Nopsajalka Gracias Noah Kin Jontti Shaka Jodarok 2.3.2012 @ Helsinki

1 post, 1 page, 898 views

ville101

Posts: 5

#1 • • ville101
Englanninkielinen suomiräp, reggae ja hiphop moniottelijat kohtaavat Virgin Oilin maaliskuussa

Gracias, Noah Kin, Nopsajalka, Jontti, Shaka, Jodarok
Pe 2.3.2012 Helsinki, Virgin Oil Co

Maaliskuun Kippis & Kulaukseen saapuvat ensimmäistä kertaa englanninkielisen suomiräpin lupaukset Noah Kin sekä Gracias, joka julkaisi äskettäin uuden sinkkunsa ”40K Volts” ja näyttelee Vuosaari elokuvassa. Aiemmin "HKI" ja "Mon€y" -biiseillään valloittanut Gracias nousi rytmimusiikin ystävien tietoisuuteen syksyllä 2010 ja julkaisee huhtikuussa 2012 debyyttialbuminsa ”Globe”.

Suomalaisen reggaen monitoimimies Nopsajalka on toiminut solistina, säveltäjänä ja soittajana menestyksekkäästi muun muassa Legendaarisessa Soul Captain Bandissa ja Kapteeni Ä-ni –projektissa. Näiden jälkeen sooloproggiksiin keskittynyt artisti julkaisi studioalbumit Tontilla taas (2006) ja 5 sormee (2009), sekä uusimman singlensä "Periaatteen mies" helmikuussa 2012.

Suomalaisen räpin moniottelijat Jontti, Shaka ja Jodarok ovat levyttäneet, esiintyneet ja vaikuttaneet yhdessä ja erikseen tehden lähtemättömän vaikutuksen suomalaiseen rytmimusiikkikulttuuriin. Kolmikosta jokainen tunnetaan yli vuosikymmenen ajalta omasta tuotannosta ja vierailuista Ritarikunnan, Ruudolfin, DJPP:n, Eevil Stöö:n, Petoksen, Steen1:sen, Julma-Henrin ja lukemattomien muiden kappaleissa.


Gracias feat Noah Kin
Nopsajalka
Jontti, Shaka & Jodarok

Perjantai 2.3.2012
Helsinki, Virgin Oil Co.
22-04
K-18

Liput 8 eur, ennakkoon Tiketistä: http://dld.bz/aPYdR