Drum and Bass MASHUP II

  From until   Age limit: 18  
mbar, Helsinki   Show map

quadra,matic,nuance,wisby,Jaywink,Xer,physics,elysion,swithcone,samlainio,muffler,laos

On taas aika nostaa kissa pöydälle ja silittää siltä turkki kiiltäväksi. Kissan nimi on junkka ja pöytä on mbarissa. Silittäjiä tulee olemaan monta.

Tarkoituksena on siis järjestää drum and bass musiikista kiinnostuneiden gettogether/tapaaminen/tivoli, jossa esitellään eri tyylisuuntien dj:tä ja genren uusia sekä vanhoja kykyjä. Meininki tullaan toteuttamaan melkolailla open decks tyylisesti, tosin tietyllä kontrollilla. Soittelut aloitetaan jo klo 20 ja valomerkki tulee joskus 03. Ensimmäinen massivisen menestyksen saavuttanut LABOUR DAY DNB MASHUP pidettiin viime vappuaattona ja tällöin soittamassa oli yli 20 dj:tä. Vielä kerran kiitos kaikille silloin vierailleille levylasseille! *hymy*

Jos haluat tulla soittamaan heitä minulle tietoa itsestäsi ja linkki miksaukseesi. Ei tarvitse olla erityisesti tätä tarkoitusta varten tehty miksaus vaan promomiksaukset, etkoilunauhat, radioshowt, ym. kelpaavat mainiosti. Miksauksen toimittaneita tullaan preferoimaan dj:den "valitsemisessa". Miksauksen pituutena vähintään 30 minuuttia ja formaatti mp3 tai ogg. Muina vaatimuksina dj:n täysi-ikäisyys ja miksauksen tyylisuuntana drum and bass. Ai niin mbarissa soitetaan sit ainoastaan vinyyliä tai cd:itä. Serato/fs/ym sydeemit ei tule kyseeseen.


Deadline miksauksille 25.9.!

infot osoitteeseen d-bex ät largeamountofsoul.net

Tällä hetkellä lineuppiin vahvistettu jo:

vvr
upi
trisector
Rumbus
merce
gnizhak
oblivius
elysion
switchone
samlainio
danger dog
antoniomikael
Wispy
docius
nuance
Jaywink b2b Xer
quadra
physics
burma
matic
muffler

sekä tapahtuman hostit LAOS-kollektiivin dj:t abraham, d-bex ja jayem.


Mesta: mbar, lasipalatsi, helsinki
Aika: 20 - 03
Hinta: 0