Kovaydin.NET: Pori Core 2

  From until   http://www.kovaydin.net  
Underground, Pori  
drum'n'bass, experimental, hard, industrial

DoomsDay Sounds (live), Jamppa (live), 62 (live), Moerkoe, Noison, Shatterling, Stak Etop, Zutsuu=Teknoaidi (live)

Kovaydin.NET loudly presents:

Pori Core 2

Pvm: 23.3.2013
Aika: 22:00-06:00
Paikka: UG/Pori
URL: http://www.kovaydin.net

kvporicorekaksi.jpg

Lineup:

DoomsDay Sounds LIVE
doomsdaysounds.jpg
DoomsDay Sounds on yhden miehen hardcore/terror/speedcore armeija Riihimäeltä. Lähinnä omaksi ilokseen ja muiden harmiksi musiikkia tuottava herra on esiintynyt muutaman ulkomaankeikan (Sounds of Chaos Tukholmassa ja Finnish Night Pietarissa) lisäksi lähinnä Kovaydin.NET porukan järjestämissä bileissä joissa on usein myös itse toiminut järjestäjänä.
hardcore/speedcore

Jamppa LIVE
jamqpa.jpg
Jani “Jamppa” Lamminpää on Hardcore artisti ja Kovaydin.NETin aktiivijäsen Porista. Hän on tehnyt vuodesta 2005 asti corea ja ensimmäinen nettijulkaisu oli GvC Industry:lla 2007, jonka jälkeen hän on julkaissut neljä muuta nettijulkaisua. Ensimmäinen livekeikka oli Tampereella Brainbashers: Autumn Depression Cure:ssa vuonna 2009, jonka jälkeen Jamqpa on heittänyt keikkoja Tampereella, Porissa ja Pietarissa ja ollut mukana järjestämässä bileitä. Päätyylit: Industrial-Hardcore ja Speedcore.
industrial hardcore/speedcore

62 LIVE
62.jpg
Projekti ’62′ Tampereelta sai alkunsa vuoden 2011 alussa ja on keskittynyt lähinnä breakcoren tuottamiseen. 62 on mukana RK.ssa joka perustettiin 2007-2008 vuosien tienoilla. RK.n ollessa muutaman vihaisen miehen aikaan saamaa Digital Hardcorea, 62 kulkee yksin omia polkujaan ja pääosin kokeilullisesti.
breakcore

Moerkoe
moerkoe.jpg
Moerkoe on uusin vahvistus Suomen kasvavaan underground hc skeneen. Tähän mennessä Moerkoelta on kuultu mm. synkkää kolinaa ja hysteeristä kilinää.
hardcore

Noison
noison.jpg
Noison on yhden miehen yhtye Vantaalta, joka tuottaa ääntä miltein kaikissa sen olomuodoissa, päätyylinään kuitenkin raskaampi ja kokeellisempi soundi. Nykyään enemmän biisien soitteluun, kuin tekemiseen, keskittyvä projekti on ollut aktiivisena jo vuodesta 2004 lähtien. Vuonna 2009 hän liittyi Kovaydin.NETtiin ja on siitä lähtien ollut aktiivisesti mukana toiminnassa ja kantanut kortensa kekoon parhaan kykynsä mukaan Suomen UG-skenen ylläpitämiseksi. Ensimmäinen keikka oli 2010 Brainbashers: Ydintalvi tapahtumassa, jonka jälkeen ollut soittamassa miltein jokaisessa Kovaytimen järjestämässä tapahtumassa.
hardcore/speedcore

Shatterling
shatterling.jpg
Shatterling tuottaa industrial hardcorea, drum’n'corea ja breakcorea kokeellisella mutta usein myös kauniilla ja melodisella asenteella. Hänen genrevalikoimansa ei kuitenkaan ole rajattu ja hän ottaakin musiikkiinsa usein vaikutelmia mm. speedcoresta, dubstepistä, klassisesta musiikista ja jazzista. Espoosta kotoisin oleva liveartisti ja DJ on Kovaydin.NETin lisäksi ollut nyt lopettaneen Divaani Recordsin jäsen ja on sen lisäksi signannut biisejään mm. Noisj.nl ja Abraxis Productions-lafkoille. Hän on tuottanut musiikkia vuodesta 2008 ja soittanut keikkoja vuoden 2010 lopusta saakka, pääosin Tampereella.
crossbreed/skullstep

Stak Etop
staketop.jpg
Nykyisin Tampereella vaikuttava Stak Etop on soitellut vinyyliä vuodesta 1999 asti ja on myös Tenkale nimisen lafkan ja crew:n perustaja. Hän on myös julkaissut 12″:n edesmenneellä Skeletor Recordsilla sekä hiljattain 10″ lätyn ranskalaisella P’tit Gris Recordsilla.
Tällä kertaa Stak kaivaa levylaukustaan orgaanista ja mustaa breakcorea.
breakcore

Zutsuu=Teknoaidi LIVE
teknoaidis.jpg
Tällä hetkellä Tampereella vaikuttava Kovaydin.NETin perustaja Zutsuu on tehnyt monenlaista hardcore technoa vuodesta 2003. Zutsuun biisejä on julkaistu CD- ja nettikokoelmilla eri mantereilla ja hän on viime vuosina Suomen lisäksi kiertänyt keikkailemassa eri EU-maissa ja Venäjällä maanalla, kaduilla ja klubeilla. Hänen toinen ja tuore aliaksensa, Teknoaidi, on “shamancorea” jossa yhdistyy maailmanmusiikki läheltä ja kaukaa, atmosfäärinen ja psykedeelinen äänimaailma sekä kiivastempoinen säröbasso.
hardcore/shamancore/speedcore


Soittoajat:

22.00-23.00 Stak Etop (breakcore)
23.00-23.45 DoomsDay Sounds LIVE (hardcore/speedcore)
23.45-00.45 Moerkoe (hardcore)
00.45-01.30 Zutsuu=Teknoaidi LIVE (hardcore/shamancore/speedcore)
01.30-02.30 Shatterling (crossbreed/skullstep)
02.30-03.15 62 LIVE (breakcore)
03.15-04.15 Noison (tbacore)
04.15-05.00 Jamppa LIVE (industrial hardcore/speedcore)
05:00-06:00 ???

Ohjeet:
Vain kutsulla sisään! Bileinfot lähetetään n. viikko ennen tapahtumaa kaikille jotka ovat kutsulistalla. Kutsulistalle pääset mailaamalla etu- ja sukunimesi osoitteeseen jamqpa [a] hotmail.com otsikolla “Pori Core 2”. Kaverit voidaan myös lisätä samalla maililla listaan ja heiltä tarvitaan myös samat tiedot. Kutsuja on rajallinen määrä, olethan siis ajoissa liikkeellä! Jos käy niin että et pääsekään paikalle niin ilmoitathan siitä meille, kiitos!

Tapahtuma muualla:
https://www.facebook.com/events/106615796175370/