Brainbashers: Visions of the Post-Clubbing Era 2.7.2011 @ Helsinki

22 posts, 2 pages, 6,799 views

Syntse

Posts: 1,652

#1 • • Syntse Hardstyle/Freeform DJ
Aika paha jatkomestasuunnitelma Outdoorseille ois kyl
Teknojta

Posts: 1,031

#3 • • Teknojta Shamancore Practitioner
Ei kauaa enää! *sars**jiihaa*
Infoja pistetään eteenpäin klubituksessa ja facebookissa listalaisille sekä mailissa muille. Jos ei ole jo tullut noiden kahden ekan kautta niin kannattaa pistää mailia. Deadline kyselyille on perjantai, lauantaina ollaan aikasin liikkeellä eikä keretä siis mailailemaan.
Gabbersparadise

Posts: 372

#9 • • Gabbersparadise MINDCORE // MAYHEM
Löytyykö jostain inffoa että millasta aikoo jukat soittaa?

--
I am lightning, the rain transformed

ninuska

Posts: 15

#11 • • ninuska
miten pääsis mukaan *iloinen*
Nasutin

Posts: 265

#15 • • Nasutin
Mä oon näköjään lomaillu vähän liikaakin kun en oo huomannu tätä ollenkaan! Mut saan varmaan osallistua silti!?! *nauru*

--
Nasulle käy joskus niin, että kun Ajattelee Asioita, ne ovat aivan Asiallisia silloin kun ne ovat vielä päässä,
mutta muuttuvat kokonaan kun ne tulevat esiin kaikkien nähtäviin!

Teknojta

Posts: 1,031

#16 • • Teknojta Shamancore Practitioner

Replying to Brainbashers: Visions of the Post-Clubbing Era 2.7.2011 @ Helsinki:

Mä oon näköjään lomaillu vähän liikaakin kun en oo huomannu tätä ollenkaan! Mut saan varmaan osallistua silti!?! *nauru*


Infoa pistetty eteenpäin *vink*

Myöhäsille tiedoksi: infoa saa alkuillasta vielä Hesperian Puiston amfiteatterilla pidettävistä Distortion Outdoors bileistä. Me aletaan pistää kamoja kasaan ja lähteä kohta matkaan, eli ei olla netissä jakamassa tietoa..
Hendryk

Posts: 510

#17 • • Hendryk Sen verran, että sapiens
Tämä voi olla ikäluokka- ja maailmanrauhakysymys, mutta kyllä tällainen pullamössösukupolvelainen voisi kesäyönsä huonomminkin viettää kuin kuuntelemalla konetuliaseiden papatusta kalliobunkkerissa. Minulla ainakin oli hemmetin kivaa. Äänet ja atmosfäärit olivat parasta mitä Suomen suvella on tarjota, aamu valkeni kauniisti nuotiopiirin savupilven läpi ja kylmät kiviseinät pitivät vesipullot mukavan viileinä. (Nestepatteristoni yötä varten oli päivän helteen huolestuttamana naurettavan ylimitoitettu.) Hyttyskarkotteen ja savusaunan yhteistuoksu oli yllättävän miellyttävä. Kotiin päästyä ei tahtonut uni tulla, ja sitten kun se tuli se oli syvää ja onnellista.

Jos voin sen verran "maksavana" asiakkaana ruikuttaa ilman että putoan tulevilta kutsulistoilta, niin välillä kiviseinistä raikui minun makuuni liian pitkään täysin epätanssittavaa adhd-corea - minä kun tykkään käydä tanssibileissä tanssimassa. Mutta, hei! Te tarjositte, minä otin vastaan. Ei musiikkimaut aina osu täysin kohdilleen. Sekin vähän hirvitti välillä miten korkealle zipunat zinkoilivat kokosta. Taisi sentään olla metsäpalovaroitus päällä (?) ja vaikkei mitään kuloa olisi riistäytynytkään valloilleen, niin joku satunnainen ohikulkija - niitäkin varmasti kesäöissä piisaa - olisi saattanut soittaa savun hajun pelästyttämänä pilliautot paikalle, ja siinähän olisi sitten olleet ne bileet. Ihan kaikki eivät myöskään kunnioittaneet roskaamattomuusperiaatetta, mitä minä en jaksa koskaan käsittää. 10 kiloa kaljaa on kevyt kantaa metsään, ja parisataa grammaa alumiinijätettä vielä kevyempi viskellä luolan nurkkiin järjestäjien mieliharmiksi. Kaiketi.

Kiitoksia kovasti Kovaytimelle. Niin kauan kuin teidän kaltaisillanne ihmisillä riittää viitseliäisyyttä tuoda hard- ja muutakin konemusiikkia ulos kaupallisista kuppiloista, se musiikki ei kuihdu vaan kukoistaa.

--
Härifrån tvättas och linkodes. Och huumori kuivades.

RujoNic

Posts: 1,161

#18 • • RujoNic Kolina-Produktio | Kovaydin Vastarinta
Aivat tajuttoman hyvät kestit<3 Helsinki tarjos älyttömän yleisön joka oli oikein hieno yllätys. Paljon tuttuja ja vielä enemmän uusia naamoja. Veti sanattomaks... olisin valmis jo uusiin!!*pepsodent* Ensi kertaan!!
Teknojta

Posts: 1,031

#19 • • Teknojta Shamancore Practitioner

Replying to Brainbashers: Visions of the Post-Clubbing Era 2.7.2011 @ Helsinki:

Kiitos kaikille osallistujille! Oli kyllä hyvin onnistunut stadin valloitus :). Palataan asiaan pk-seudulla varmaan taas ensi vuonna. Jos ei jaksa sitä odottaa niin saa Tampereellekin tulla kylään ;). Ens viikon keskiviikkona sitten Brainbashers: Pori Core!
PS: Kuvia ja videoita otetaan mielellään vastaan!

Jos voin sen verran "maksavana" asiakkaana ruikuttaa ilman että putoan tulevilta kutsulistoilta, niin välillä kiviseinistä raikui minun makuuni liian pitkään täysin epätanssittavaa adhd-corea - minä kun tykkään käydä tanssibileissä tanssimassa.


Tällä kertaa oli tämmönen lineup. Puolet suomihc artisteja jotka nyt tuppaa tekemään aika adhd matskua *hih*. Mut joo.. jatkossakin tulee olee aika vaihtelevaa matskua 130bpm doomcoresta niin pitkälle kuin softat pystyy laskemaan. Sekä tanssittavaa, täristävää että kuunneltavaa jne.