Atari Teenage Riot 25.11.2011 @ Helsinki

6 posts, 1 page, 3,288 views

Proteus

Posts: 968

#1 • • Proteus
Laitetaanpas tämä myös Klubbariin...


Atari Teenage Riot (GER)

Nosturi, Helsinki
Pe 25.11.2011
Ovet: 21:00
Hinta: ennakot Tiketti 22e www.tiketti.fi
Ikäraja: ikärajaton, K-18 anniskelualue
Ovella peritään 2e eteispalvelumaksu


Elmu tuo Alec Empiren luotsaaman legendaarisen Atari Teenage Riotin Suomeen!! Jihuu tänne ehdottomasti!!!:D
checki

Posts: 683

#4 • • checki
Haha, kuulostaa kyl mielenkiintoselt :D

&feature=related

--
Ämpäriin ei huku.

xl8r

Posts: 2,227

#5 • • xl8r synkistelyä suu korvasta korvaan
Ihan sillei pakko mennä katsomaan, eipä taida kuin sairaalareissu meikäläistä estää saapumasta paikalle. Kyseinen bändi kun oli yksi suurimmista vaikuttajista taannoin, kun aloin siirtymään pikkuhiljaa punkin parista konemusiikin ystäväksi.

--
http://xl8r.com

perspektiiviä pitäisi voida ostaa ja nauttia suonensisäisesti -- Erlend Loe

kuilu ja kummitus

Posts: 3,815

#6 • • Edited kuilu ja kummitus
Koppaan tän raportin tännekin, olin siis viime kuus Astras kattomas ATR'ia.

Atari Teenage Riot oli kyl loistava eilen. Tän vuoden kohokohtia, oli pient epäilyy, mut ATR lunasti itsensä aivan kuten Cypress Hill aiemmin tänä vuonna hälvens ennakkoepäilyt asenteen hiipumisesta; musiikillisesti intro pisti Flowssa nähdyn Kanye Westinki alotuksen kyykkyyn mahtipontisuudessaan. Ja tuli kaikki hitit, musta oli illan väri ja jengi riehu. Hooverit soi, apokalyptinen spiidinen trio pogos menee, kitaravallit pauhas, ja hooceen jagger eli Alec Empire teknokukkoili pitkin ja poikin lavaa. Itselle ATR edustaa samaa kuin esim Slayer, eli vaikka asenne, volyymi ja aggressio ovat tapissa, koko ajan voi hymyillä, kun ymmärtää, että ainakin omlla kohdalla kyseessä on kyseisten tunteiden tahallinen vuodatus, kontekstissa, jossa se ei lähde käsistä. Joillakin tosin lähtenyt joskus, ja hyvin pystyi kuvittelemaan vappupäivän 1999 Xbergissä, kun mellakkapoliisi lähestyi ja ATR lietsoi ympärillään vellovaa massaa kuorma-auton lavalta, "Revolution!"



Alec siististi disautti välispiikissään ennen encorea konesaundin muotopurismia ja toisaalta sisällöllistä tyhjyyttä, eli koska musiikissa ei varsinaisesti ole mesitsiä, niin sellaisen esittäjiä vieroksutaan ja koitetaan pysyä niissä muotoseikoissa. "Eiks voitas vaa bailaa?" kysyivät teknojärkkärit aikoinaan Alecilta Rostockissa, kun tämä oli verbaalisesti hyökänny lavan äärellä pogonneita uusnatseja vastaan. Alec siihen, et "vitut, me ei lähetä mihkää täält ja soitetaan NIIN KAUAN KU TÄÄL ON YKSIKI UUSNATSI!!!!" Tämä "mixed message" saikin sitten nasset takavasemmalle.

Mutta massa ei Astrassa lähtenyt käsistä vaikka aikamoista aaltoilua olikin, ehkäpä 20e lippu piti kovimmat mustahuput poissa Astrasta, eikä se nyt niin haitannut, ei yleisöä eikä bändiä. Eli suosittelen lämpimästi, ATR 25.11. @ Nosturi, "are you ready to testify!?"

Poistuessamme Warschauerstrassen asemalla teemaan sopivasti S-bahnilla oli vaikeuksia jälleen kerran polttoiskun kanssa, ja vain kaksi raidetta oli käytössä. "Burn, Berlin, burn!"

(Viime kesän pahimmaksi autojen polttelijaksi Berliinissä, jo 67 tunnustettua ja viel 35 epäiltyä samalla tyypillä, on paljastunut mormoni.., eli päivisin Raamattuejn jakoa ja öisin pyromaniaa.)

Tässä vielä ATR stage invasion @ Fusion 2010:

--
Wikipedia: Internetissä leviää todellisen informaation ohella runsaasti epämääräistä ja valheellista tietoa. --- Joillakin ihmisillä tämä saattaa johtaa esim. toden ja epätoden rajan hämärtymiseen.