LICK! with RICO TUBBS! 11.11.2011 @ Rovaniemi

6 posts, 1 page, 7,750 views

San Mejor

Posts: 237

#1 • • San Mejor www.sanmejor.com
lick_poster_net.jpg

LICK! with RICO TUBBS!
Pe 11.11.2011
CAFE TIVOLI, Rovaniemi
Tickets 7€ + 2,5€

FB EVENT




RICO TUBBS
Bass = Win :: Big Pop

rico_tubbs.jpg

Rico Tubbs aka dj infekto on Suomen tunnetuimpia ja kovimpia DJ:itä. Hänen uransa alkoi jo v. 1995 Skillsters-duossa hip-hoppia tuottaen ja myöhemmin äijän kovat skrätsäys-taidot kuultiin mm. legendaarisessa Bomfunk MC’s -yhtyeessä. Viime aikoina Ricon sooloura on ollut valtavassa nosteessa hänen julkaistuaan lukuisia elektrohouse-, drum’n’bass- ja dubstep-singlejä. Monilahjakkuus keikkailee nykyään ympäri maailmaa, mutta ylläpitää konemusahenkeä myös kotona Tampereella järjestäen Big Pop -klubia. Miehen on pitänyt kiireisenä myös oman BASS = WIN -levymerkin pyörittäminen. Rico Tubbs ottaa yleisönsä haltuun räjähtävällä genrerajoja pyyhkivällä soitannalla ja sähköistävällä esiintymisellä joten bassovoittoisen musiikin ystäviä odottaa todella unohtumaton monia aisteja hivelevä bilekokemus!
https://www.facebook.com/ricotubbs


ISMO L
Lick! Resident

ismol.jpg

Ismo L on yksi kovimmista Pohjois-Suomen DJistä. Yli 10 vuoden aikana Ismolle on kertynyt kokemusta kuin mitä erilaisemmista DJ-keikoista kuin omien klubien järjestämisestä. Ismo L on soittanut Pohjoisen suurimmissa konemusatapahtumissa ja on järjestänyt sellaisia klubeja kuten Locomotive ja Radiator Rovaniemellä. Vuonna 2006 Ismo L perusti yhdessä DJ San Mejorin kanssa Lick!-klubin, joka osoittautui erittäin menestyksekkääksi ja jonka uudelleenlaukaisu pidettiin syyskuun 2011 alussa. Ismo L sekoittelee seteissään tiukkaa tech-housea, ajavaa progea ja muuta herkullista musaa ammattilmaisella otteella ja kovalla nosteella!
https://www.facebook.com/DJ.Ismo.L


SAN MEJOR
Lick! Resident

sm.jpg

San Mejor tuskin kaipaa esittelyä pohjoisen klubbaajille. Lick!-klubin toisena puoliskona tunnettu DJ sekoittelee seteissään milloin rokkaavaa Drum'n'Bassia ja Dubsteppiä milloin ajavaa tech-housea ja technoa. Tällä kertaa San Mejor vetää iloisen setin täynnä housea, elektroa, breaksejä, fidget-housea ja muita bilesoundeja.
https://www.facebook.com/sanmejor


DIMAZ
Warm-Up

dmz.jpg

Belgiasta kotoisin oleva DJ Dimaz on nuoresta iästä huolimatta saavuttanut luotettavan ja kokeneen DJ:n maineen Pohjois-Suomessa. Miekkonen on toistuvasti esiintynyt Lapin suurimmassa konemusatapahtumassa Innowationissa ja hänen laadukas musaselektio ja iloinen meininki eivät jääneet huomiotta. Dimaz ilahduttaa bilettäjiä raikkaalla house-soitannalla johon sekoittuvat luontaisesti sekä bileklasarit että tiukempi tech-house -soundi. Kannattaa siis olla liikkeellä ajoissa ja kokea Dimazin kova warm-up -setti.
https://www.facebook.com/pages/Dimaz/114665985217071


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DRESSCODE & FASHION

fashion.jpg

Inspiraationa visuaaliselle ilmeelle ja dresscodelle toimii tällä kertaa kaikki mitä liittyy 80-lukuun: kirkkuvat neon värit, pitkät hiukset, Miami Vice-meininki etc. Ei muuta kuin vaatevarastoa penkomaan!
San Mejor

Posts: 237

#2 • • Edited San Mejor www.sanmejor.com
LICK!-T-PAIDAT JA KILPAILU!

Lick_t-shirts_2.jpg

Yo! Nyt olisi uniikki mahdollisuus saada omakseen retrovaikutteisia Lick!-t-paitoja! Miehille Lick! My Glowstick -paita, johon sisältyy oikea valotikku ja tytöille Lick! until i scream -pinkkipaita. Molempien hinnat ovat 20€ kipale ja kokotaulukko löytyy täältä: http://www.sanmejor.com/tshirt/.
Paidat on tilattavaa ennen ensi viikon torstaita 20.10.2011
Lick! facebook-sivun kautta

Samaan aikaan on menossa kilpailu, jonka voittaja saa ko. paidan omakseen! Lisäinfoa kilpailusta Facebook-eventistä.
San Mejor

Posts: 237

#3 • • San Mejor www.sanmejor.com
LICK!-KILPAILUN VOITTAJAT

Yo! Lick!-t-paita-kilpailu oli sen verran suosittu, että päätimme valita 2 voittajaa yhden sijasta - molemmat saa Lick!-paidan ja ilmaisen sisäänpääsyn Voittajat valittiin randomisti ja siitä tehtiin video jotta homma olisi kaikille selvä. Tsekkaa Voittaja-videon.

Samalla ne ketkä jäivät tällä kertaa ilman paitaa mutta haluavat silti tilata voivat tehdä sen ennen Pe 21.10.2011 Lick! facebook-sivun kautta
San Mejor

Posts: 237

#6 • • San Mejor www.sanmejor.com
SOITTOAJAT

22.00 - 23.30 :: Dimaz
23.30 - 0.30 :: San Mejor
0.30 - 1.30 :: Ismo L
1.30 - 3.33 :: Rico Tubbs