BASSO PRES: DAS BOOTY 29.6.2007 @ helsinki

13 posts, 1 page, 2,642 views

Caro²

Posts: 5,301

#1 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
Voi hitto.. Pitänee ehdottaa, että noi Kotkan jantterit nimeä bileet uusiksi, käviskö "Basso-traditio" *lmao*
Holle

Posts: 793

#2 • • Holle Beach X Member
Niin...onkohan kukaan vaivautunut käyttämään seachia, tai vastavuoroisesti seuraamaan Kotkan eräiden bileiden nimeämistä jo muutaman vuoden ajan?
tumpsi

Posts: 2,553

#7 • • Edited tumpsi rekisteröitymätön

Holle, 23.5.2007 09:02:
Niin...onkohan kukaan vaivautunut käyttämään seachia, tai vastavuoroisesti seuraamaan Kotkan eräiden bileiden nimeämistä jo muutaman vuoden ajan?


how original.
oikeesti :D

moviesdasbootdirectorscev7.jpg


mä ymmärtäsin ton nillityksen jos klubin nimi ois vaik ässemmöllemmällemmöl.
Wiljams Blood

Posts: 275

#9 • • Wiljams Blood Bright Shades
"DAS BOOTY" TUO BILEET KAIVOHUONEEN KESÄPERJANTAILLE 1.6 - 10.8.

Perinteisesti Ravintola Kaivohuonetta terasseineen ja puistoineen on pidetty helsinkiläisten nuorten aikuisten kesäbilepaikkana numero yksi. Perinne vahvistuu tänä kesänä kun hommaan lisätään potkua Basson hyökätessä tonteille yhdistäen bileet ja FM-radion yhdeksi klubi-kokonaisuudeksi, joka kulkee nimellä "Das Booty".

Das Booty järjestetään 8 kertaa kesä, heinä ja elokuun aikana. Klubi alkaa terassilta 18.00 ja siellä soiva kesäinen musiikki lähetetään suorana 18.00 - 22.00 Bassoradion taajuudella 102,8 Mhz ja kaapelissa 105,9 Mhz. Sen jälkeen musiikki jatkuu sisällä kahdessa kerroksessa aamu neljään. Tyyleinä soivat HipHop, Bmore, House, Soul, Funk, Breaks ja Drum`n Bass. Tapahtumassa soittavat stadin mm. huippu djt: Anonymous, Muffler, K2, Fiskars, Wiljam, Zara, Sir Nenis, Infekto, Femi, 3rd, Ropeman, Smoodie ja monet muut.

Das Booty tuo lisäksi yhteistyössä Renegade -klubin kanssa kovan luokan ulkomaalaisia esiintyjiä tapahtumiin kolmesti kesän aikana. 08.06. klubin valloittaa moninkertainen Dj maailmanmestari Q-Bert (USA) ja 10.8 päätös tapahtumaan saapuu hiphopin isoisä Dj Grandmaster Flash (USA)

Kesäkuun ohjelma:

01.6 Pe 22.00-04.00 Kaivohuone
CLUB: FISKARS, NENIS, K2, WILJAM
TERRACE: KAIVON TERASSIN AVAJAISET
YLÄKERTA: MUFFLER & TENECHTICA
Liput: 8e K-20

08.6 Pe 18.00 - 04.00 Kaivohuone
CLUB: DJ Q-BERT (USA), ANONYMOUS, NENIS, WILJAM
TERRACE: ZARA, SMOODIE
YLÄKERTA: INFEKTO, FEMI
Liput: 12e K-20

29.6 Pe 18.00 - 04.00 Kaivohuone
CLUB: ANONYMOUS, ROPEMAN, K2, WILJAM
TERRACE: ZARA, MARYME
YLÄKERTA: TES LA ROK, DEAD-O
Liput: 8e K-20

DJ_Qbert_1.jpg

Q-BERT

DJ Q-Bert (Richard Quitevis) on herättänyt huomiota poikkeuksellisilla DJ-taidoillaan jo vuodesta 1985 saakka. Vuosien harjoituksen tuloksena Q-Bert on vienyt scratchaamisen taidon ennenkuulemattomiin ulottuvuuksiin. Idea levysoittimen käyttämisestä musiikki-instrumenttina on hioutunut Q-Bertin toimesta siihen pisteeseen saakka, että häntä katsotaan nk. turntablismin tärkeimpänä pioneerina. Legendaarista statusta tukee myös lukuisat peräkkäiset maailmanmestaruudet arvostetuissa DMC-DJ-kilpailuissa

Vuosituhannen taitteessa DJ Qbert toi yhdessä Invisbl Skratch Piklz -ryhmänsä kanssa turntablismin, kotoisammin levarismin suuremman hiphop-yleisön tietoisuuteen. Ryhmän jäsenten sittemmin jatkettua soolourillaan, DJ Q-Bert keskittyi kehittelemään taitojaan sekä myös alan laitteistoa. DJ Q-Bert on tehnyt yhteistyötä DJ-tarvikkeisiin erikoistuneiden Vestax- sekä Ortofon-merkkien kanssa, kehittäessään puhtaasti scratch-DJ:lle tarkoitettuja miksereitä ja äänirasioita.

Q-Bertin kädentaidot nähtiin Helsingissä viimeksi vuonna 2001. Kuuden vuoden kehityksen tulos tulee vähintäänkin mykistämään tällä kertaa.

Saavutukset:
# DMC USA Champion 1991
# DMC World Champion 1992
# DMC World Champion 1993
# DMC World Champion 1994
# DMC Judge 1995
# DMC DJ Hall of Fame (along with Mix Master Mike)
Holle

Posts: 793

#10 • • Holle Beach X Member

tumpsi, 23.5.2007 19:41:
---
Holle, 23.5.2007 09:02:
Niin...onkohan kukaan vaivautunut käyttämään seachia, tai vastavuoroisesti seuraamaan Kotkan eräiden bileiden nimeämistä jo muutaman vuoden ajan?

---

how original.
oikeesti :D


das_boot_ver1.jpg


mä ymmärtäsin ton nillityksen jos klubin nimi ois vaik ässemmöllemmällemmöl.

Aletaan nyt sit taas perinteinen Kotka-topic, kun täällä on näitä vähemmän varustettuja ihmisiä.
Laitetaan seuraavaks klubi uniitti tai rave; Tätähän sä ajat takaa, et lähden nillittämään lisää. Tuossa eräs herrrasmies pyysi anteeksi nöyrästi ja Das Bootin yhtenä järjestäjänä otan sen kohteliaimmin vastaan. Mut ei sun tumpsi isolla äo:llä varustettuna (tai sitten ei) tarvi tullla louskuttamaan poskiasia, kun asia kerran on jo kauniisti pyydetty anteeksi... (taas uus nimi listalle perkele!)
tumpsi

Posts: 2,553

#11 • • Edited tumpsi rekisteröitymätön

Holle, 23.5.2007 23:06:

Mut ei sun tumpsi isolla äo:llä varustettuna (tai sitten ei) tarvi tullla louskuttamaan poskiasia, kun asia kerran on jo kauniisti pyydetty anteeksi... (taas uus nimi listalle perkele!)


voi pientä :(
meniks sun intternetti nyt rikki
:( :( :(



edit: sen verran vielä lisää, et onpa tosiaan fiksua vetää toi kotkalaiskortti kehiin, ja alkaa oksentaan noita aivopieruja MUN näytölle.
eiks sun internetis saa olla eri mieltä?


(ihan vaan tiedoks sulle, että oon vastustanu lahtelaisten pressure-klubia useaan otteeseen, koska tampereella on pyörinyt jo paljon pidempään legendaariseksikin tituleerattu junkka-klubi joka kantaa samaa nimeä.
siltikin toi sun kekeilys on urpoo.
mut mitäpä vois odottaa kotkalaiselta kiksudeejiiltä. :D)
terraluna

Posts: 1,270

#12 • • terraluna Agentti

Holle, 23.5.2007 09:02:
Niin...onkohan kukaan vaivautunut käyttämään seachia, tai vastavuoroisesti seuraamaan Kotkan eräiden bileiden nimeämistä jo muutaman vuoden ajan?



Kaikella kunnioituksella: Bassolla on toi booty ollu bileiden nimissä esillä ennenkin, mm. Booty Bash oli muistaakseni Basso-possen järkkäämä bile, mielestäni Das Booty on vaan jatkoa samalle "teemalle". ;) Jos yhtään vieraita kieliä osaa, pertsa perusbilettäjäkin varmaan tajuaa, ettei kyseessä ole Kotkan bileiden Helsingin ekskursio vaan kahdet aivan eri bileet. Booty kun ei ole paatti, jossa on kirjoitusvirhe. Lisäksi kun tapahtumat järjestetään eri kaupungeissa, en näe miten ne voisivat myöskään syödä toistensa kävijäkuntaa. *piis*

--
I think you are ready
Freddie
now its time to join the party!

Daniel Braun

Posts: 1,626

#13 • • Daniel Braun wednesday?
voi rok rok.
Tumpsi vetää kyl pisteet himaan...
Mä ymmärrän kyl yleisen kevyen vittuilun noin niinku normaalisti, mut joku roti nyt sillekkin.
Mikäs siinä jos toiset haluaa leikkiä hiekkalaatikkosotaa jollain prkleen foorumilla...