DJ SASH! LIVE @ SIRKUS, HÄMEENLINNA 25.3.2011 @ Hämeenlinna

6 posts, 1 page, 1,904 views

KimmoKoo

Posts: 249

#1 • • KimmoKoo
DJ SASH! (Ger) ESIINTYY HÄMEENLINNAN SIRKUKSESSA PERJANTAINA 25.3.2011

Warm up DJ: Baker with a very special 90´s Dance set.

Ravintola Sirkus
Klo: 22-04
Liput: 12€
Ikäraja: 18v

http://www.ravintolasirkus.fi
heze

Posts: 52

#3 • • heze
kivaa oli omasta puolesta vaikka oli kaikkea muuta ko odotti. loppu hyvin kaikki hyvin. :)
Vincet

Posts: 71

#4 • • Vincet
heps...

itse tykkäsin.. mitä nyt muutama alkoi tuuppimaan eturivissä.. se sit loppui ihmettelyihin kun siirryin lavan sivustalle katselmaan/tanssimaan loppuvetoa.

paha miinus tuli kun kaverini tuli lavan reunukselta vähän vauhdikkaammin alas.. en kerennyt ottaan kiinni ja niskat edellähän tultiin tatamiin.. onneksi taju oli kohdillaan ja tunto jaloissa/käsissä... piipaa-auto vei ja nyt hän on para-aikaa sairaalasssa hoidettavana/tutkittavana pahimman varalta.

--
Come with me to the dance floor,
You and me cause that´s what it´s for
Show me now what is it
You got to be doing
And the music in the house... is so soothing

tutzba

Posts: 31

#5 • • tutzba
Joo-o. Ennakkoon oli kovat odotukset, mutta vitutuskäyrä nousi melkeinpä heti kun Sash alkoi soittaa. Silloinhan lattialle rynnivät kaikki juuri täysi-ikäisyyden rajan ylittäneet pikkuliisat ja vittumarkot, eikä heillä raukoilla ole vielä mitään tajua mukavasta bilettämisestä. Yhdessäkin kohtaa joku lippispäinen Martti Ahtisaari -look-alike heitti tyhjän muovituopin voimalla taaksepäin kohti tanssivia ihmisiä. Toivottavasti ei osunut kehenkään, olisi nimittäin varmasti tehnyt kipeää. Muutenkin touhu oli heikkoa, tepsut hakkasivat kyynärpäillä ja kaatoivat juomiaan tanssivien ihmisten päälle jne. Tilanne parani sitten kun siirryin tanssilattian takaosaan, jossa oli fiksu touhua (lue: aikuisia ihmisiä).

Mitäpä itse keikasta sanoisi... olihan tuo taas 95-prosenttisesti sama setti mitä parina viime vuotena ollut Helsingin keikoilla, mutta jotenkin ei napannut. Sash voisi soittaa enemmän omia biisejä ja lopettaa sen iänikuisen put your hands up in the air -huutelun. Vielä vähän kahden vaiheilla lähdenkö katsomaan Helsinkiin tänään, mutta taitaa todennäköisesti jäädä väliin.