INFEKTIO 5.12.2012 @ Helsinki

6 posts, 1 page, 2,092 views

emanon

Posts: 127

#1 • • Edited emanon
[img]http://infektio.files.wordpress.com/2012/10/infektio_vol11_flint_netti.jpg?w=590[/img]

Itsenäisyyspäivän aattona Helsinki kokee varsinaisen ranskalaisten invaasion, kun DJ:t Saiico ja Lord Taki päästetään dekkien taakse tarjoamaan vauhdikasta tanssittavaa herkkua. Liveyhtyeenä lauteilla on niin ikään ranskalainen Flint Glass, joka yhdistelee dark electronica-soundiinsa sekä rytminoisea että dark ambienttia. Suomalaisesta pikkujoulutunnelmasta vastaavat kanta-DJ:mme emanon ja VoyVod sekä VJ:mme Biolume.

Flint Glass:n musiikkiin voi käydä kätevästi tutustumassa Soundcloudissa

Saiicon ja Lord Takin back 2 back seteistä ei uskalla vielä sanoa, mutta Saiico itse soitteli 20.10.2012 tällaisen setin, joka tuntui kyllä toimivan tanssilattialla törkeän hyvin!
http://soundcloud.com/saiico/dj-saiico-infektio-set2
Hendryk

Posts: 510

#4 • • Hendryk Sen verran, että sapiens
Kiitokset kutsusta kaikille asianosaisille, ja pahoittelut siitä, että kutsuun vastaaminen hiukkasen venähti. (No, heh-heh, kyllähän te ymmärrätte tämän suomalaisen synttäriperinteen...*possu**känni**possu*)

Vaan kannatti käydä: Upeaa musiikkia, hieno fiilis ja rautaisen nahkaista porukkaa. Toistekin tullaan! Erityisterveiset live-aktille (Biolume..??), jonka musiikillista ja visuaalista kokonaisuutta kuvailin paikan päällä muistaakseni sanalla "kiehtova", enkä keksi parempaa määritelmää näin myöhemminkään.

Mestakin oli mieleeni, ja lisäksi se on Töölön-kontaktini ansiosta helposti lähestyttävissä.

Vaan aina minun pitää töpätä: Varmaan unohduksessa oli kyse siitä euforiasta, jonka illan infektio minussa aiheutti, mutta mitähän jos minä ensi kerralla ostaisin ne haluamani levyt jo tullessani, ettei sitten tarvitsisi aamuviideltä kotona lyödä nyrkkiä otsaan ja sanoa ääneen että himputti.

--
Härifrån tvättas och linkodes. Och huumori kuivades.

emanon

Posts: 127

#5 • • Edited emanon
Kiitokset järjestäjäporukan ja artistienkin puolesta! Oli tavattoman onnistuneet bileet ja jengiä todella hyvin mestoilla :)

Live-aktina toimi ranskalainen Flint Glass ja keikan aikana pyörinyt video oli hänen oma taustavideonsa. VJ Biolume hoiteli visuaaleja muun osan illasta ;)

Flint Glass lähtee tänään keikalle Viroon Darkland Fire-festivaaleille noiden muiden ranskalaisten möykänsoittajien kanssa, joten ne levyt joudut tilaamaan netin kautta. Mikäli sen sijaan on vielä halukkuutta Protectoraten tai Impakt!in levyille, niin niitä jäi vielä muutama myymättä.

Kuvia ja soittolistat julkaistaan sivuillamme tässä lähipäivinä: http://infektio.wordpress.com/