Fusion Drive presents: FALLOUT

  From until  
UG, Helsinki  
, hard, house, psy, techno, jotain

Damien [Tr3oX]
Idi
Indigo [Sininen]
Kolibriscope [Elixiria Records]
Node [Deepscan, Elixiria]
Sir Paramount [Fusion Drive]
Tyranoid/Strongstream LIVE [Fusion Drive]



Ydinlaskeuma. Oletko suojassa?

Peruskallioon on louhittu turvapaikka, jossa soihdut vielä palavat. Viimeisellä reunalla kivi ja tuli, metsä ja musiikki ovat kaikki mitä on. Tervetuloa matkalle tummasävyisen housen, progen, teknon ja psyken kautta rankempaan soundiin ja auringon noustessa takaisin. Niin kauan kuin tanssijoissa riittää virtaa, musiikki ei lopu kesken.


Matkaoppaina:


indigo.gif
Indigo [Sininen]

Indigo on hypnotisoinut maagisilla rytmeillään pahaa-aavistamattomia mieliä jo vuodesta 1996. Falloutissa hän räjäyttää elektronisen heimon tajunnan salaisella sekoituksellaan tribaalia teknoa ja tummaa psytrancea.

http://indigo.sininen.piste.org




damien.gif
Damien [Tr3oX]

Damien menetti sydämensä Thunderdome-gabberille ja ensimmäisen aallon trancelle 90-luvun puolivälissä. Tämä Tr3oXin jäsenenä vaikuttava dj on ehkä parhaiten tunnettu rankemman tyylin seteistään, joita on viime aikoina kuultu bileissä vain harvoin. Rakkaudella valittu ja taidolla miksattu pauke pitää tanssijat liikkeessä!




idi.gif
Idi

Idi asui 90-luvun lopulla Australiassa, ja paikallinen teknokulttuuri teki häneen suuren vaikutuksen. Innostus ei laantunut kotimaassakaan, päinvastoin, sillä mies on pyörittänyt levyjä ja ollut mukana järjestämässä bileitä viimeiset viisi vuotta. Hänen settinsä polveilevat progressiivisesta ja full on psy-trancesta groovaavaan teknoon.




kolibriscope.gif
Kolibriscope [Elixiria Records]

Auringonnousu on Kolibriscopen hetki, jolloin hän antaa psyken virrata. Hän varioi settiään lennossa bileiden tunnelman mukaan, ja musiikissa on kirkasta energiaa sekä kaikuja luonnosta.




node.gif
Node [Deepscan, Elixiria]

Node on tanssittanut elektronisen musiikin kuuntelijoita vuodesta -97. Hän on intohimoinen housen ystävä, muttei ole unohtanut takavuosien psykehörhökauttaan. Nykyään musikaalinen ulosanti liikkuu proge/tech/electrohouse -genreakselilla, nyrjähtäneiden rytmien ja paksujen bassolinjojen saattelemana.




SirParamount.gif
Sir Paramount [Fusion Drive]

Sir Paramount on viihtynyt konemusiikin parissa kymmenisen vuotta, mutta vasta toissa syksynä hän päätti tarttua härkää sarvista ja aloitti levyjen soittamisen. Tähän mennessä hän on esiintynyt lähinnä pienimuotoisissa UG-bileissä ja kesätapahtumissa, joten nyt on otollinen aika nostaa vaihdetta. Musiikillisesti tämä aatelinen liikkuu progressiivisen housen maailmassa, toisinaan tyylilajin rajoja rikkoen.




tyranoid-strongstream.gif
Tyranoid/Strongstream LIVE [Fusion Drive]

Tyranoid/Strongstream -duon musiikillinen tausta löytyy metallista ja industrialista, mikä kuuluu kaksikon impulsiivisessa hard dancessa. Bändi, jonka ensimmäinen kaupallinen julkaisu ilmestyy lähiaikoina, ottaa musiikkiinsa vaikutteita monista genreistä sekä elokuvien ja tietokonepelien äänimaailmoista. Energinen lavashow ei jätä kylmäksi!

http://www.tyranoid.net


Soittoajat:

22.00-23.30 Sir Paramount
23.30-00.45 Node
00.45-02.00 Indigo
02.00-03.15 Idi
03.15-04.15 Tyranoid/Strongstream live
04.15-06.00 Damien
06.00-08.00 Kolibriscope

hr.gif
Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä Fusion Driven profiilista yksityisviestillä/kommentilla.