Maunula Elektronik III

  From until   www.facebook.com/…/1226029310913517  
Maunula-talo, Helsinki   Show map

La 23.11. klo 18
Maunula-talo
Metsäpurontie 4

Elektronisen musiikin minifestivaali tulee jälleen Maunula-talolle. Ikärajaton ja ilmainen tapahtuma tarjoilee pimeässä marraskuussa uutta ja vanhaa, kokeilevaa ja tanssittavaa elektronista musiikkia, ruokaa ja juomaa, videotaidetta ja dokumenttia alkuillasta puoleenyöhön.

Illan aikana esiintyy myös Recover Laboratory, joka tuo Maunula-taloon kummallisen, kauniin, hurmaavan ja monitaiteisen tapauksen.

--- KEUHKOT
Viime vuonna harmillisesti perunut Keuhkot paikkaa vahingon ja esiintyy Metsäpurosalissa poikkeuksellisesti Kake Puhuun, Mika Rintalan ja Jouni Jorosen triona. Kake Puhuu on saarnannut ihmiskunnan typeryydestä jo 80-luvulta lähtien, joten tuskin vältymme ojennukselta tänäkään iltana.


--- TAPA PAHA TAPA
Hiljattain Svart Recordsin kokoelman myötä ajankohtaiseksi palannut kotimaisen syntsapopin pioneeriyhtye sisältää maunulalaisia voimia.
&t=77s

--- MATRIX MIND
Mm. Organ-yhtyeestä tutun Pekka Tolosen HI-viruksen geneettiseen koodiin perustuva sävellysteos on visualisoitu Tapa Paha Tapan Otso Pakarisen toteuttamalla tietokoneanimaatiolla. Vuodelta 1988 olevasta teoksesta esitetään nyt Maunulaa varten säädetty versio.

--- CASIO G URL
Casio G url on yhden naisen, Tanja Paanasen, syntetisaattoribändi, jota innoittaa analogisynien lisäksi luonnonäänet, New Age sekä 1970-luvun kosminen musiikki.
&t=630s

--- SASHA & MIA
Kaksi äänivelhoa, Sasha ja Mia, keittävät myrskyn improvisoiduista melodioista, huminasta ja melusta.


--- ANNIINA AUF
Anniina Auf on tummaa ja kujeilevaa, elektronista dream poppia Turusta. Auf maalailee lo-fi -henkisellä musiikillaan kuvia unista, painajaisista, unelmista, sisäisestä kasvusta ja bailaamisesta. Ensimmäinen pitkäsoitto ilmestyi keväällä 2016. Tämän vuoden keväällä Auf on julkaissut Bad Roots musiikkivideon, sekä Photosynthesis EP:n.


--- FORCES
Forces on digitaalista äänimassaa ja jatkuvasti mutatoituvia algoritmisia rytmejä. Se on kuva- ja äänitaiteilija Joonas Sirenin kokeellinen elektroninen musiikkiprojekti, jossa eri elektronisten musiikigenrejen kappaleet pirstaloituivat vellovaksi abstrahoiduksi kudokseksi erilaisten livekoodaus- ja prosessointitekniikoiden avustuksella.


--- KEISKA
Keiska tekee nykivää ja kokeellissävytteistä, mutta mukaansatempaavaa klubimusiikkia. Keiska esittää Maunulassa uutta julkaisematonta musiikkia harvinaislaatuisella live-keikalla, joka saattaa saada vuorovaikutteisiakin piirteitä. Aikaisemmin hän on julkaissut musiikkiaan mm. Thrdeyevsn-kollektiivin, sekä saksalaisen Creamcake klubi-instituution kautta. Lisäksi hän on tehnyt DummyMag -lehdelle miksauksen Youtuben välilehtiä soittamalla.
www.soundcloud.com/keiska

--- SAMULI KEMPPI
Samuli Kemppi lukeutuu kansainvälisesti arvostetuimpiin suomalaisiin teknoartisteihin ja dj:hin. Samuli Kemppi on tuottanut yli 30 julkaisua syvää teknoa ja kokeellista elektronista musiikkia, sekä pyörittänyt omaa levy-yhtiötä ja Deep Space Helsinki- radio-ohjelmaa yhdessä Juho Kusti Karhusen kanssa. Samuli soittaa Maunulassa modulaari/hardware-pohjaisen livesetin.


--- TSRS
Miltä kuulostaa herskatekno vuonna 2019? TSRS kertoo sen musiikkiin sopivalla kirjastolavalla.
https://open.spotify.com/artist/4Vzm7GuLjrIdrTCHsGUlxu

--- VJ FELIPE GASNIER
Kahdesta edellisestä Maunula Elektronikista tuttu helsinkiläistynyt brasilialaistaiteilija Felipe Gasnier vastaa jälleen Metsäpurosalin videotaiteesta.
https://www.instagram.com/felipegasnier/?igshid=bb97digz8o6t

--- Dokumentti (2017, n. 20 min)
Mukana: Ilpo Numminen, Kuupuu, Minna-Kaisa Kallinen, Nuslux, Olli Aarni, Taneli Viljanen, Tsembla ja Uton.

--- RECOVER LABORATORY
Kiemurat, möykyt, toistuva liike, valuva valo, uteliaat olennot ja intensiivinen katse kujeilevat talon sopukoissa vierailijoiden kohdattavana ja löydettävänä. Performansseissa, interaktiivisissa installaatioissa ja ohikiitävissä hetkissä yhdistyvät nykysirkus, nykytaide ja musiikki luoden keitoksen, jonka yllä häilyy absurdi surrealismin tuntu.
https://www.recoverlaboratory.com/

Tapahtumassa on anniskelu, kasvisruokaa myy OmNam.

Yhteistyössä: Helsingin kaupungin yleiset kulttuuripalvelut.


@Positiiviset ry - HIV Finland on mukana pitämässä esittelypöytää, jolla on tarjolla mm. seksipositiivisia faktoja hivistä, tietoa prep-estolääkityksestä sekä huumehaittojen vähentämisen neuvoja. Tule kysymään omasta tai kaverin puolesta!

Favorites 1