BATTERY SOUND SYSTEM

2 posts, 1 page, 5,683 views

Battery Sound System

Posts: 2

#1 • • Edited Battery Sound System
b_sound_logo_400px.jpg


BATTERY SOUND SYSTEM Battery näkyy ja kuuluu vuoden 2010 johtavissa underground-tapahtumissa. Tuttu energia pitää liikkeessä myös tanssilattialla tarjoamalla tapahtumien järjestäjille ja yleisölle Suomen parhaan äänentoiston.

Battery Sound System koostuu tämän hetkisen DJ-kulttuurin kovimmasta tekniikasta: Funktion Onen high end -äänentoistosta ja maailman halutuimmista Pioneer Pro DJ -tuotteista. Kun puhutaan äänentoistosta, Battery tarjoaa parasta mitä rahalla saa. Ja mitä tapahtumiin tulee, Batterylle kelpaavat vain parhaat bileet. Olipa kysymys reggaesta, hip hopista, teknosta, trancesta tai housesta, löydät meidät eturivin tapahtumista ja kaupungeista. Sound System on bileiden sykkivä sydän, sillä parhaat klubit syntyvät vain parhaista soundeista!



FUNKTION ONE Brittiläinen Funktion One tarjoaa maailman johtavaa äänentoistoa maailman johtavilla klubeilla kuten Space ja Pacha (Ibiza), Lux (Lissabon) ja Cielo NYC. Live-keikoillaan Funktion Oneen luottavat Jamiroquai, Massive Attack, Moloko, Chemical Brothers, Badly Drawn Boy ja monet muut urbaanit artistit. Lukuisat patentit ja palkinnot kertovat alan arvostetuimmasta klubiäänentoistosta, jonka taustalla kuuluu yli 30 vuoden rautainen kokemus.



PIONEER PRO DJ DJ-soitinten edelläkävijä loi alan standardit monien muiden jäljittelemällä CDJ-sarjalla. Tänään Pioneerin soitin löytyy käytännössä jokaisen itseään kunnioittavan DJ:n raiderista. On kulunut 15 vuotta, ja maailma on muuttunut. Uusi DJ-sukupolvi tarvitsee uudenlaisen työkalun, jonka myötä alan standardit kirjoitetaan jälleen uusiksi. Pioneerin vastaus on uusi CDJ-2000 -multiformaattisoitin, joka toistaa musiikkia lukuisista eri lähteistä. Maailman halutuin klubisoitin on siirtynyt digitaaliseen aikaan.



Battery Sound System -laitteet CD Soittimet: Pioneer CDJ-2000
Levysoittimet: Technics SL1200
Mikseri: Pioneer DJM 800
Yläpäät: Funktion One Res 4 / Res 5
Subwoofers: Funktion One F121 / F218
Päätevahvistin: Funktion One E series
Monitorit: Aura Audio C15


Facebook PageLiity facebook ryhmäämme, ja pysy Battery Sound Systemin liikkeissä mukana. http://tinyurl.com/ycgql3b


www.batterydrink.com
www.funktion-one.com
www.pioneerdj.com

Lisää informaatiota antaa Oded Peled: bss(at)revenue.fi / 0400 972769

B_sound_klubitus_400px.jpg
flatstick

Posts: 343

#2 • • Edited flatstick UG-/// Liquid Skies // Playaz Club

Replying to BATTERY SOUND SYSTEM:

Battery Sound System, 11.1.2010 12:03:
..

Battery näkyy ja kuuluu vuoden 2010 johtavissa underground-tapahtumissa. Tuttu energia pitää liikkeessä myös tanssilattialla tarjoamalla tapahtumien järjestäjille ja yleisölle Suomen parhaan äänentoiston.



Eli Battery siis virallisesti sponssaa myös enemmän laittomia tai vähemmän laillisia hippoi? =) Seksikästä! Suattais jopa löytyy uus venue *vink*

--
Rahat vai kolmipyörä?!
Don't fight the feeling..