TRELMU Support Night: Techno Take Over

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/276074149565425  
O'Hara's Freehouse, Tampere   Show map

ILLAN OHJELMISTO TARJOLLA KANNATUSMAKSUA VASTAAN:
TUKIMAKSU OMANTUNNON MUKAAN paikan päällä varainkeruu- lippaaseen (tai suoraan Mesenaatti.me:n kautta kampanjaan)
Illan artistit kantavat kortensa kekoon esiintymillä talkoovoimin, RESPECTIT SIITÄ! <3
Tamperelaista underground-teknokulttuuria vuosia ylläpitäneet Toiminto ja Joonas Aleksi laskeutuvat torstaina O'Harasin kellariin soittamaan musiikkitallenteitaan lowresin, yksin, Ässän ja Hellinin kanssa. Luvassa on harjaantuneella maulla poimittuja vinyylitallenteita ja oluita. Kuulo- ja makuaistien lisäksi silmille iloa tuo CGVJ Juippi, jonka livenä renderoidut visuaalit herättävät kellarin seinät eloon.

Ei anneta Harasin hävitä!
Tampereen keskustan monipuolisen live-musiikkitarjonnan tulevaisuuden turvaamiseen keskittyvä Kulttuuriosuuskunta TRELMU yrittää "seivata" myyntiin menossa olevan ja keikkakellarille siinä yhteydessä heipat sanovan liveluolan! Loppumetreillään meneillään olevalla "Kulttuuritalkoot"- joukkorahoituskampanjalla MAHDOLLISTETAAN:
- parhaimmillaan Harasin perinnön jatkaminen (uudella venuella) - vähintäänkin TRELMU:lle kapasiteettia ylläpitää ja monipuolistaa toimintaa toistaiseksi (mm. talon vinyylidekit->enemmän dj-iltoja, ilmanvaihdon parantaminen->1000% parempia live-elämyksiä, PA- ja backline-päivitys-> bändeille vähemmän kuluja ja paremmat soundit)