Discoteca Musica

  From until   Age limit: 18   www.anniskeluliike.fi  
Portti, Turku   Show map  
disco, oldskool

Portissa pidettävä kuukausittainen klubi-ilta, Discoteca Musica, jatkaa kulkemista kohti kesää kattauksella diskoa, italodiskoa, italodancea, synapoppia ja new wavea. Painoarvo on näiden musiikkityylien kulta-ajoissa kuitenkaan täysin unohtamatta sen jälkeen tapahtuneita merkittäviä levytyksiä.

Klubin taustalla toimii Kalle Karvanen, turkulainen pitkän linjan elektronisen musiikin aktiivi. Kalle tunnetaan myös yhtenä The X-Rust ry:n puuhamiehenä ja pitkälti yli 15 vuotta levyjä pyörittäneenä, useisiin erilaisiin ja vähemmän tunnettuihin genreihin erikoistuneena dj:nä. Discoteca Musican tarkoituksena on kutsua ihmiset tanssimaan ja löytämään itselleen uutta musiikkia sekä nauttimaan jo tutuista kappaleista ja hyvästä seurasta. Lyhyesti ilmaistuna: Hauskoja ja rentoja tapahtumia, joihin on helppo tulla ja joissa tanssijalkaa pakostakin vipattaa!

Maaliskuun Discoteca Musica -iltama Portin (Hämeenkatu 7, Turku) alakerrassa lauantaina 15.03.2014 alkaen klo 21:30. Dekkien takana Kalle Karvanen. Ilmainen sisäänpääsy.

Favorites 1