Autoilu ja muut autokuskit

1 post, 1 page, 922 views

Bio

Posts: 4,429

#1 • • Bio The Bullies / Pinky

mayah, 8.8.2006 10:49:
---
Bio, 8.8.2006 10:27:
*grr*
---
Ps. Autoilemisesta ja muista autokuskeista on olemassa jossain topikki, tämän pointti on lähinnä näiden kolmen otsikossa esiintyvän liikkumistavan ristiriidoissa ja siitä pärisemisessä.



En löytänyt topikkia autoilusta, joten perustan tän sit. Jos sellanen on jo olemassa niin laittakaa mulle linkki ja tän voi sulkee. On pitäny jo jonkin aikaa perustaa tälläinen keskustelunaihe, mutta en oo vaan saanu aikaseks. Eli tänne voi kirjoitella kokemuksistaan liikeenteessä.

Tänään kun tulin töihin niin jälleen ihmettelin miks joillekin myönnetään edes ajokortti. Ajoin Merimaskusta Turkuun ja tiellä oli 80km/h nopeusrajoitus. Sit tulin kohtaan jossa toinen tie yhdistyi ajamaani tiehen liittymällä. Ni sielt tuli yks auto joka kaasutti kauheaa tahtia ja kiilasi mun eteen (mulla oli matkaa seuraavaan noin 3 auton pituuden verran) alkoi jarruttaa ja näytti keskaria. Siis mitä vittua!? Ite oikein ihmettelin et kuin rauhallisena pysyin, enkä kiinnittäny mitään huomiota siihen tyyppiin. En tiä sit mikä sillä oli ongelmana, ei varmaan ollut saanut poikaystävältään pippeliä.

Toinen asia mikä välillä kummastuttaa on taksi- ja bussikuskit, että miten ne ovat saaneet korttinsa. En nyt tarkoita jokaista, mut välillä jää kyl suu auki ihmettelemään miten törkeää käytöstä niillä on liikeenteessä, vaikka ovat ammattiautoilijoita. Kerrankin menin hakemaan kaverini äitiä kerrostalon pihalta kun hän ei jaksanu kavellä pitkään. No siin sit samal tuli taksikuski pihalle ja alkoi märisemään et miks jätän auton tähän, jos vaikka ambulanssi sattuis tulee. Sit alkoi viel märisee nykynuorisosta ja miks ne saa ajokorttia (se ite oli n. 50v mies). Ohan se totta et just sil hetkel, just sil 30 sekunnin ajalla olis voinu ambulanssi tulla, mut helvetti, ite hän oli kans siin pihal, vitun urpo läski. *dissaa*

Joopajoo.. ite en oo mikään täydellinen kuski, mäkin joskus töppään liikentees, se on ihan inhimillistä. Enkä ota loukkauksena sitä jos joku tööttää mulle, vaan moikkaan vaan sille viestittääkseni olevani syyllinen.