Kovaydin Fest 2013: Day 2

  From until   Tickets 5€   kovaydin.net/…?page_id=1514  
Underground, Tampere  
breaks, drum'n'bass, experimental, hard, industrial, oldskool

Kovaydin.NET loudly presents:

Kovaydin Fest 2013

FIN:
Juhlistamme taas ytimeen menevää rytmimusiikkia Suomen underground *core skenen ytimessä Tampereella. Luvassa esiintymisiä monelta Kovaydin.NET nettilafkalta tutulta artistilta, jotka soittavat nyt ensimmäistä kertaa bileissämme. Luvassa myös mielenkiintoisia ulkomaanvieraita. Hardcoren lisäksi breakcorekin on tällä kertaa hyvin edustettuna niin rähinä- kuin diipimmälläkin osastolla. Biletystä on luvassa illasta aamuun pe-la ja la-su öinä ja lauantai-iltapäivänä järjestetään työpajatoimintaa!
ENG:
We once again celebrate rhythmic music that goes into ones core in Tampere, the core of Finland's underground *core scene. There will be performances by many artists who have appeared on the Kovaydin.NET netlabel, who will now play for the first time at our party. There will also be interesting international guests. Besides hardcore, breakcore is also nicely represented both in the rage and the deeper compartments. We will party from evening till the morning on Friday-Saturday and Saturday-Sunday nights and on Saturday afternoon there will also be workshop action!

Pvm: 22.-23.11.2013
Ohjelma: Bileet perjantaina klo 21:30-06:30, lauantaina työpaja n. klo 19:00-20:00 ja bileet klo 21:00-06:00.
Paikka: UG/Tampere
Tyylejä: Hardcore Techno ∞ Breakcore ∞ Industrial Hardcore ∞ Speedcore ∞ Acidcore ∞ Shamancore ∞ Rhythmic Noise ∞ IDM ∞ Whatnot
URL: http://www.kovaydin.net

kovaydinfest2013.jpg

Mindfuck lauantai lineup:

AM/PM Programme LIVE
ampmprogramme.jpg
AM/PM Programme eli Miika Salo tarjoilee tamperelaisen kattauksen reilussa 200bpm:ssä paistettua hardcorea breakcore-täytteellä sekä speedcore-kuorrutteella; lisukkeena old-school happoa ja splitter-salaattia.

DoomsDay Sounds LIVE
doomsdaysounds.jpg
DoomsDay Sounds on yhden miehen hardcore/terror/speedcore armeija Riihimäeltä. Lähinnä omaksi ilokseen ja muiden harmiksi musiikkia tuottava herra on esiintynyt muutaman ulkomaankeikan (Sounds of Chaos Tukholmassa, Finnish Night Pietarissa ja Brainattacks: The Summer Night Attacks in Apeldoornissa) lisäksi lähinnä Kovaydin.NET porukan järjestämissä bileissä joissa on usein myös itse toiminut järjestäjänä.

Insectoid in Isolation LIVE
shatterling.jpg
Shatterling aka Insectoid in Isolation on Espoosta kotoisin oleva tuottaja / liveartisti. Hänen menneitä ja tulevia julkaisujaan löytyy Kovaydin.NETin lisäksi mm. Noisj.nl, Antistatic, Instagib, Battle Audio ja Ruptured Eardrum-lafkoilta. Tämänkertainen Shatterling-live koostuu Industrial Hardcoresta ja Crossbreedistä, kun taas Insectoid in Isolation-livesetti sisältää uniikin yhdistelmän mm. IDM:ää, Breaksia, Ambienttia, Industrial Hardcorea ja Breakcorea.

Moerkoe
moerkoe.jpg
Acidcore

Stak Etop
staketop.jpg
Hardcore/Experimental

Teknoaidi LIVE
teknoaidi2.jpg
Lauantaina kuullaan Teknoaidilta mm. suomalais-ugrilaisesta musiikista, maailmanmusiikista ja psykedeliasta vaikutteita ammentava shamancore live. Shamancoren on määrä herätellä henkiin vanha tieto nopeatempoisen rytmimusiikin parantavista ominaisuuksista.

Valovoima LIVE
valovoima.jpg
Valovoima on elektronisen musiikin projekti jonka aloitin seitsemän vuotta sitten. Tätä nykyä musiikissani on eniten vaikutteita ambientista, dubstepista, rytminoisesta ja speedcoresta. Saan inspiraation musiikkiini luonnosta ja luonnontieteistä. Säveltäjänä on tylsä soittaa samoja kappaleita kahdesti, joten soitan siksi aina uudenlaisen kokonaisuuden.

Wotzenknecht
wotzenknecht.jpg
Olen ranskalainen/kanadalainen kuvataiteilija jonka toinen pakkomielle on konemusiikki sen kaikissa epätavanomaisissa muodoissaan. Sen jälkeen kun muutin Suomeen olen nauhoittanut monia podcasteja ja soittanut dj:nä monissa musiikkitapahtumissa, pääasiassa Mega Therion klubin tapahtumissa sekä omissa satunnaisissa Feverish Dreams tapahtumissani joissa minulla oli tapana soittaa 4+ tunnin settejä kokeellista musiikkia vain vittuillakseni krapulaisille ihmisille. Ikääntyessäni tajusin että tanssilattia on ainoa paikka millä kannattaa soittaa, tai pomppia. Juureni erilaisiin skeneihin auttavat minua luomaan erikoisia yhdistelmiä ja Kovaydin Festeillä voitte odottaa raskasta rytminoise sekä ysäri industrial hardcore ja frenchcore cocktailia, muistutuksena kultaiselta ajalta jolla ranskalaiset bilettivät massiivisten, epäsointuisten, hapokkaiden ja säälimättömien äänihyökkäysten tahtiin sellaisten legendaaristen dj:den toimesta kuten Laurent Hô, Liza’n'Eliaz tai Manu Le Malin.

Zeuge LIVE [RU/BY]
zeuge.jpg
Kauan musiikkia tehtyään Zeuge löysi oman soonisen filosofian visionsa, kulkemalla hardcoren ja breakcoren läpi hänen omaan varsinaiseen uniikkiin saundiinsa. Minskistä lähtöisin oleva Dmitriy on ottanut osaa lukemattomiin ug-tapahtumiin ja festareihin kaikkialla entisen Neuvostoliiton eurooppalaisen puolen alueella. 2008-2011 hän kuului bileorganisaatioon, jonka bileisiin tuli muusikoita ympäri maailmaa.
Ajan kuluessa Dmitry osoitti olevansa enemmän säveltäjä ja äänisuunnittelija kuin EDM-muusikko. Zeuge jätti rankan ja suoraviivaisen yksinkertaisuuden ja löysi oman tyylinsä Ambient ja Hard-IDM alueelta. Hän tutki maailmallisia biittirakenteita ja särötti kaikenlaisia tunteita. Tämä musiikki on kaukana musiikin rajoista, niin kuin ne tähän päivää asti on tunnettu. Musiikkia voidaan suurinpiirtein kuvailla ajeluksi erilaiseen äänimaisemaan missä on kaikenlaisia inhimillisiä tunteita pakattuna räjähtäviin biitteihin ja synkkiin tarinoihin.
Sinulla on aina valinta, joko lähteä matkalle näihin uusiin ulottuvuuksiin tai olla lähtemättä. Jos lähdet Zeugen messiin niin hän vie sinut labyrintin ja avoimien tilojen läpi ja tulet takaisin taskut täynnä taikamaisia esineitä ja avaruusolentoja.

Aikataulu:
21:00-21:45 Insectoid in Isolation LIVE (idm/breaks/core)
21:45-22:45 Valovoima LIVE (experimental electronica)
22:45-23:45 Moerkoe (acidcore)
23:45-00:30 AM/PM Programme LIVE (hardcore/breakcore/speedcore)
00:30-01:30 Zeuge LIVE (hard idm/core)
01:30-02:15 Teknoaidi LIVE (shamancore)
02:15-03:00 DoomsDay Sounds LIVE (hardcore/speedcore)
03:00-04:00 Stak Etop (hardcore/experimental)
04:00-05:00 Wotzenknecht (rhythmic noise/90′s industrial hardcore & frenchcore)
05:00-06:00 ???

Improvisoitu hiiden virren vingutus kanavointi
Ajankohta: n. klo 19-20.
Härmäläiset esi-isät olivat kummissaan kun heidän kyläänsä saapui kaukaa heimo, joka oli sonnustautunut mustiin huppuihin. Heitä luultiin silloin lapinnoidiksi, mutta itseasiassa he olivat tulleet paljon kauempaa. Vieraan heimon seppä oli takonut laatikoita, joista lähti erilaisia ääniä. Joistakin laatikoista kuului kylän tietäjän kehärummun kaltaista pauketta. Toisista taas sellaisia ääniä mitä kuulee yleensä vain unen ja valveillaolon välitilassa. Hiiden virttä vinguttivat laatikoistaan.
Keräännymme pöydän ympärille kanavoimaan hiiden virren vinguttajia improvisoiden, apunamme nykyaikaisia analogisia ja digitaalisia sekä vanhanaikaisia akustisia soittimia. Mukaan voi tuoda myös oman soittimen. Hiiden Virren Vinguttajien (Stak Etop ja Teknoaidi) lisäksi osallistujien määrä on rajoitettu kuuteen, joten osallistumaan halajavien tulisi ottaa meihin etukäteen yhteyttä (zutsuu [a] gmail.com). Sessio äänitetään ja parhaat palat julkaistaan tulevaisuudessa Kovaydin.NET nettilafkalla. Osallistuminen ei edellytä soittotaitoa vaan kokeilunhalua.

Pirullisen perjantain ohjelma:
http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=26396

Ohjeet:
Vain kutsulla sisään! Bileinfot lähetetään n. viikko ennen tapahtumaa kaikille jotka ovat kutsulistalla. Kutsulistalle pääset mailaamalla etu- ja sukunimesi osoitteeseen zutsuu [a] gmail.com otsikolla ”Kovaydin Fest 2013″. Ilmoita myös mielellään etukäteen osallistutko molempina päivinä vai ainoastaan perjantaina tai lauantaina. Kaverit voidaan myös lisätä samalla maililla listaan ja heiltä tarvitaan myös samat tiedot. Luonnollisesti kannattaa olla liikkeellä ajoissa (lue: hyvissä ajoin ennen bilepäivää) kuin liian myöhään, vaikka olisitkin vielä vaiheilla.
Instructions:
Invitation only! The party info will be sent to everyone on the invitation list about 1 week prior to the event. You can get on the invitation list by e-mailing your first name and surname to the address zutsuu [a] gmail.com with the title "Kovaydin Fest 2013". Please also let us know in advance whether you will participate on both days or only on Friday or Saturday. You can also add your friends on the list with the same e-mail, the same info is required from them. Naturally it's good to send the e-mail early (read: well before the party day) than too late, even if you are still uncertain whether you're coming or not. If you don't speak Finnish you can also request the info in English.

Tapahtuma muualla:
Facebook
IRC-Galleria
http://www.last.fm/festival/3712679+Kovaydin+Fest+2013