PUG presents: THE DAY X

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18  
Kuusisaari, Oulu  
, hard, house, psy, techno, trance, jotain

RX [Finrg], Texas Faggott [Exogenic Records], Miazu [People Of The Butterflies, Exogenic Records], Macio [Innowation], Peak [Age of Love], 5thSaint [Hki], NextAce [Absinth], Psydog [PUG], MZA [PUG], TrancePunk [PUG], Tapp [PUG]

THE DAY X HAS ARRIVED!

Kevään kovin klubitapahtuma Oulussa THE DAY X valtaa Kuusisaaren Paviljongin 12. huhtikuuta. Oululainen raskaan konemusiikin klubi PUG tuo lavalle kymmenen kovaa kotimaista deejiitä.
Kaksi kerrosta, kaksi tanssilattiaa sekä loistavat dj:t ja ennen näkemätön uv-decotus takaavat illan, joka muistetaan vielä pitkään.



Maistiaisia tulevasta videoklipin muodossa:
VIDEO CLIP (Quick Time)
VIDEO CLIP (Flash video)
VIDEO CLIP (Google video)
VIDEO CLIP (YouTube video)


DJ RX
DJ Rx eli Ville Sorsa on vuonna 1997 musiikillisen uransa aloittanut tunnettu suomalainen hard dance-, hard nrg- ja freeform-musiikkiin keskittynyt tiskijukka/tuottaja. Hän on tuottanut musiikkia mm. Electrolysis Recordsille sekä vuonna 2003 perustetulle FINRG Recordingsille, jonka hän omistaa yhdessä Carbon Basedin jäsenten kanssa. DJ Rx kuuluu yhdessä Carbon Basedin, Re-formin, Epilimin, Pain on Creationin ja Alek Száhalan kanssa suomalaisen rankan konemusiikin avainjäseniin ja kehittäjiin.

DJ Rx - Frozen Flame

FINRG


TEXAS FAGGOTT
Texas Faggott on suomalainen suomisaundia tuottava kaksikko, jotka tunnetaan taiteilijanimillä Tim Thick ja Pentti Slayer. Yhtye on yksi tunnetuimmista suomisaundi-tyylisen psykedeelisen trancen tuottajista. Se julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa australialaisella Psy-Harmonics -levy-yhtiöllä vuonna 1999. Yhtye julkaisee musiikkia ja esiintyy myös nimellä Mandalavandalz. Tim Thick on lisäksi toinen jäsen Shiwa 2000 -kokoonpanossa. PUG tarjoaa teille yhtyen päähahmon eli Tim Thickin Ouluun.

Texas Faggott - Back To Mad


MIAZU
Dj Miazun haave soittaa levyjä alkoi varhain ja hän pääsi toteuttamaan näitä unelmia vuonna 2003. Siitä asti jokainen tapahtuma on vahvistanut hänen tuntemuksiaan mitä musiikin pitää olla ja kuinka se voi vaikuttaa ihmismieleen. Psykedeeliset vibat ja sen tuoma energinen tunnelma on parasta mitä hän voi ajatellakkaan tanssilattialla. Musiikki antaa todella voiman sekä ilon elämään. Hän on tällä hetkellä Exogenic records labelin DJ sekä järjestää tapahtumia People of the Butterflies nimen alla . Myös yhteistyö muualle eurooppaan on tuttua ja sieltä iskee väkisinkin uudet tuulet ja visiot. Rakkaus musiikkiin ja ihmisiin välittyy ja tässä kaikessa DJ on itse se kanava, mikä saa maailman räjähtämään palasiksi.

Miazu @ Gaggalacka

...sekä muita pohjoisessa jo tunnettuja soittajia.

Venue: Kuusisaari, Oulu
Date: 12.04.2008
Time: 2000 - 0300
Price: 10e + service (Cash, Bank cards and Visa Electron)
Age: K18

UV-decorations by: PUG
Fireshow: murrinalle


LINEUP

Yläkerta:
0130 - RX [Freeform]
0030 - MZA b2b Macio [Hard NRG]
2300 - Texas Faggott [Psytrance]
2200 - MZA b2b Macio [Hard Trance]
2100 - Tapp [Hardstyle]

Alakerta:
0130 - Miazu [Psytrance]
0030 - Psydog b&b NextAce [Dark Psy]
2300 - Peak [Old Skool Hard House ]
2200 - Psydog b&b NextAce [Psytrance]
2100 - TrancePunk [Hard Trance]
2000 - 5thsaint [Uplifting Trance]



More info:
http://www.kuusisaari.net
http://www.dj-rx.com
http://www.myspace.com/texasfaggott
http://www.myspace.com/miazu
http://www.djpsydog.net

Official The DAY X Pre-party
http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=13308