Muutot ja kuljetukset pakettiautolla edullisesti

15 posts, 1 page, 14,411 views

kevis

Posts: 8

#1 • • kevis
Muutot ja tavarakuljetukset pakettiautolla. Kuljetukset tapahtuvat toyota hiacella 20e tuntihintaan sisältäen bensat sekä veikeän muuttomies PakuMikon. Lisää muuttomiehiä ja autoja saatavilla jos on tarvis.
Ota täällä yhteyttä tai soittele.

Mikko Puskala
gsm: 050 3778857
cHRISSe

Posts: 463

#2 • • Edited cHRISSe TURKU_BASEMENT
Kova on hinta...

(Onks hiacet bensakoneita...)

--
ô_ô

Mikki

Posts: 833

#3 • • Mikki

cHRISSe, 23.11.2006 23:27:
Kova on hinta...



Kuis ni?
Mikä olis mielestäs sopiva hinta
*autosta
*bensasta
*ukosta
? ? ? ? ?

--
Names are for friends, so I dont need one.

cHRISSe

Posts: 463

#5 • • cHRISSe TURKU_BASEMENT
5kymppiin saa jo 12m3 kokosen pakun vuorokaudeks. Miesten hinnoista en tiedä, ei ole tarvis. Mut elämä on.

--
ô_ô

ville

Posts: 3,780

#6 • • Edited ville olen oikeasti ujo
Halpaa toi on, koska työvoimaa mukana. Monet muuttofirmat laskuttaa vähintään 30e/h per kantoapu, yllättävän yleistä on 50e/h jos mukana paku. Tässä paku myös tulee kotiovelle ja lähtee sieltä. Vuokrapaku pitää aina palauttaa jonnekin, josta sitten taas pitää päästä kotiin.
Hitchhiker

Posts: 1,754

#7 • • Hitchhiker
Toin on kyllä tosi halpaa, koska yleensä noiden vuokrattavien pakujen hinnat pyörii pelkästään jo siellä 15 euron tietämissä (nimimerkillä juuri tullut haeskeltua noita pakuja). Ja sitten vielä tuo kantoapu, joka tuo juurikin sen 20-40 euroon/tunti.
0-scar

Posts: 760

#8 • • 0-scar Team Teknolipat :)

cHRISSe, 24.11.2006 10:26:
5kymppiin saa jo 12m3 kokosen pakun vuorokaudeks. Miesten hinnoista en tiedä, ei ole tarvis. Mut elämä on.



ja tos varmaa joutuu täydel tankillakin palauttaa??

ei oo kova hinta 20e/h

--
Jos joskus murhe painaa, se painaa, se painaa, voit silloin multaa kaivaa ja huolet hukuttaa!

cHRISSe

Posts: 463

#9 • • cHRISSe TURKU_BASEMENT

ville, 24.11.2006 11:06:
Halpaa toi on, koska työvoimaa mukana.



:D Eiks teil oo kavereita... Pari bissee mieheen kantopalkaks, halpaa o. Köyhät kyykkyyn hep.

--
ô_ô

Tapi

Posts: 1,437

#10 • • Edited Tapi Dreamstate

cHRISSe, 24.11.2006 12:26:
Eiks teil oo kavereita... Pari bissee mieheen kantopalkaks, halpaa o. Köyhät kyykkyyn hep.


Kuis vitun urpo sä oot?

Tiedäks mitä paku maksaa? Tiedäks mitä bensa maksaa? Kun noiden kulujen jälkeen pitäis vielä itsekin saada jotain, niin ton halvemmalla ei palvelua ole järkevää myydä.

Pariks tunniks paku ja Paku-Mikko ja muutama riuska kaveri, niin paljoo ton näppärämmin ja halvemmalla et muuttoa tee. Jos itellä ois tarvetta moiselle palvelulle, niin Paku-Mikko sais asiakkaan välittömästi.
loremipsum

Posts: 260

#11 • • loremipsum Furth3r
ja sit jos tota ei tee pimeenä niin ...

- verot
- auton lainan lyhennys
- vakuutukset

jos tekee pimeenä niin ... sit toi alkaa olee ok hinta.
Individual

Posts: 10,942

#12 • • Individual HYPNO!
Voisiko ihan aikuisten oikeasti perustaa jonkun yhteisen ja yleisen "Vittu, ku on kallista"- whinetys-topikin, ettei joka ainoa myynti tai palvelu-threadi mene tällaiseksi yleiseksi paskanjauhamiseksi hinnoista ja kuinka taas tämänkin tuotteen sai paljon halvemmalla viime viikolla konkurssipesästä Ulvilasta, kun meidän Tarmo-lähikauppias joi firmansa ja talonsa alta. Perkele!
ville

Posts: 3,780

#13 • • ville olen oikeasti ujo

cHRISSe, 24.11.2006 12:26:
:D Eiks teil oo kavereita... Pari bissee mieheen kantopalkaks, halpaa o. Köyhät kyykkyyn hep.



Koska en viitsi itseäni toistaa tässä pätkä jonka kirjoitin asiasta toiselle forumille:


Kuten sanoin, ikeatavaran kanssa hommalla ei oikeesti ole väliä, mutta kun huonekalujen arvo mitataan aika monessa kerrannaisessa suhteessa teknariin ja tämän lisäksi huonekalu saattaa olla uniikki (=antiikkia tai puusepällä teetetty) niin ei välttis innosta antaa sitä amatöörin kannettavaksi, oli se tyyppi kaveri tai ei.

Ei sinällään, että meidän kaverit olisi huonoja kantajia, mutta olisi ilkeää sanoa ennen muuttoa: "Tää painaa 100kg, on äärettömän hankala kantaa, uniikki ja maksaa xxxx euroa. Jos mälläät seinään, niin maksat sitten omavastuun korjauksesta". Tämä aiheuttaisi sekä itselle että kaverille ilkeän olotilan, eikä taatusti helpota muuttoa tai kaverisuhdetta :)

(isteasiassa just yhdellä tutulla kävi niin, että muutossa meni rikki esine kaverin kantamana. Eihän muuttaja tuota kehdannut karhuta, että lopulta muutto tuli maksamaan sen verran, että sillä olisi palkannut jo ammattimiehet tekemään kaiken)

Koko "nuoruus" on tullut tehtyä pelkkiä kaverimuuttoja ja tähän mennessä ne ovat olleet kaikessa suhteessa äärimmäisen hyvä ratkaisu. Jossain vaiheessa sitä kuitenkin saattaa todeta, että muutama sata euroa todennäköisesti säästää huonekaluja, kaverisuhteita ja aikaa sen verran, että sijoitus tuntuu varsin kannattavalta.

Jussin pointti ajasta on myös hyvä realisoida omaan tilanteeseen. Esim yksiön tavarat saa usein menemään kahdella pakulla. Jos siirtyminen kestää 30min niin homma on ohi puolessa päivässä. Mutta yksiön jälkeen jokainen huone vie helposti yhden pakureissua lisää. Suuren kolmion muuttaminen vie helposti 5 reissua ja jos yksi matka per suunta kestää vaikka 30min niin pelkästään siirtymisiin menee aikaa 10*30 = 5h. Tähän päälle pakun hakeminen+vieminen, kaverikuskaukset, tauot ja lastaminen niin suuren kolmion tavaroiden siirtäminen alkaa oikeesti lähentyä työpäivää ylityön kanssa. Vrt tätä rekkaan: lastaussaika ehkä 1/3 siitä mitä pakulla, kun tavaraa ei tarvitse tunkea ja siirtyminen 30min. Työmäärä vähenee helposti kolmasosaan siitä mitä pakulla eli sä ehdit purkaa kaikki muuttolaatikot siinä ajassa kun sä olisi pakulla ehtinyt vasta siirtää tavarat.

On tietysti makuasia laskeeko säästetylle ajalle arvoa. Itse kyllä arvostaisin Jussin tapaan sitä, että duunin jälkeen ei tarvitse ekana alkaa miettimään missä niitä puhtaita vaatteita oli tai mistä löydän veitsen, jotta saisi leikattua tomattia leivän päälle. Jussille varmaan myös merkkaa jonkin verran pieni lapsi, jonka kanssa riittää haastetta ilman muuttolaatikkoelämistäkin :)

Omalta kohdalta voisin sanoa, että seuraava muutto tulee tod näk olemaan samantyyppinen kuin edellinen eli yhdistetty muutama kaveri +ammattiapu. Itse+pari kaveria voi kantaa muuttolaatikoita tmv helposti siirrettäviä ja rikkoontumattomia esineitä. Ammattimiehet saa kantaa kaiken hankalan & rikkoontuvan & arvokkaan sekä vastata tavaroiden pakkaamisesta rekkaan.


Tottakai homma riippuu siitä millaisia huonekaluja ja kuinka paljon niitä löytyy. Kun nykyisin asuu kolmiossa, joka on sisustettu kohtalaisen laadukkailla (=painavilla) ja tyylikkäillä (=en halua että ne vaurioituvat) huonekaluilla, on pelkkiin kavereihin nojaaminen jo kavereiden kannalta ajateltuna pikkuisen sikamaista. Ja vaikka niitä kavereita joita voisi vaivata on kohtalainen kasa, on monella viikonloppuisin sen verran perhe/muuta aktiviteettia, että suuremman jengin kasaan saaminen ei ole ihan helppoa. Ja olisi aika sikamaista suorittaa raskas muutto parin kaverin voimin: "meillä on tässä 3000kg tavaraa, hissiä ei ole, mutta onhan meitä viisi tyyppiä. Mutta eiköhän kanneta, saatte kaksi bisseä!"

Esim viime muutossa kaverit oli kyllä auttamassa ja varmaan ovat myös tulevaisuudessa, mutta niin, että mukana on ammattilaiset jotka kantaa ne kaikkein paskimmat tavarat. Kavereiden kanssa voi sitten siirrellä pienempää ja helpommin kannettavaa tavaraa :)
Tanja K

Posts: 121

#14 • • Tanja K Ratakissat (RäYh)
Tää palvelu toimi hyvin *joo* Ja tilasin jo toisellekin keikalle.
¡ Previous post a couple of years ago !
kovas

Posts: 1,522

#15 • • kovas Kristo
Tuli käytettyä tätä jokin aika takaperin ja pitää kyllä suositella. Kaikki toimi niinku piti ja kuskista oli myös kantoapua :) ja mukava sälli!