Goa Progressive pääsiäinen 30.3.2013 @ Helsinki

5 posts, 1 page, 2,682 views

goafinland

Posts: 394

#1 • • goafinland
Goa Progressive pääsiäinen
lauantai 30.3.2013, 21 - 06 @ Playground / Helsinki

Biopolar (Quo Messiah) live
Tim Duster (Sunstation, Back2Mad)
Terva (Zenon, Back2Mad)
Jorgos Petrovsky (TAMPERE, F.U.C)


Facebook tapahtuma: http://www.facebook.com/events/108213722701784/

Hieman yllättäen Goa klubin seuraavat bileet ovat jo pääsiäisenä. Illan pääteemana on jälleen progepsyke yleisön toivomuksesta + tietenkin kermana kakun päällä full-onia illan päätteeksi.

Biopolar aka Quo Messiah toinen osapuoli on yksi Suomen psykeskenen parhaiten varjeltuja salaisuuksia. Tämä on yksi harvoja artisteja jotka on saanu soittaa ekan keikkansa aivan täydelle tanssilattialle (@ legendaariset Goa Prodigy afterpartyt). Tyylilajina on siis full-on psyke melodisilla vaikutteilla. Mies keikkailee aika harvoin, mutta silloin on lattialla meno taattu. Biopolar on tehnyt yhteisbiisejä mm. Soladrian kanssa.





Lisäksi meillä on kunnia saada kaksi pidemmän linjan kovaa DJ:tä line-uppiin, radio-ohjelma Back2Madin miehinen puolisko eli kaksikko eli Tim Duster (Sunstation, Rye Smugglers) ja Terva (Zenon)! Heidän ei pitäisi esittelyjä kaivata ;)






Kermana kakun päälle paikalle tulee special guest Tampereelta, DJ Jorgos Petrovsky, jonka mixtape sai raadin vakuuttumaan siitä että tämä mies kannattaa bileisiin kutsua.
http://www.mixcloud.com/jiipee/





Eli siis progepsyke tosiaankin tulee raikaamaan LA 30.3. Älä missaa näitä bileitä!

Huom. kesäaikaan siirtymisen takia bileet alkaa tunnin normaalia aiemmin eli jo klo 21.