Brainbashers: 2012 Tour @ Oulu

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   http://www.kovaydin.net  
Kuusisaari, Oulu  
chill, drum'n'bass, experimental, hard, industrial, psy, techno, urban

62 (live), Bass X, DoomsDay Sounds (live), Jamqpa (live), Psydog, RujoNic, Safe Vodka, Shatterling (live), Stak Etop, TimC, Zutsuu|Teknoaidi (live)

Kovaydin Vastarinta loudly presents:

Brainbashers: 2012 Tour @ Oulu

Katso kiertueen traileri tästä!

Brainbashers konseptin tapahtumissa soi rankka, nopeatempoinen ja toisinaan kokeellinenkin underground konemusiikki, joka haastaa nykyajan valtavirran käsityksiä tanssimusiikista. Nykyajan, joka on unohtanut koko elimistössä tuntuvan heimotanssin sykkeen. Konsepti ei kuitenkaan keskity puritaanisesti pelkkään tanssimusiikkiin, vaan tärkeää on myös kuuntelukokemus. Rajoja kokeilevia konemusiikin äärimmäisempiä sivuhaaroja löytyy mm. industrialista, digitaalisesta punkista, drum’n'bassista, teknosta, psytrancesta ja avant-gardesta. Toiminnan kovana ytimenä on kuitenkin aina ollut hardcore. Tapahtumien erikoisuutena on tarjota laaja skaala erilaisia *core-tyylejä. Kovaydin Vastarinta kiertää vuoden 2012 aikana ympäri Suomea levittäen Brainbashers konseptia ja tanssittaen katajaista kansaa säröbassoilla.
Ensimmäisenä kohteenamme on Oulu! Oulussa käytössä on 2 stagea. Core kammio on omistettu täysin Brainbashers musiikille. Jos kammiossa meinaa hajota pää niin heaven baarin puolella on tarjolla (pääosin) paikallinen lineup dj:tä jotka soittavat dubsteppiä, drum'n'bassia, psykeä ja technoa.

Lineup:

CORE CHAMBER

DoomsDay Sounds LIVE
doomsdaysounds.jpg
DoomsDay Sounds on yhden miehen hardcore/terror/speedcore armeija Riihimäeltä. Lähinnä omaksi ilokseen ja muiden harmiksi musiikkia tuottava herra on esiintynyt muutaman ulkomaankeikan (Sounds of Chaos Tukholmassa ja Finnish Night Pietarissa) lisäksi lähinnä Kovaydin Vastarinta porukan järjestämissä bileissä joissa on usein myös itse toiminut järjestäjänä.

Jamqpa LIVE
jamqpa.jpg
Jani “Jamppa” Lamminpää on Hardcore artisti ja Kovaydin Vastarinnan aktiivijäsen Porista. Hän on tehnyt vuodesta 2005 asti corea ja ensimmäinen nettijulkaisu oli GvC Industry:lla 2007, jonka jälkeen hän on julkaissut neljä muuta nettijulkaisua. Ensimmäinen livekeikka oli Tampereella Brainbashers: Autumn Depression Cure:ssa vuonna 2009, jonka jälkeen Jamqpa on heittänyt keikkoja Tampereella, Porissa ja Pietarissa ja ollut mukana järjestämässä bileitä. Päätyylit: Industrial-Hardcore ja Speedcore.

62 LIVE
rk.jpg
Projekti ’62′ Tampereelta sai alkunsa vuoden 2011 alussa ja on keskittynyt lähinnä breakcoren tuottamiseen. 62 on mukana RK.ssa joka perustettiin 2007-2008 vuosien tienoilla. RK.n ollessa muutaman vihaisen miehen aikaan saamaa Digital Hardcorea, 62 kulkee yksin omia polkujaan ja pääosin kokeilullisesti.

RujoNic
rujonic.jpg
hc/induhc

Shatterling LIVE
shatterling.jpg
Shatterling tuottaa industrial hardcorea, drum’n'corea ja breakcorea kokeellisella mutta usein myös kauniilla ja melodisella asenteella. Hänen genrevalikoimansa ei kuitenkaan ole rajattu ja hän ottaakin musiikkiinsa usein vaikutelmia mm. speedcoresta, dubstepistä, klassisesta musiikista ja jazzista. Espoosta kotoisin oleva liveartisti ja DJ on Kovaydin Vastarinnan lisäksi ollut nyt lopettaneen Divaani Recordsin jäsen ja on sen lisäksi signannut biisejään mm. Noisj.nl ja Abraxis Productions-lafkoille. Hän on tuottanut musiikkia vuodesta 2008 ja soittanut keikkoja vuoden 2010 lopusta saakka, pääosin Tampereella.

Stak Etop
staketop.jpg
Nykyisin Tampereella vaikuttava Stak Etop on soitellut vinyyliä vuodesta 1999 asti ja on myös Tenkale nimisen lafkan ja crew:n perustaja. Stak kaivaa tällä kertaa levylaukustaan uutta ja vanhaa, Euroopan teknivaleilta ja free partyilta tuttua tekno saundia. Baarin puolella kuullaan chillimpi kokeellinen techno setti kun taas kammiossa mennään hardtek/core paukkeella.

Zutsuu|Teknoaidi LIVE
zutsuu.jpg
Tällä hetkellä Tampereella vaikuttava Kovaydin Vastarinnan perustaja Zutsuu on tehnyt monenlaista hardcore technoa vuodesta 2003. Zutsuun biisejä on julkaistu CD- ja nettikokoelmilla eri mantereilla ja hän on viime vuosina Suomen lisäksi kiertänyt keikkailemassa eri EU-maissa ja Venäjällä maanalla, kaduilla ja klubeilla. Hänen toinen ja tuore aliaksensa, Teknoaidi, on “shamancorea” jossa yhdistyy maailmanmusiikki läheltä ja kaukaa, atmosfäärinen ja psykedeelinen äänimaailma sekä kiivastempoinen säröbasso.

HEAVEN BAR

Psydog
psytrance
Bass X
drum'n'bass
Safe Vodka
dubstep
Stak Etop
experimental techno
TimC
techno/fidget

Soittoajat:

Core chamber
22:00-22:30 Jamqpa LIVE
22:30-23:30 RujoNic
23:30-00:15 Shatterling LIVE
00:15-01:15 Zutsuu|Teknoaidi LIVE
01:15-01:45 62 LIVE
01:45-02:45 Stak Etop
02:45-03:30 DoomsDay Sounds LIVE

Heaven bar
22:00-23:05 Safe Vodka
23:05-00:10 Stak Etop
00:10-01:15 TimC
01:15-02:20 Psydog
02:20-03:30 BassX