Ground Connection 21.9.2012 @ Helsinki

2 posts, 1 page, 1,319 views

Indigo

Posts: 918

#1 • • Edited Indigo
Ground Connection iskee sähköt päälle taas perjantaina 21.9 jolloin Indigon vieraaksi saapuvat sankariparivaljakko Kaiu & Sakura sekä Proteus jolta saadaan harvinaisena herkkuna oldskool teknosettiä.

Proteus & Indigo ehtivät soittaa jo aiemmin back2back -setin teknoa UG-warehousebileissä ja inspiroituneena yhteisenergioista homma päätettiin toteuttaa uudemman kerran.

Ground Connectionin soundi pohjautuu teknoon mutta alagenrellä tai musiikin iällä ei ole suurta merkitystä. Potkiva bassorumpu, hypnoottiset loopit ja hyvä fiilis riittävät. Yksinkertainen on kaunista. Arvostamme erityisesti DJtä jotka improvisoivat ja soittavat setin jammailupohjalta.

Ground Connectionissa DJllä on alustavat soittoajat mutta soitamme back2back -hengessä suurimman osan illasta. Laitamme siis lättyjä soittimelle vuoron perään kun siltä tuntuu :)

Tunnelmaa on nostattamassa ja hypnotisoimassa myös Indigon mainiot visuaalit joita on ehditty ihailemaan jo muutamaan otteeseen niin klubeilla kuin UG-tapahtumissa. Tsekidaut!
Dj WerneX

Posts: 394

#2 • • Dj WerneX
Tulisin mut en pääse :( syynä on et lähden laivalle !! mutta pitäkää munkin puolesta lippu korkealla !