Brainbashers: 2012 Fest Day 1

  From until   http://www.kovaydin.net  
UG, Espoo  
drum'n'bass, hard, industrial

COMA [LT], DoomsDay Sounds (live), 62 (live), Moerkoe, Mornaor, Noison, RujoNic, Shatterling (live), The Untitled (live, NL), Waily b2b Skitzofrenik

Kovaydin Vastarinta loudly presents:

Brainbashers: 2012 Fest

Katso Brainbashers: 2012 kiertueen traileri tästä:


Brainbashers konseptin tapahtumissa soi rankka, nopeatempoinen ja toisinaan kokeellinenkin underground konemusiikki, joka haastaa nykyajan valtavirran käsityksiä tanssimusiikista. Nykyajan, joka on unohtanut koko elimistössä tuntuvan heimotanssin sykkeen. Konsepti ei kuitenkaan keskity puritaanisesti pelkkään tanssimusiikkiin, vaan tärkeää on myös kuuntelukokemus. Rajoja kokeilevia konemusiikin äärimmäisempiä sivuhaaroja löytyy mm. industrialista, digitaalisesta punkista, drum’n'bassista, teknosta, psytrancesta ja avant-gardesta. Toiminnan kovana ytimenä on kuitenkin aina ollut hardcore. Tapahtumien erikoisuutena on tarjota laaja skaala erilaisia *core-tyylejä.
Kovaydin Vastarinta on kiertänyt vuoden 2012 aikana ympäri Suomea levittäen Brainbashers konseptia ja tanssittaen katajaista kansaa säröbassoilla. Nyt kiertue huipentuu kahden päivän ug Brainbashers: 2012 Festeiksi Kovaydin Vastarinnan kotikulmilla Tampereella! Kahden yön biletyksen lisäksi luvassa on myös mm. työpajoja lauantai-iltapäivällä. Nämä tulevat olemaan viimeiset Brainbasherit maailmassa niin kuin sen luulemme tuntevamme.

Pvm:
23.-24.11.2012
Ohjelma:
- Bileet n. klo 21-06 perjantaina
- Työpajoja lauantaina iltapäivällä
- Bileet n. klo 21-06 lauantaina
Paikka: UG/Tampere
Damage: 5€ (1 pv) / 8€ (2 pv)
URL: http://www.kovaydin.net

Lineup:

Perjantai:
COMA [LT], DoomsDay Sounds LIVE, 62 LIVE, Moerkoe, Mornaor, Noison, RujoNic, Shatterling LIVE, The Untitled LIVE [NL], Waily b2b Skitzofrenik

Lauantai:
Jamqpa LIVE, K-levi, Koelse LIVE, Mother Mary LIVE [LT], OrZo, Stak Etop, Tres LIVE, Valovoima LIVE, xybo, Zutsuu=Teknoaidi LIVE

COMA [LT]
coma.jpg
COMA on dj joka on soittanut hc:ta Liettuassa monenlaisissa tapahtumissa Tundra konemusafestareista pieniin (pääosin vilnalaisiin) ug-bileisiin. Hän soittaa usein vilnalaisella ug-musiikin klubilla nimeltään Cechas48, joka sijaitsee vanhassa ääni-elektroniikka tehtaassa. COMAn musiikillisia valintoja voi kuvailla industrial hardcoreksi, Deathchant tyyliksi ja breakcoreksi.
industrial hardcore/breakcore

DoomsDay Sounds LIVE
doomsdaysounds.jpg
DoomsDay Sounds on yhden miehen hardcore/terror/speedcore armeija Riihimäeltä. Lähinnä omaksi ilokseen ja muiden harmiksi musiikkia tuottava herra on esiintynyt muutaman ulkomaankeikan (Sounds of Chaos Tukholmassa ja Finnish Night Pietarissa) lisäksi lähinnä Kovaydin Vastarinta porukan järjestämissä bileissä joissa on usein myös itse toiminut järjestäjänä.
hardcore/speedcore

62 LIVE
62.jpg
Projekti ’62′ Tampereelta sai alkunsa vuoden 2011 alussa ja on keskittynyt lähinnä breakcoren tuottamiseen. 62 on mukana RK.ssa joka perustettiin 2007-2008 vuosien tienoilla. RK.n ollessa muutaman vihaisen miehen aikaan saamaa Digital Hardcorea, 62 kulkee yksin omia polkujaan ja pääosin kokeilullisesti.
breakcore

Moerkoe
moerkoe.jpg
Moerkoe on uusin vahvistus Suomen kasvavaan underground hc skeneen. Tähän mennessä Moerkoelta on kuultu mm. synkkää kolinaa ja hysteeristä kilinää.
hardcore

Mornaor
mornaor.jpg
doomcore

Noison
noison.jpg
Noison on yhden miehen yhtye Vantaalta, joka tuottaa ääntä miltein kaikissa sen olomuodoissa, päätyylinään kuitenkin raskaampi ja kokeellisempi soundi. Nykyään enemmän biisien soitteluun, kuin tekemiseen, keskittyvä projekti on ollut aktiivisena jo vuodesta 2004 lähtien. Vuonna 2009 hän liittyi Kovaydin Vastarintaan ja on siitä lähtien ollut aktiivisesti mukana toiminnassa ja kantanut kortensa kekoon parhaan kykynsä mukaan Suomen UG-skenen ylläpitämiseksi. Ensimmäinen keikka oli 2010 Brainbashers: Ydintalvi tapahtumassa, jonka jälkeen ollut soittamassa miltein jokaisessa Kovaydin Vastarinnan järjestämässä tapahtumassa.
idm/breakcore/speedcore/extratone

RujoNic
rujonic.jpg
Jedi Ahvenus aka RujoNic aloitti musiikin tekemisen 13-vuotiaana saatuaan ensimmäisen kitaransa, mutta pian tämän jälkeen hardcore vei hänen sydämensä ja hän alkoi vääntämään omaa saundiaan FL Studiolla. Vuosien kuluessa hän alkoi harkitsemaan yleisön edessä esiintymistä. Alkuvuonna 2007 RujoNic hommasi omat soittovehkeet ja pian tämän jälkeen näytti taitonsa suomalaisille yleisöille. Hän järjestää tällä hetkellä Kolina-Produktio klubia Tampereella ja on yksi Kovaydin Vastarinnan Brainbashers bileiden vakiosoittajista. Hänen saundinsa koostuu pääasiallisesti raskaammasta industrial ja break henkisestä coresta ja aggressiivisista säröbassolinjoista sekä kokeiluista noisen ja speedcoren kanssa.
industrial hardcore

Shatterling LIVE
shatterling.jpg
Shatterling tuottaa industrial hardcorea, drum’n'corea ja breakcorea kokeellisella mutta usein myös kauniilla ja melodisella asenteella. Hänen genrevalikoimansa ei kuitenkaan ole rajattu ja hän ottaakin musiikkiinsa usein vaikutelmia mm. speedcoresta, dubstepistä, klassisesta musiikista ja jazzista. Espoosta kotoisin oleva liveartisti ja DJ on Kovaydin Vastarinnan lisäksi ollut nyt lopettaneen Divaani Recordsin jäsen ja on sen lisäksi signannut biisejään mm. Noisj.nl ja Abraxis Productions-lafkoille. Hän on tuottanut musiikkia vuodesta 2008 ja soittanut keikkoja vuoden 2010 lopusta saakka, pääosin Tampereella.
hc/crossbreed/breakcore

The Untitled LIVE [NL]
theuntitled.jpg
The Untitled on nimi jolla Jacob Slofstra alkoi tekemään ja soittamaan raskasta konemusaa, pääasiallisesti hardcore technoa ja/tai Hollannista tuttua gabber musiikkia. Alankomaalainen The Untitled aloitti tuottamisen vuonna 2001 ja livesoittelut reiveissä vuonna 2005.
Ensimmäiset julkaisut näkivät päivänvalon vuonna 2006, kun lukuisat yhteistyöt hollantilaisen speedcore artistin, Noisekickin, kanssa johtivat moniin esiintymisiin tunnetuilla cd kokoelmilla ja useilla vinyylijulkaisuilla.
Samalla hän soitteli liveartistina tapahtumissa Belgiassa, Saksassa, Englannissa, Italiassa, Espanjassa, Suomessa ja ympäri Alankomaita. Hän on esiintynyt lavalla livenä rautasekvensserin, samplerin ja effektiyksikön kanssa yli tuhatpäisille yleisöille ja jokaista The Untitledin performanssia voi pitää hullujenhuoneena.
Nykyään The Untitled on liittynyt hollantilaiseen Noisj.nl industrial hardcore techno lafkaan, jota pyörittävät Carnage ja Cluster. The Untitled on tehnyt työtä kulissien takana vuoden ajan, jonka aikana ei ole heittänyt keikkaa, ja esittelee nyt uutta hardcore acid saundiaan yleisölle.
Tämä on The Untitledin toinen vierailu Tampereella ja hänen uuden saundinsa ensi-ilta!
acid hardcore

Waily b2b Skitzofrenik
waily.jpgskitzofrenik.jpg
Waily:
Ville Immosta on musiikki vienyt mukanaan niin kauan kuin hän vaan muistaa, mutta konemusiikki on aina ollut lähimpänä hänen sydäntään. Hänen kuultuaan hard trancea ja hardcorea ensimmäistä kertaa… ei paluuta enää ollut.
Tärkeimpänä syynä dj:ksi ryhtymiseen Waily piti kunnon hardcore musiikin puuttumista Suomesta. Waily rakastaa kovia hakkaavia saundeja ja se näkyy hänen esiintymisissään. Soittamalla Darkcorea ja Hardcorea asenteella ja kikoilla hän on lunastanut paikkansa jäsenenä ja promoottorina tunnetussa suomalaisessa hardcore konseptissa: Mindcoressa. Vuonna 2008 Waily liittyi Baltic Storm Artist Agencyyn useiden menestyksekkäiden Viron keikkojen jälkeen. Tällä hetkellä Waily edustaa impMusicin alalabelia Hardcore Malicea.
Waily on tuottanut omaa saundia yli 10 vuotta, pääprojektinaan Waily jonka alla hän tuottaa Hardcorea. Vuonna 2007 hän aloitti Novistador projektin synkemmille ja pahemmille saundeille. Waily on tehnyt yhteistyötä mm. Dave Dopen, Paganin, Nomicin, Dj Neonin, Input C:n ja Skitzofrenikin kanssa.
Turntablisti shittiä luvassa!
mainstream hc/induhc

Soittoajat:
21:00-22:00 Mornaor (doomcore)
22:00-23:00 Moerkoe (hardcore)
23:00-23:30 62 LIVE (breakcore)
23:30-01:00 Waily b2b Skitzofrenik (mainstream/industrial hardcore)
01:00-02:00 The Untitled LIVE (acid hardcore)
02:00-03:00 COMA (industrial hardcore/breakcore)
03:00-03:45 Shatterling LIVE (hardcore/crossbreed/breakcore)
03:45-04:45 RujoNic (industrial hardcore)
04:45-05:30 DoomsDay Sounds LIVE (hardcore/speedcore)
05:30-06:?? Noison (idm/breakcore/speedcore/extratone)

Ohjeet:
Vain kutsulla sisään! Bileinfot lähetetään n. viikko ennen tapahtumaa kaikille jotka ovat kutsulistalla. Kutsulistalle pääset mailaamalla etu- ja sukunimesi osoitteeseen brainbasher.crew [a] gmail.com otsikolla “Brainbashers: 2012 Fest”. Ilmoita myös mielellään etukäteen osallistutko molempina päivinä vai ainoastaan perjantaina tai lauantaina. Kaverit voidaan myös lisätä samalla maililla listaan ja heiltä tarvitaan myös samat tiedot. Luonnollisesti kannattaa olla liikkeellä ajoissa (lue: hyvissä ajoin ennen bilepäivää) kuin liian myöhään, vaikka olisitkin vielä vaiheilla.

Instructions:
Invitation only! The party info will be sent to everyone on the invitation list about 1 week prior to the event. You can get on the invitation list by e-mailing your first name and surname to the address brainbasher.crew [a] gmail.com with the title “Brainbashers: 2012 Fest”. Please also let us know in advance whether you will participate on both days or only on Friday or Saturday. You can also add your friends on the list with the same e-mail, the same info is required from them. Naturally it’s good to send the e-mail early (read: well before the party day) than too late, even if you are still uncertain whether you’re coming or not. If you don’t speak Finnish you can also request the info in English.

Tapahtuma muualla:
https://www.facebook.com/events/392413977491994
http://irc-galleria.net/community/3403066-brainbashers-2012-fest
http://vk.com/bb2012fest