyörinyt [reiv:] oli ensi metreiltään poikkeuksellisen menestyksekäs konsepti Suomen oloissa, täyttäen klubit ja areenat aina ääriään myöden ja rikkoen useita ennätyksiä oli kyse keskiviikko-, torstai- tai perjantai-illoista. Myöhemmin repertuaaria laajennettiin ja klubin vieraina onkin sittemmin nähty huikea joukko klubimaailman ikoneita aina Eric Prydzistä ja Mauro Picottosta Dave Clarkeen ja Junior Vasqueziin, ikimuistoisia iltoja DTM:sta Studio 51:een, Kaapelitehtaasta Caribiaan, sekä jopa aina Venäjän Tunnel-klubille asti.

Klubin huikea 5-vuotistarina niputetaan alkuvuodesta jonkinlaiseen "julkaisuun" ja uusi versio websitesta (mahtaisiko olla 5. sellainen) avataan vuodenvaihesssa kiitellyn web-veteraanin avustuksella, samalla kun jo nyt lähestyvien 5-vuotisseremonioiden koko ohjelmisto paljastetaan.

Mutta vielä tähän päivään... Samalla kun juhlimme hieman myöhässä rakkaan lapsemme 4-vuotissynttäreitä, kesän Studio 51:n onnettomien sattumien johdosta, [reiv:] jättää ainakin toistaiseksi hyvästit rakkaalle kotiklubilleen :( ...jossa jo kerkesimme viihtyä pitkälle toista vuotta ja kokea huimia hetkiä ja upeita esiintyjiä. Eli viimeinen [reiv:] Rose Gardenissa, ainakin tältä erää.

Näiden bileiden jälkeen tapahtuu [reiv:]-klubille merkittäviä asioita ja niin sanoaksemme "paluu kotiin", eli alkuvuodesta 2009 räjähtää. Tästä lisää myöhemmin :)

[reiv:] 4th anniversary @ Rose Garden
Last [train:] to trancentral!
Itsenäisyyspäivän aattona pe 5.12.2008 | 22 - 04 | K18 | www.reiv.fi
Ennakko, Street Beat 8€ sis bf
Koko talo auki, kolmessa tilassa tanssahdellaan ja transsahdellaan!
Synttärin kunniaksi happy hour kello 22-23: cidu, bisse, kuohari 1€ ja talon shotit 2€!!!

reiv_logo_birthday200.gif

Boolia, kaakkua sekä pientä purtavaa luvassa illan alkuun. Ohjelma pärähtää käyntiin jo heti 22:00, joten toivomme juhlalyleisömme saapuvan ajoissa paikalle, ja onhan synttärien kunniaksi luvassa talon lupaama pöyristyttävä happyhour 22-23. Saimme myös melko kattavan lineupin alkuperäisestä Kermaklubin vuoden 2004 hapokkaasta [reiv:] ohjelmistosta, joten nyt mennään hyvinkin lähellä niitä neljän ja puolen vuoden takaisia Kermafiiliksiä residenttimme Eliot Nessin johdolla. Mukana on harvinaisia speciaalivieraita joita ei enää nähdä useinkaan ravenäyttämöillä, ja monilta luvassa aitoa oldschool settiä. Fiiliksiä vanhoista [reiv:]eistä voi käydä myös tutkailemassa saitiltamme joka siis uudistuu vuodenvaihteessa: www.reiv.fi

Synttäreiden varmistuneet esiintyjät:
ELIOT NESS [reiv:] godfather
ROBERTO RODRIGUEZ FBI:n miehiä
MILLA LEHTO Suomen ykkös typy
INFEKTO harvinaisella oldschool setillä
HEALIUM aciiiid LIVE!
BURMA Renegaden D&B gangsteri
NEMO & WAXMAN oldschool kolinasetti
ALKEMIST oldschool booty funk setti
DIXON oldschool tekno setti
UNIK oldschool techno setti
DCOM oldschool setti
PHYSICS basson pojalta junkkaa luvassa
HALO oldschool goatrance setti
SAKURA oldschool setti
MR PINK oldschool acid setti!
KAIU